Min finaste vän, snart åker hon tillbaka till Göteborg och mitt hjärta svider. Det är en sån tröst att ha dig nära & det har varit en lyx att ha dig hemma i Dalarna hela sommaren även om våra scheman gått om varandra. Du är inte som alla andra & det är därför vi är perfekta tillsammans 💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Åh jag vill blogga! Fotografera, uppdatera men tyvärr har livet inte gått som jag velat senaste tiden. Det har varit en tung sommar för mig men saker kan bara bli bättre. Kämpar just nu med att varje natt somna med hopp om morgondagen och varje morgon vaknar positiv för vad komma skall.

I slutet av denna månad far jag & Filip (med två vänner) till Spanien. Det var hans 22 års present så till mig, en resa till Spanien, hur underbart?

Går in på mina sista veckor på schema och tar just nu en dag i taget. Det är inte lätt med psykisk ohälsa men det är en del av mig och det är något jag måste acceptera.

Tacksam över familj & vänner ❤️

Likes

Comments

Hej på er, har varit sjukt upptagen med jobb.. Men är ledig i morgon iaf! Har fotat lite med min kamera men insåg nu att sladden till datorn kommit bort i flytten.. Ska försöka hitta på den imorgon så jag kan uppdatera med lite roligare bilder.

Va nyss en sväng till Hemköp med Matilda så nu har jag iallafall frukost till imorgon! Tänkte egentligen sova i tid men känner mig alldeles för pigg så blir nog uppe till Filip slutar vid 12.

Godnatt 💋

Likes

Comments

Nu är jag & mannen i bilen påväg till Avesta för lite kalas! Hoppas ni får en fin dag 😘

Likes

Comments

Godmorgon, måndag igen.. Usch är inte ett dugg taggad på en ny arbetsvecka! Dricker just nu lite svart guld för att piggna i lite, sen bär det snart av mot Avesta.

X

Likes

Comments

Hej på er, det var ett tag sedan jag uppdaterade sist men mycket tråkiga saker har hänt som tagit upp mycket tid och energi. Idag har jag iallafall tagit mitt första dopp med Nadja och det var riktigt varmt i vattnet faktiskt! Efter det köpte vi med oss lite mat hem och nu kikar vi på fotbollen Hejja Frankrike! Sen blir det sova för imorgon väntar en tripp till Avesta samt kvällsjobb.

Vill faktiskt komma igång med bloggandet igen så ska försöka bli bättre på det samt damma av min kamera som ligger någonstans i lägenheten.. Hoppas ni får en fin söndag.


Likes

Comments

Gårdagen bestod av god mat & någon flaska vin med denna donna, sen en utgång såklart.. Åkte dock hem tidigt, kände inte för människor & musik.
Nu väntar jobb till 9 ikväll, ttyl

Likes

Comments

Har en lång jobb dag idag.. Slutar vid fem och då ska vi hämta upp Nadja <3 är så fruktansvärt trött idag så kaffe är ett måste.
Hoppas ni får en bättre lördag
x

Likes

Comments

Hemma från ett 12 timmars pass, så slut i kropp & själ. Sängen har ropat mitt namn hela dagen, imorgon - ledighet 👌🏼

Nämen titta, ännu en bild från midsommar 💃🏼

Likes

Comments