Header
View tracker

Haha, hittade några videos som jag har medverkat i under ett år på programmet KSM som jag tänkte dela med mig av till er (om ni inte redan sett detta). Första klippet är ett gyckel som visades på eventet "hjälpsittningen" som jag och dessa tjejer arrangerade som projekt i ettan. Sjukt roligt att genomföra detta och så himla lyckat det blev!!

Och video nummer två är en välkomstfilm till den nya nollan som vi faddrar fick göra. Jag kommer in i filmen typ efter hälften, men den är väldigt rolig redan från början.

Och video nummer tre är den filmen vi gjorde som tack till våra faddrar, alltså visade på våran fadder-tack-fest. Så detta var mer eller mindre den första videon vi gjorde. Hoppas ni tyckte detta var skoj.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag har haft ett par sjukt bra dagar under förra veckan och helgen. I onsdags kom Mathias hem till mig här i Norrköping och vi stannade här till lördag. Då åkte vi tillsammans med min familj till Göteborg för att gå på ett dop för mitt söta kusinbarn Sigge på söndagen. Men vi hann faktiskt göra en hel del annat när vi var i Göteborg också. När vi kom dit gick vi på stan och åt på restaurangen Vigårda, som enligt Mathias hade den bästa hamburgaren någonsin. Jag tyckte också att det var gott, det fanns sötpotatispommes vilket jag tyckte var det bästa. På kvällen åkte vi till hotellet som vi skulle bo på i Kungälv, åt på restaurang igen med familjen och sedan åkte jag och Mathias tillbaka till stan för att träffa några kompisar och spela shuffelboard. Det var verkligen superkul och vi blev ett stort gäng! Sedan var det som sagt dop på söndagen vilket var mysigt. Har inte varit på ett dop sedan min lillebror döptes, dvs typ 16 år sedan. Så detta dop var ändå över mina förväntningar.

Nu är jag tillbaka i Norrköping igen och tillbaka till verkligheten. Sjukt stressad men det är snart slut! Igår åkte jag till campus Valla i Linköping för att gå på ett sista informationspass om mina utlandsstuder. Det kändes faktiskt väldigt bra när jag gick därifrån. Ibland brukar jag få såna sjuka "hemlängtanstankar" redan innan jag har åkt, och just igår var verkligen en sån dag. Kände att jag inte alls ville åka och att jag trivs bra här hemma. Men som sagt, efter infopasset var jag supertaggad igen. Jag vet ju att resan kommer att vara jättenyttig, lärorik och förhoppningsvis rolig så jag måste bara sluta tveka så himla mycket. Hur som helst, efter informationen gick jag hem till Jossan och William. Blev bjuden på mat och efter det drog jag och Josefine in till stan och fikade en kortis. Det blev ett intensivt besök men väldigt mysigt ändå!

Likes

Comments

View tracker

Filmen vi producerar börjar sakta men säker att ta form och idag spelade vi in lite miljö-scener vid Norrköpings hamn. Där har dom hundratals meter av väggar där det är tillåtet att måla graffiti, så det är ett riktigt häftig ställe att besöka. Det känns knappt som att man befinner sig i Sverige med alla målade väggar och skräp som ligger på marken. Men det är så coolt!

Nu ska jag snart iväg och springa backintervaller tillsammans med orienteringsgänget på LIU. Det är så himla kallt ute just nu så jag är inte jättetagg på att sätta på mig träningskläderna, men det är bara att köra. Senare ikväll kommer äntligen Mathias hit om alla tåg lyckas hålla tidtabellerna. Så idag är en bra dag! Kram på er (mina noll läsare eftersom jag ännu inte har länkat bloggen någonstans och har lösenkod heheh)

Likes

Comments

I måndags blonderade jag håret lite ljusare igen eftersom att solen inte riktigt vill hjälpa till såhär på hösten. Har väl inte superljust hår ändå, men brukar bli lite ljusare på sommaren. Blev rätt nöjd med det trots om jag inte gjorde någon stor förändring!

