Header


Tjaaa allesammans! Alltså wow vad snabbt veckoslutet gick igen. Jag har en helt underlig känsla som att det skulle vara ledigt nästa vecka, men vahh vi har ju visst skola från mån-tors. Sommarlovsfiilis på g eller? Haha nej men tror det beror på att mina föräldrar har sitt sportlov nu först nästa vecka, haha skulle sitta riktigt fint här också.. Veckoslutet här varit riktigt trevligt! Fredag och lördag gick chillandes med vänner osv, medan idag har jag varit allt annat än produktiv. Suttit ensam hemma och haft värsta party för mig själv. Har även insett att jag verkligen inte skulle klara av att bo ensam hemma, haha. Jag glömmer att äta. GLÖMMER? ATT ÄTA? Alltså vahh, som idag typ halv sex fattade jag att jag inte ätit nåt sedan frukost typ 10 tiden. Alltså hur kan en människa glömma äta XD 

Oj oj, kanske därför jag drar iväg till stugan ikväll och bor där ett par dagar med resten av familjen. Haha. Nästa vecka ser relativt chill ut för mig, bortsett från att jag imorgon har ett 20mins föredrag i religions kursen, uschhhhh inte min grej. Annars är det ju bl.a. valborg som gäller!!

Skall nuuu iaf packa lite och snart kommer mami efter mig! Ha en bra kväll alla!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Några slumpmässiga bilder från kamerarullen min! Kan inte sluta skratta åt bilden i nedre höger hörn, hahahaaa so funny. Veckan här gått ovanligt snabbt för en gångs skull! Kännt mig dock extremt trött as usually.. Alltså jag förstår inte? Har tagit värsta powernaps typ varje dag efter skolan men inget tycks hjälpas. Hade faktistk idag ett engelska speech med helt passande ämne, nämligen att man borde sluta med så himla tidiga skolmornar och istället börja skoldagarna senare. Det är liksom inte hälsosamt för oss ungdomar. Sounds good to me. Börjar få nog med att väckarklockans första alarm är inställd på 5:55 varje jävla morgon. #37 days left till sommarlov, hallelujaaaaa.

Nu skall jag hur som helst krypa ner under täcket i väntan på veckoslutet, göra lite läxor samt gå tidigt i sängs. Ciaooo


Likes

Comments


En bild på Robbie Beeser som jag ritade idag. Hahaa, en tråkig söndag javisst?

Veckoslutet här har varit både jobbig och chill! På lördagen spenderades hela dagen från 10-17 lyssnandes på info inför sommarjobbet som bär-/glassförsäljare. Inget nytt för mig direkt men.. Efter det träffade jag sedan Ellen och vi gick bl.a. på bio och se på Ouija. En skräckfilm, som nog var jävligt skrämmande i vissa skeden men på samma smått lame, haha. Gick lite över gränsen sådär.. men helt ok film nog! Idag har jag då gjort absolut ingenting. Det är väl slolgrejer som står på schemat tillnäst.. Vill bara gråta av tanken att det är måndag imorgon :-/ 

Likes

Comments


Äääntligen fredag efter en otroligt jobbig vecka, skönt! Gått i värsta snigelfart igen typ. Idag hade jag dock kort skoldag, vilket efter jag kom raka vägen hem, kröp under täcket och tog en tupplur. Just what I need. Efter det har jag varit här och öva köra lite här som där med mamma och fungerat som kusk haha. Kastade bl.a. papsen till stan, kuskade lillebrorsan samt hämtade syrran från stallet. Har aldrig riktigt inserr hur otroligt fina djur hästar egentligen är. Dock insåg jag även något inte så trevligt, nämligen är tydligen allergisk för dem. Hela ansiktet bara kliar haha.

Anyways, ikväll blir det här bara hemmakväll med film och tidigt i sängs. Har nämligen väckning kl. 7 imorgon, inte så hejsan sådär på en lördag morgon nej... Skall på ett infotillfälle inför sommarjobbet, vilket då tar ungefär hela dagen. Jag var ju på exakt samma möte förra året så jag vet ju redan typ vad som kommer sägas, men lite repetition skadar väl ingen. På kvällen blir det sedan träffa en vän! Så inget desto mer på schemat här nej.


Tillsist tänkte jag bjuda på day 9 - Two things you wish you could do. En av dem är utan tvekan att kunna dansa. Sådär äckligt bra ni vet, som exempelvis i Step Up-filmerna. Hur tufft skulle inte det vara? Jag verkligen älskar att dansa, men jag helt enkelt suger på det. Blev senast påmind om detta igår då vi i gymnastiken hade jazzdanslektion på schemat. Galet kul, men spegelbilden fick man garva åt.

