Header


Tjaaa! Alltså jösses hur trött man känner sig. Vet inte om det är pga. hettan eller dålig sömn, men helt utmattad är man. Idag har jag inte gjort så mycket annat än jobbat, solat och varit på en liten shoppingtur (igen...) med syrran. Börjar väl ha ganska så bra allt fixat inför studenten. Ikväll blir det ännu färga håret, wopppaaa!

Men yasss, ville för det mesta bara komma och slänga in lite bilder från siståne! Tjaoooo


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Dagens humör: Glad! Varit och shoppat samt solat så det har kännts riktigt bra idag faktist

Dagens mående: Mycket braa! Härligt med ledig dag och fint väder!

Dagens borde: Har faktist inget jag påriktigt borde göra just nu. Skönt!

Dagens smink: Lite concealer och puder samt mascara. Var ute ur dörren ganska exakt en kvart från att jag blev väckt, haha no joke. Blev visst lite bråttom

Dagens frisyr: Sett ut som ett kråkbo hahah..Gjort absolut inget med det, haft håret uppe mesta dels av dagen

Dagens klädsel: Har sanningen att säga bytt mina kläder kanske 5 gånger idag. Har bärt två olika par shorts, en kjol, mina härliga chill byxor och så bikini.

Dagens planer: Redan kväll nu, men igår kväll då jag lade mig var mina planer för idag att solasolasola! Dock börja dagen med en extempore shoppingtur med syrran, och så har jag ikväll varit och hjälpa papsen att flytta båten.

Dagens materiella vill ha: Hmm.. food please?

Dagens fundering: Har funderat saker inför studenten... Hur ska jag ha mitt hår? Smink? Skor? Smycken?

Dagens tråkigaste: Hmmm, före jag började skriva detta typ. Hade smått tråkigt, så därför sitter jag här och skriver denna lista just nu.

Dagens längtan: Öööh, studenten??? Vill redan få mössan på mig hahah

Dagens superlängtan: Sommaren överlag!

Dagens cravings: Ååååh, french fries. Som vanligt...

Dagens låt: Bara få va mig själv - Laleh

Likes

Comments

top/Bik Bok

t-skjorta//Bik Bok


Ett par härligheter jag nappade med mig häromdagen. Överlag en glad tjej här! Fick idag bekräftat att jag blivit våren2016:s student!! Nog för att det var ganska så säkert redan, men känns ju extra bra nu då det är bekräftat till 100%. Ojjoj happyhappy! Dessutom har jag framför mig två lediga dagar från jobbet, efter en förravecka med jobb nästan varje dag. Vädret ser ut att vara varmt och soligt framöver, och dessutom får man fira födelsedag imorgon! Man kan ju inte göra annat en le lite grann.

Likes

Comments


Äntligen! Äntligen är det slut på läsandet och man kan pusta ut lite grann och tagga SOMMARLOV! Hade alltså inträdesförhör idag, och nu återstår det då bara att vänta och se vad man kommer att göra i höstas! Känner bara att vad fan skall man göra nu? Har läst ganska exakt tre senaste månaderna någolunda regelbundet, i.o.m studentskrivningarna och nu då inträdesprov, och nu mitt i allt behöver jag göra absolut ingenting. Stressa över ingenting. Ojj, så himla skönt alltså! Konstigt men skönt. Nu gäller det för min del bara chilla, jobba och vänta på den stora dagen, dvs. studenten. Sommaren närmar sig med hård fart och det kunde inte kännas bättre just nu.

Slutet av veckan tillbringas för det mesta med jobbjobb, men ska försöka vara mer aktiv med bloggandet nu, i och med att läsandet är över! Och så skall jag garanterat dra mig på en ordentlig shoppingtur någon dag, eftersom första lönen kom igår och tycker verkligen jag förtjänat att belöna mig själv lite grann, haha. Nedanför ännu några bilder som jag inte hunnit publicera, från ett par veckor tillbaka då vi var och golfa lite med pojkvännen. Eller ja.. han golfa och jag tog bilder, hahah


Likes

Comments

Några slumpmässiga bilder från veckan! Typiskt att man användt sig av snapchat filtern var man ser temperaturen genast när det blir ens lite varmare här. Eller typiskt mig i alla fall, hahah.

Veckan som gått har varit både häärlig och jobbig. Vädret har varit underbart, och som det nu ser ut får vi njuta av likadant väder i alla fall ett par dagar framåt. Jobbigt har det varit med tanke på att jag börjat sommarjobba, och har påriktigt märkt skillnad hur trött och utmattad jag känner mig resten av dagarna. Beror nog på att jag än inte vant mig med att verkligen göra något dagarna långa, hahah. Dock bara bra att man fått lite rutin i livet. Dock har mitt läsande lidit, och känner mig bara såååå trött och att jag fått nog. Endast tio dagar kvar tills inträdesprov... Borde man skratta eller gråta?

Likes

Comments


Ovanför några bilder från fredags då vi med pojkvännen drog iväg och se på solnedgången. Sååå fint med målnen och det stilla vattnet. Kanske en av de grymmaste solnedgångarna jag sett!

Hur som helst, idag är det första maj vilket betyder att valborg firats igår. Vädret kunde inte ha varit bättre!! Solen sken och det var varmt för en gångs skull. Första gången som det verkligen kändes att sommaren är här snart. Och vädret verkar fortsätta på samma, kanske även varmare, linje så det kunde ju inte bli bättre! Kanske man till och med slipper ut och sola ordentligt snart.

Likes

Comments