Header


God jul såhär i efterskott! Fastän vädret varit uselt har jag haft en supermysig jul. Än en gång efter två år spenderades julen i Ikaalinen med familjebekanta, vilket blivit en tradition här med åren. Vi har ätit en massa gott, fått besök av julgubben, spelat bordspel dagarna långa, badat palju och haft det allmänt mysigt.

Nu är det två veckors jullov som gäller för mig, vilket nog känns riktigt skönt efter en rätt så fartfylld höst. Och om fem dagar firas nyår redan, och här sitter man än en gång och funderar hur snabbt året egentligen gått. Kommer göra ett skilt inlägg om året mitt bara jag får kollat igenom alla bilder som tagits! Nu skall jag dock bara ta det lugnt resten av kvällen och göra absolut ingenting. Inget att klaga över, nej!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagens humör: Si sådär. Ganska trött stämmning har det varit. Och ja, varför är jag vaken ännu...? Hmm

Dagens mående: Kännt mig så himla utmattad fastän jag inte gjort så mycket. Beror det på det deppiga vädret eller stressen från allt skolarbete? Eller kanske båda...? Don't know.

Dagens borde: Jag borde väl ha påbörjat ett par inlämningsuppgifter eftersom har så massor att göra ännu före jul men tänkte att jag behöver en "vilodag" från allt typ :D

Dagens smink: Mitt vanliga. Typ lite ögonskugga, eyeliner och mascara.

Dagens frisyr: I och med att det regnat idag har jag typ inget val om hur mitt hår sett ut hahha. Krullar sig genast då det blir fuktigt.

Dagens klädsel: Svarta jeans, en blommig t-shirt och en svart mysig ylletröja. Då jag kom hem bötte jag dock genast till myskläder, dvs. min jumpsuit och yllestrumpor. 😍

Dagens planer: I och med att dagen redan gått kan jag istället berätta vad jag gjort. På morgonen/dagen hade jag två föreläsningar och efteråt snurra jag på stan en stund och köpte lite grejs. Ikväll har jag inte gjort så himla mycket, tagit det lungt bara. Kollade nyss den nya disneyfilmen Moana och ojj rekommenderar varmt!

Dagens materiella vill ha: Vill typ ha en massa doftljus här. Hur mysigt skulle inte det vara?

Dagens fundering: Har funderat lite på julklappar och sånt.

Dagens tråkigaste: Hmmm... offentlig förvaltning föreläsningen hahah. Fick inte så mycket ut av den kort sagt. Man märket väldigt tydligt (jag i alla fall) att motivationen bara minskar och minskar såhär i slutet av höstterminen.

Dagens längtan: JULEN!

Dagens superlängtan: Sommaren... Älskar julen men sommaren vinner.

Dagens cravings: Chips. Dock när jag fick chips ville jag inte ha chips alls... Typiskt?

Dagens låt: Solo Dance - Martin Jensen. Fiilis!


Likes

Comments


Jahh! Igår var det första december och Glöggrundan 2016 som gällde. Efter många barer, glöggar och drickor är man nu officiellt glöggkandidat, woooop. Efter att ha sett Freddy Kalas på Monkey traskade trötta jag hem, och rätt så utmattad är man nu minsann. Men ändå värt den roliga rundan med mysigt vinterväder o gött sällskap. Nästa år igen🎈

Nu är det bara att vänta på julen (23 dagar!!!) samt försöka att inte drunkna i alla uppsatser och inlämningsuppgifter man borde få gjort före det. Kommer bli sååå mysigt med jullov!!

Likes

Comments