En annan sak jag alltid vilja kunnat göra är att spela piano. Tog pianolektioner då jag var yngre men då ville det bara inte fungera. Vet inte om det var fel på läraren eller mig.... haha antagligen mig. Jag blir bara så avundsjuk då jag hör vissa människor spela piano sådär himla bra. Jag kan högst spela gubben noah, and that's it :-/ Aja, kanske någon vacker dag ännu...

Likes

Comments


Måndag som måndag.. Överlevde skoldagen just o. just, och ligger nu här hemma och lider av en värkande kropp. Känns som om jag har växtvärk i hela kroppen haha, såå konstigt. Somtur har vädret varit himla skönt idag, vilket ju piggat upp humöret lite grann. I can really feel summer approaching ;-)

Dag 8 på listan var three things you're looking forward to, och en av dem är ju helt klart sommarn!! Kommer dock jobba igen nästan hela sommarlovet igenom, men det stör mig inte desto mer. Pengar behövs ändå! En annan sak som jag ser stort framemot är min 18 års födelsedag!! Såå många nya dörrar som öppnas. Inte bara barernas dörrar haha, utan även också körkort och allt det där! Kan inte vänta tills jag får börja rulla runt påriktigt, haha B) Inte så många dagar kvar!! Och kom tyvärr inte på en trejde sak som jag ser framemot, annat än valborg som ju närmar sig dag för dag. Men inget större än det...

Likes

Comments

Ojojj, har ju självklart tuuusentals minnen jag alltid kommer komma ihåg, men här fyra minnen som definitivt inte kommer att glömmas!!

Fotbollstiderna överlag. Jag spelade fotboll sådär från 6-14 åring i Åbo United/Åbo IFK, och måste bara säga att de åren var underbara. Ångrar faktist stort såhär efteråt att jag slutade fotbollen redan så tidigt. Jag vet att jag i dagens läge aldrig skulle ha tid och prestera så hårt i fotboll som jag gjorde då, men saknar nog dom tiderna stort. Kommer speciellt aldrig att glömma resan vi gjorde till Örebro med laget sommarn 2011. Det var bara så himla roligt, fastän själva spelen gick sådär si och så och vädret var uselt hahah. Kommer aldrig att glömma det trånga klassrummet vi bodde i eller "discot" vi var på. Eller hur vi alla i laget flätade likadana flätor på varandra inför spelet. Haha lagandan överlag!!


Resorna till Thailand (2009 & 2013) med familjen/släktingar. Verkligen ett underbart ställe, omöjligt att glömma. Värmen, det turkosa vattnet, människorna, billiga shoppingsturerna, maten, öarna, solnedgångarna, elefanterna, aporna, stränderna, nyårsafton, ALLT!! Oj oj ta mig tillbaka.


Colorrun 2014. Förra sommarn deltog jag och Ellen i Colorrun och måste nog säga att fyfan vad roligt haha. Det är kanske något man upplever sådär en gång i livet, så kommer nog alltid att komma ihåg det. Bästa känslan var nog då när alla kastade färgpulver upp i luften på samma gång samtidigt som det spelades bra musik.


Fisscfjäll 2010. Hahaa believe it or not men jo, jag var en gång i tiden med i scouten och Fisscfjäll var då en veckas läger i Lappland som jag var med på. Kommer nog aldrig glömma den veckan. 12 timmars bussresan upp och ner, tältandet, äckliga maten, vandringen uppe i fjällen, kanotresan som förblev en jävla katastrof haha, alla konstiga bilder vi tog med Jenny osvosv. Kommer ihåg hur jag och Jenny skulle åka kanot tillsammans, men vi båda var så urusla på att ro så vi blev sist av alla, och det slultade med att vi inte fick ro tillsammans mera. Kommer ihåg då jag inte fick tummen och lilfingret ihop (tecken på kylskada typ?!) så jag och jenny fick krypa ner i sovsäckarna i tältet och värma oss och dricka äckligt te medan andra jobbade, hahaa ojoj minnen för livet. Har tyvärr inga bilder från denna resa på datorn så bjuder några bilder från lägret jag hittade på google haha.

Likes

Comments

läppfett/kalender/hörlurar/telefon/salmiak

Naturligtvis är familj och vänner något som jag inte kunde leva utan, men det är ju solklart så här då fem andra random saker som är viktiga för mig haha. Klart jag kunde leva exempelvis utan min telefon om jag var tvungen, men i dagens läge är det ju endå ett så simpelt sätt att ha kontakt med människor, vilket är viktigt enligt mig i alla fall. Dessutom lyssnar jag på musik varje dag från telefonen, och musik är verkligen något jag inte kunde leva utan. Annars använder jag läppfett och kalendern min dagligen. Vet inte vad jag skulle göra utan dem, haha. Och salmiak har alltid varit min favorit, nam, förstår inte människor som avskyr det ?!

