Header


Tjaaaa allesammans! Vad har jag hållit på med här under veckans gång? Jo ingenting faktist... eller jo, jobbat jobbat jobbat och så bara slöat hemma med OITNB. Kollade nyss sista avsnittet och vettefan vad jag skall göra med mitt liv nu. Haha, tror jag behöver ett socialt liv, tack? Haha nej, men imorgon har jag tänkt shoppa loss lite på dagen och på kvällen blir det sedan troligtvis utgång med giiirlsen. Jaaaa, fun! Dock håller min plånbok inte riktigt med, alltså vill inte ens veta hur mycket pengar det har gått åt till alkohol och onyttigheter på siståne. Haha, att faktist spara pengar är ju inte min grej nej...

Och igår var jag tvungen att logga in på wilma (!?) efter skitlänge för att pyssla ihop mitt schema inför nya läsåret till så slappt som möjligt (haha impossible...), och det var då som det slog mig hur nära skolstarten och abiåret verkligen är. Shieeet, I'm not ready. Fick ångest redan av att se på min läseårdning inför första perioden. Hur skall jag klara mig ifall jag redan nu har motivationen där runt minus hundra typ. Är jag den enda..?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kan fan inte beskriva hur mycket jag vill bort från Finland just nu. Vill bara någonstans var det är varmt, var man påriktigt kan gå runt utan att frysa varenda jävla minut. Är sååå besviken på Finlands sommar i år. Skolan börjar om 3 veckor och jag har inte ens fått nästan någon bränna alls? Blek som bara vad. Hur många påriktigt varma dagar har vi haft i år? Ja just det, inte många. Det är juli och jag sitter ensam hemma i mina varmaste kläder man kan hitta i klädskåpet och fryser. Vilket skämt alltså? KANSKE sommarn kommer ännu........?

Hoppas verkligen det blir av med någon resa i höst/vinter. Tål inte annars, haha. Anyways ville för det mesta bara komma lägga upp lite somriga bilder från tumblr/weheartit som ni kan se på. Lite ljus i livet så att säga!


Likes

Comments


Tjaaaaa allesammans!! Ovanför lite slumpmässiga bilder från gårdagen. På morgonen tog vi bilen med girlsen mot Helsingfors där vi spenderade hela dagen. Sååå kul! Vi gick runt lite här som där, åt god mat, gjorde våra egna magnum-glassar samt på kvällen var det Borgbacken som gällde!! Alltid lika roligt, kännde mig än igen som värsta tio åringen hahah. Vi kom sedan hem på natten, vilket inte var så hejsan då man hade väckning klockan sju idag.. haha. Men it was totally worth it! Hade själv i alla fall en skitrolig dag!! 

Och jajamen min bloggning på siståne är inget att skryta över direkt. Känns bara som att nu på sommarlovet har jag haft absolut noll motivation för det. Så lovar inget att det förbättras i framtiden men kanske nu som då slänger jag in bilder osv! Får se.... Idag då fredag vilket inte är så tjohej för min del då man har jobb imorgon kl. 8. Så veckoslutet här blir nog troligtvis bara jobb och sova, so much funnn alltså.. Nu blir det i alla fall krypa ner under täcket med OITNB, cuz what else would I do? ;-) Är så addicted haha......

Likes

Comments


Redan fredag? Say whaaaat. Själv har jag här fredag och lördag ledigt efter väääldigt länge vilket känns otroligt skönt (och konstigt). Har tänkt fly iväg till stugan för veckoslutet, vilket jag kanske behöver. Bara slappna av liksom. Veckan gått snabbt, fastän jag jobbat varje morgon hittills. Och idag har jag efter skitlänge fått sova uuuut. Vaknade här tolv tiden först, haha whoops. Just vad jag behövde. Ska nu bara chilla loss tills mamma kommer hem och så bär det somsagt av till stugan!

Btw, where the hell did summer go??? Vädret ändrade sådär bara från +25°C sol till +15°C regn. Typiskt Finland.... Nån som vill hämta bort mig härifrån?

Likes

Comments

Likes

Comments

Oj ojjjj nästan två veckor har det varit tyst här på bloggens sida, whoopsie. Har ärligt sagt glömt bort bloggen helt och hållet för ett tag. Vad har jag hållit på med här då? Inte så mycket faktist, mesta dels jobbat samt njutit av sommarvädret, träffat vänner, festat osv. Kännt mig sådär allmänt glad! Såååå himla skönt då vi fått ordentligt sommarväder hit till Finland också. Humöret på topp då solen skiner!

Just nu ligger jag dock här i sängen och känner mig så jävla död. Blev rätt sent ute igår kväll haha. Här kommande vecka blir det sedan väl jobbajobba och så blir det troligtvis av till Borgbacken med girlsen i mitten av veckan. Haha fan vad roligt! Länge sedan sist. Hur som helst, resten av dagen blir det steka i solen samt se på OITNB medan alla andra är och släpper loss på Ruisrock Festival (besviken att jag inte själv gick dit..)

Bjuder här tillslut ännu på några bilder från telefonen. Inte den bästa kvaliten man aja, det får duga.


Likes

Comments