Header


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Jadå, en masssa! Kan väl säga att detta år har varit rätthändelserikt på sitt eget sätt.

Höll du några av dinanyårslöften?
Jag har aldrit några nyårslöften eftersom jag vet att jag inte skulle kunna hålla dem… haha

Fick någon du känner barn?
Jaa, min kusin!

Dog någon som stod dig nära?
Nej, somtur!Vilka länder besökte du?

Hate to say this men har inte varit utomlands en enda gång detta år… Inte ens i Sverige?! Vi får hoppas på mera resande 2016!

Är det något du saknade 2015 som du vill ha 2016?
Somsagt, mera resor!! Och mera festarin och liknande, exempelvis vill jag delta i Ruisrock, vilket jag inte kunde göra detta år.

Vilken dag kommer du alltid att minnas?
Troligtvis dagen jag fick mitt körkort. Man kan ju fan inte glömma hur nervös man var då XD Och så gammeldansen är nog också oförglömlig! Prinsessa för en dag eller hur var det?

Vad är det bästa som hänt dig under året som gått?
Att jag fick körkort, att jag träffat nya människor,Vilket var ditt största misstag?

Bl.a. att jag varit rätt så blåögd speciellt gällande killar, och spenderat allt för mycket tid på såna som inte ens bryr sig ett skit i slutändan. Svårt att hitta goodguys these days :’-D

Vilket var ditt bästa inköp?
Shiet kommer inte ens ihåg vad allt jag köpt.. Har väl inte köpt sådär något jätte ”stort”. Men såhär på siståne har jag varit otrolig tnöjd med min jacka jag köpte för någon månad sedan.

Vad spenderade du mest pengarpå?
Mat och onyttigheter helt klart…. Samt kläder enhel del.

Vilka låtar eller artister kommer få dig att tänka på 2015?
Oj oj många! Ment.ex. Lean on-Major Laze, Ingen annan rör mig som du-Norlie&KKV, Freaks-Timmy Trumpet, Groupie-Samir&Viktor, Samsara-Martin Tungevaag, Sunis shining-Axwell^Ingrosso, Can’t feel my face-The Weeknd, Keinutaaaaan OCHMÅNGA FLER!Mådde du bättre eller sämre under 2015 än vad du gjort tidigare år?

Rätt bra nog, inte sämre i alla fall!

Finns det något du önskar att du lagt mer tid på?
Eh ja.. exempelvis bloggandet och fotografering. Tror jag sa samma förra året och hate myself för att det ändå inte blivit bättre. Samt tränande! Har inte haft nån motivation direkt…

Finns det något du önskar att du lagt mindre tid på?
Jaaa, grubblande över onödiga saker samt onödigt stress. Och mindre netflix och mer socialt liv typ XDD

Hur var din julafton?
Otroligt mysig! Jul hemma efter ett bra tag.


Blev du kär?

Nejj

Vilket program har varit det bästa på tv?
Uhmm, vari alla fall helt insatt i OITNB i något skede

Vad gjorde du på dinfödelsedag?
Jag blev väckt med frukost i sängen, och på dagen var vi och kollade på en cirkus, Cirque du Soleil, vilket nog var så otroligt grymt!! På kvällen bärde det sedan av till Ada med Jenny och sedan drog vi iväg till sufo för att fira mig och Jenny, hahah. Och nog även Ada som fyllde 6dagar tidigare. Funfun!

Vad fick dig att må bra?
Mina närmaste vänner och familj i alla fall såhär i stora drag.Vilken var din bästa månad?

Troligtvis juni eller juli! Eftersom då behövde man inte stressa över skola och man fick bara chilla loss och ha det kul (och jobba men..)

Hur kommer nästa år att skiljasig från det här?
Jag kommer (förhoppningsvis :DD) bli student och sedan fortsätta mina studier någonstans, var så är ännu ett stort mysterium. Året kommer väl vara ganska så olikt än de tidigare åren, har jag på känn…

Vad ser du mest framemot i 2016?

Alltså shiet jag vet inte.. Troligtvis allt detsom kommer ingå i abiåret (minus skrivningarna hahah).. penkkis, abikryssning, studenten osv.. Och sommaren 2016 ser jag stort framemot!!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


God jul allesammans trots att julen nog redan kom och gick! Har ätit mig proppmätt på julmat och fått en massa finfina presenter och nu är man glad, trött och mätt på allt. Till present fick jag typ allting jag önskat mig och dessutom lite till, och är otroligt tacksam! Annars var det spel, julfilmer, glögg och palju som gällde! Så med andra ord har jag haft en riktigt mysig jul! Juldagen idag här har sedan bara spenderats hemma i mysiga kläder, kortspel, film och annat. Imorgon bär det sedan av till Helsingfors för dagen, vilket jag ser framemot. Vi skall träffas hela släkten och vi har bl.a. planerat beställa pizza allesammans samt dra en beachvolley turnering. Kul! Annars blir resten av jullovet bara slöande, och så är det redan nyårsfirande om några dagar (!?!).

Men bilderna får väl berätta resten! Snart skall jag dra iväg och kuska lite och så blir det sova lite förrän tidig väckning. Ha det bra alla!!


Likes

Comments

Hejsan allesammans! Fyra dagar kvar till julafton och jag känner mig så glad så glaaad! Otroligt trött dock, fast när gör jag inte det... Jullovet började i fredags, vilket firades med julfest på morgonen och abifest på kvällen. Det var först då julkänslan slog in ordentligt typ, haha. Det ända som fattas nu är snön, jag som så hoppades på en vit jul men tror det förblir i drömmarna det.. Denna jul kommer bli en aning annorlunda för mig, nämligen det är första gången på ca 10 år som vi spenderar julen bara hemma med lite släktingar på besök. Kommer nog troligtvis bli riktigt mysigt. Ännu julgran och så sitter allting fint!!

Och bara 11 dagar kvar av detta år hörni, vilket känns sådär smått konstigt. Dock känns 2016 på något sätt redan rätt bra på tungan, ingen aning varför men har redan nu skitmånga gånger tänkt att det är 2016 och inte 2015. Så ja, jag är redo!

Har tyvärr inga bilder att bjuda på eftersom min egen dator fortfarande är sönder, så tänkte ta och dela med mig ett par favorit jullåtar istället! Sprider lite julkänsla 🎅


Likes

Comments


"A month of lights, snow and feasts; time to make amends and tie loose ends; finish off what you started and hope your wishes come true."

Likes

Comments