Likes

Comments

Tjaa! Trött tjej här. Alltså förstår inte varifrån denna horribla tröttheten kommer ifrån, troligtvis då det nu denna vecka varit tillbaka till normala skolvardagen igen med ny period och allt. Dock var dagens skoldag kort och efteråt var vi på Body Pump med gymnastikgruppen. Lika roligt som alltid, men vet redan nu att jag kommer ha musklerna sååå sjuka ett par dagar framåt haha. Får se om jag slipper upp imorgon... I alla fall, skönt med fredag imorgon! Endast sju veckoslut kvar före avslutning, visste ni det? ;-)


Bjuder här även på Day 5 - Six songs that you're addicted to. Dessa alltså såna låtar som spelats mest under senaste veckan!

Likes

Comments

DAY 4...

Jag är typ livrädd för djupt vatten och att drunkna. Det skulle nästan vara det värsta sättet att dö enligt mig. Usch. Jag har alltid tyckt att havet varit sådär smått skrämmande. Dock förra året då vi var till Thailand var vi och snorklade på ganska så djupt vatten som kanske gjorde att den rädslan inte är sådär jättestor mera jämfört med vad det var förrut. Det var faktist ascoolt!! Dock skulle jag aldrig i livet våga dyka sådär i jättedjupt vatten, känns så obehagligt då man vet att havet är så himla enormt fullt med fiskar och växter av alla slag. Bjuder här på en bild som påriktigt obehagar mig otroligt mycket.


Jag vet att detta är ganska vanligt men jag är seriöst otroligt rädd för all sorts av kryp och insekter. Inte bara spindlar utan även skalbaggar och annat. Jag kommer ihåg en gång då jag var på stugan och fixade ved eller nåt, och då jag kolla ner på min skjorta satt där typ största möjliga skalbaggen man kan tänka sig. Fyfan vad jag blev skrämd haha, kommer ännu ihåg dendär känslan. Låter jävla barnsligt jag vet, men I just can't help it. Ända insekterna som jag inte är alls rädd för är typ flugor, sockermyror och myggor hahah.

Dockor. Inte någon Baby Born hahhah, utan såna som finns i alla skräckfilmer. Efter att ha sett t.ex. Annabelle har denna rädsla blivit bara värre. Jag skulle aldrig i hela livet kunna äga en liknande docka. Dom är så obehagliga. Å andra sidan är detta just p.g.a. alla skräckfilmer jag sett, så får väl skylla mig själv för denna haha.Detta är även något som troligtvis alla är rädda för, nämligen att förlora någon nära. Det skulle vara såå hemskt. Det mest skrämmande med det är det kan hända vilken sekund som helst, hur som helst, var som helst. Och en annan sak som skrämmer sådär smått är framtiden. Tänk om jag aldrig kommer få göra det jag vill, eller om jag inte kommer bli lycklig? Tänk om livet mitt blir en värsta jävla katastrof på grund av något hemskt? Detta är saker som man helt enkelt inte kan förutspå sådär bara, vilket skrämmer mig sådär lagom haha.

Cellskräck. Jajamen, även något ganska vanligt som jag råkar lida av. Det är nog inte nära på så hemsk som det kunde vara, men jag helt enkelt avskyr trånga uttrymmen där man kan fastna. Jag har inga problem med t.ex. hiss eller liknande men om jag skulle bli inlåst exempelvis i en kista skulle jag troligtvis panikera tills jag inte fick luft mera.

Likes

Comments

Stirrande människor. Inget kan vara mer annoying. Jag kan helt enkelt inte tåla det, haha. Känns så obehagligt.

Trängsel. Trånga uttrymmen med mycket människor är det värsta som finns. Har då oftast bara lust att slå alla människor i ansiktet, haha. Menar inget illa liksom men uschh.

Busstidtabeller. Exempelvis inget är mer störande än då du bestämt att du skall träffa en person en viss tid, och så märker du att det inte går någon passlig buss. Alltså neeejj haha

Jag stör mig så otroligt mycket på människor som tror för mycket av sig själv och tror att dom är så himla mycket bättre än andra. Snälla, take a chill pill och sluta.

Människor som inte låter mig sova. Plz.

Ibland stör jag mig otroligt mycket på mitt hår. Speciellt på sommaren då det är hett. Har bara lust att klippa mig skallig då.

Människor som inte kan vara ärliga. Jag uppskattar om man talar sanning till mig, fastän det skulle göra mig ledsen. Bättre det än att man bara låtsas.

Spotifys reklamer, haha. Jag som inte har råd med premium måste lyssna dagligen på samma jävla reklamer och säger bara att fyfan man blir störd på dem XD

Likes

Comments