Header

Några bilder från tumblr bara för att jag inte orkat ta fram kameran..

JAAA äntligen, tagga sommarlov!!! Kan inte fatta att jag nu överlevt två jobbiga gymnasieår samt hur jävla snabbt tiden gått!? Nu bara ett år kvar och så har man förhoppningsvis själv studentmössan på huvudet! Gårdagen började med avslutning i skolan, vilket efter jag stack till Helsingfors på min kusins studentfest. Riktigt kul att se allesammans igen efter ett tag. På kvällen blev det sedan tillbaka till Åbo och utgåång. Hade själv i alla fall galet rolig kväll, en riktigt bra start på sommarlovet kan man väl säga. Härligt och få släppa loss lite ibland. Idag har sedan bara slöats bort med lite movie marathon med syrran, värsta slöisar haha.

Nu har jag själv lite på en vecka lov förrän jag börjar jobba. Härligt att få slappna av ett tag och inte tänka på nåt, bara chilla liksom. Hoppas bara såå att vädret blir fint så jag slipper ut och sola. Är så jävla blek att jag vill gråta, ahaha. Dock har man lovat regn imorgon så jag tror det blir shoppningsdag imorgon för mig! Får seee, men ni alla ska ha en riktigt awesome start på sommarlovet! Pusss


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Okej fan, har såå fastnat för låten ovanför hahah.

Idag känns det som om jag påriktigt hunnit med en massa (ovanligt heheh). Började dagen med engelska prov som påriktigt gick bra. Det var ju även läsårets sista prov, så det känns ju extremt jävla bra nu!! Nu bara utedag, kulturdag och avslutning kvar. Anyways, efter provet har jag här hunnit städa, varit på en lång promenad med hunden samt varit en sväng till Skanssi. Får panik då jag inte än hittat nåt inför avslutningen.. Gått igenom alla möjliga butiker men inget hittar man. Blir väl rota igenom mitt klädrum och inte annat. :-/ Har bara sån lust att dra nånstans utomlands och shoppa loss, skulle verkligen behöva det. Aja, nu skall jag här bara slappna av ett tag och kolla på lite Ex on the Beach Sverige, senare blir det sedan in till stan med girlseeen! Ha det bäst allesammans!! 


Likes

Comments


Jajamen, igår fyllde jag hela 18 år, vilket fortfarande känns konstigt. Gårdagen var nog för all del lyckad! På dagen gick och se på Cirque du Soleil med syskonen, och måste nog säga att det var otroligt grymt. Själv har man varit på cirkus senast för kanske 10 år sedan och denna cirkus var ju även på lite högre level så riktigt tufft var det! Alltså helt galet hur talented vissa människor är. På kvällen blev det sedan utgång med tjejerna, soo much fun! Idag har då inte varit riktigt lika så kul nej.. Vaknade där efter 3h sömn och stack till skolan för att skriva hissaprov. Alltså jag har ärligt sagt kännt mig och sett ut som värsta zombien idag. Varit allt annat än produktiv. Aja, sånt är livet ibland! Kul kväll var det i alla fall igår vilket ju är huvudsaken, right? B)

Nuuu bara 5 dagar kvar tills man slipper på lov!!! Så jävla taggad


Likes

Comments


Hallloooo efter allt för länge! Hehe whoopsiee.. Ovanför lite bilder från siståne vad jag hållit på med osv. Inget desto mera. Igår hade jag teoriprovet inför körkortet och som ni ser slapp jag igenom, såååå glad!! Jag panikerade såå myckt inför det, men tillslut var det ju lätt som en plätt haha. Extremt skönt att teoridelen är över nu. Inte mycket kvar längre, wihooo. Och jaa vad annat? På måndag blev lilla Ada myndig, och på söndag är det ju sedan min och Jennys tur!! Shieeet va haha

Och igår var det den sista normala skoldagen för i år vilket känns så otroligt skönt. Idag inleddes sedan provveckan, och har nu bara lust att hoppa av lycka på samma som jag bara vill krypa i en boll och gråta. Har liksom ingen motivation att läsa längre, ännu då det är så fint väder där ute. Imorgon har jag dock inget prov så idag har jag bara chillat loss efter ett tag. Känns som om jag inte hunnit göra det på evigheter, haha. Planerna här inför idag är ännu att nu skall jag bara kolla på the Vampire Diaries och sedan dra iväg till stan vilket efter jag träffar Ellen efter skitlänge! Annars vill jag bara säga lycka till till alla som också lider av sista provveckan. Inte länge kvar till sommarlov nu!!!

Likes

Comments


Tjaaa! Usel bloggerska här... haha. Har helt enkelt haft fullt upp och noll motivation. Veckan gått snabbt, och nu har vi då endast en och en halv vecka kvar till provveckan och så är det ju redan sommar!! Det har varit såå fint väder där ute på siståne, träden börjar ju redan få grön färg. Riktigt sommarfiilis på g!! Dock har ja nu blivit smittad av en jävla flunssa, så ligger just nu här på stugan med halsont och stegring.. Orkar knappt röra på mig haha. Perfekt såhär till veckoslutet.. :-/

Igår hade vi lite spelkväll med tjejerna hos oss, alltid lika kul! Idag blir de då bara chilla här på stugan kollandes på lite ishockey osv, och imorgon firar vi ju sedan morsdag!

Likes

Comments

En bra låt samt throwback till kanske en av de finaste solnedgångarna jag sett på vår gamla stuga i Kimito. Alltså wooow påriktigt, look at that sky. Saknar!!

Likes

Comments

Favoritmånaden äntligen här!! Och endast en månad kvar till sommarlov, wooop feels so weird. Och endast 23 dagar tills jag fyller arton, dat feels even more weird!? Får panik hur snabbt tiden flyger förbi. Anywayss, igår var det då valborg som firades och riktigt trevlig kväll var det ju nog! Kallt som bara vad dock. Att jag aldrig lyckas klä mig tillräckligt varmt hahaa...

Idag efter att jag sluppit upp från sängen (vilket tog sådär trevliga 2h..) stack jag iväg till stugan och skall då antagligen spendera resten av mitt veckoslut här. Eller har inga andra planer än, få se vad som händer!

Nu blir det i alla fall mat och myyyyyys!

Likes

Comments