Header


Alltså fyfan vad jag älskar hösten! Kan inte få nog av hur fint det ser ut överallt, alla färggranna träd. Samma känsla varje höst. Och att man får använda alla ursköna ylletröjor, det bästa! Vill dock på samma inte att det blir mörkt och regnigt för det är smått deprimerande eller hur. Lite hatkärlek till hösten, javisst.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Studierna har verkligen sattit igång med full fart och har kännt mig så stressad så stressad. Fastän man endast har tre grundkurser i första perioden är jag redan efter med läsandet, men är knappast den enda... Mycket självstudier och jag är väl inte den bästa kombination i tanke på hur dålig självvdisciplin jag har, haha. Men ska kämpa vidare och försöka slippa in i någon rytm så kanske det blir bra.

Annars har vi haft gulisintagning, vilket nog var skitkul fastän man nu blivit smittad av den sk. "gulisflunssan", som största delen av oss gulisar verkar ha fått. Håller på och friskna men det känns som att det tar evigheter. Orkar inte hosta mer hahah. Annars så har jag varit med om min första sitz, och oj så kul! Dessutom har jag anmält mig till Åbolands Nations gulisintagning och sitz på onsdag, som om SF:s inte var tillräckligt XD Vi får hoppas att jag överlever.

Bortsett från flunssan och allt jobbiga läsande har jag haft det riktigt bra! Dock känner jag att mitt bloggintresse bara minskar och minskar hela tiden, men ska ändå försöka hålla upp motivationen och uppdatera då det bara går. I alla fall dessa första veckorna har varit så fartfyllda att ojoj. Men ha det bäst alla!!

Likes

Comments

Ojojoj, vi är redan inne på september, men va!? Har haft fullt upp, och känns att jag ständigt bör vara någonstans, haha. Nu har jag redan avklarat gulisveckan och nästa vecka börjar studierna redan påriktigt! Spännande. Jag har då alltså börjat på den samhällsvetenskapliga linjen på ÅA till er som inte visste, och hittills har jag trivits super. Gulisveckan har hämtat med sig så mycket information så allt inte ens hålls i huvudet, men så har vi även haft super roliga kvällsevenemang. Har fått lära känna nya fina människor, och känner att jag nog kommer stormtrivas!

Gårdagen-idag har spenderats chillande hos pojkvännen, vilket suttit perfekt efter en rätt så fartfylld vecka. Och så imorgon blir det träffa girlsen efter så länge! Allmänt glad tjej här kort sagt 🙆

Fastän det hänt en massa så har jag tagit knappt några bilder alls. Därför bjuder jag på en before & after bild då jag färgade samt klippte håret förra veckan. Sååå mycket freshare det ser ut, right?


Likes

Comments