Igår kom Josefine hit på besök och det var supermysigt. Vi skulle egentligen springa en sväng tillsammans men kunde inte riktigt sluta snacka, så det blev ett långt restaurangbesök istället. Vi gick till Pinchos som ligger typ 3 minuter från min lägenhet (det är verkligen lyx att bo såhär nära campus = massor av restauranger här) Detta var tredje gången jag äter på Pinchos och jag måste ändå säga att maten är väldigt bra. Finns bra rätter att välja på och det är inte lika dyrt som "finare" tapas restauranger som jag ätit på förut, så det är tipptopp! Lite tveksam till vad dom anställda servitörerna egentligen gör dock eftersom man får beställa maten själv från en app och sedan gå och hämta maten själv. Haha, men men det är väl deras koncept att vara unika och det verkar fungera så!

Likes

Comments

So let´s talk about school. Jag pluggar till medieproducent (kultur, samhälle & mediegestaltning) och just nu är vi inne i en väldigt hektisk projekt-period. Jag och min grupp ska tillsammans producera en dokumentärfilm som handlar om identitet på internet och människor som har blivit bedragna på internet. I skrivande stund är vi inne i en fas där vi letar deltagare/offer som vill berätta sin historia till vår film. Det är otroligt intressanta berättelser vi har fått in och jag är helt chockad över allt vi får veta. Kommer inte spoila så mycket här än, men förhoppningsvis blid dokumentären bra och vi kan göra någonting bra med den. Utöver detta skriver vi också uppsats om ungefär samma ämne, så det är ganska mycket som måste bli klart innan vi blir lediga runt jul.

Likes

Comments

Well hello och välkomna. Just nu händer det så mycket i mitt liv att jag nästan tycker det är tråkigt att inte dela med mig av det. Som ni kanske redan förstått så är jag i full gång med att planera för mitt kommande liv som utbytesstudent. Ni skulle bara veta hur mycket det är att fixa och då ska jag ändå åka inom europa. Ska man ännu längre bort lär pappersarbetet aldrig ta slut (fun fact, hörde att de som ska vara utbytesstudenter i Japan till och med måste skicka in läkarintyg och helkroppsröntgen). Jag ska ju som sagt studera i Storbritannien på University of Essex som ligger ungefär 1h utanför London. Har alltid haft en liten dröm om att bo i London och känner att detta blir lite som ett smakprov. Jag kommer ju dock bo i Colchester och det är en bit in till London, men en timmas resa är ju inte alls så illa.

När jag först fick reda på att jag blivit antagen var jag inte speciellt förväntansfull. Jag blev sjukt nervös över vad jag gett mig in på och insåg hur jäkla bra jag har det här hemma. Ångrade nästan att jag sökte från första början. Men nu när jag har hunnit smälta det lite (haha, det var ca ett halvår sedan jag fick reda på detta) så är jag faktiskt riktigt taggad. Det ska bli en riktigt cool utmaning och en upplevelse för livet. Jag kommer att läsa fyra kurser inom media/sociologi som såklart är på engelska. Och även om det kommer bli lite svårt tycker jag att det ska bli så himla roligt.

Så, är ni sugna på att läsa om vad jag kommer göra under min utbytestermin är ni varmt välkomna att göra det här. Ska försöka skriva lite innan jag åker också. Ha de fint!

Likes

Comments

  • Action!

    "So let´s talk about school. Jag pluggar till medieproducent (kultur, samhälle & mediegestaltning) o…"

  • Ready, set, go!

    "Well hello och välkomna. Just nu händer det så mycket i mitt liv att jag nästan tycker det är tråki…"

  • Nystylat hår och tisdagslyx

    "I måndags blonderade jag håret lite ljusare igen eftersom att solen inte riktigt vill hjälpa till s…"