Header

Haha skitgammal bild på mina ögon. Anyways... Halojjj igen efter en hel vecka! Tänkte att det var dags att komma och uppdatera lite igen. Alltså tiden bara rusar förbi, hänger inte alls med. Första provveckan är redan här och ute har det plötsligt blivit skitkallt och höstigt. Har gått runt med vinterjacka, liksom what? Och vadå att det är bara lite på 60 dagar till jul?!?  Måste nog erkänna att jag inte kan vänta tills det, haha jag bara älskar dendär julkänslan. Det bästa ju. Men tiden går nog allt för snabbt enligt mig. På nåt sätt vill jag inte ens att gymnasiet tar slut (okej vadå typ ett o ett halft år kvar) vilket låter kanske helt korkat men jag har ju ingen jävla aning om mina framtidsplaner. Det är ju skitskrämmande liksom, vet ingenting. 

Men nojuuu, somsagt har då första provveckan börjat och själv har jag ännu 4 prov framför mig. Hade idag ledigt, vilket nog var extremt skönt. Luggit bara hemma hela dagen och slöat (och kanske läst lite på prov...). Bara glad att jag inte måsta stiga ut dit i kylan alls, haha. Morgondagens planer är då att åka till skolan för att skriva snabbt ett prov och så och efter det till gymmet. På kvällen blir det sedan väl lite tjejkväll och myyyys. 

Men eftersom det är provvecka nu, så säger jag redan nu att jag nog inte kommer att blogga förrän jag fått alla prov skrivet. Alltså vi hörs först om en vecka igen!! Ha det bäst, CIAOOOO

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ciao! Senaste dagar har bara för det mesta gått åt till skolan, provveckan närmar sig och allt. Usch vad tiden går snabbt förresten... Anyways,har somsagt även varit till gymmet igen efter evigheter. Musklerna totalt döda efter gårdagen, vilket ju känns helt awesome. Ett tecken på att man verkligen fått nån träning, right? Annars har hela dagen idag varit förvånadsfullt bra, för en gångs skull har humöret varit på topp. Beror kanske en del på att min gammeldans klänning kom idag, vilken jag trodde att sku komma först om flera veckor. Men ohmygod, är helt in love med klänningen, typ helt sådan som jag önskade mig. Dock visar jag bild först då den stora dagen kommer ;-) Åjåj, kan inte vänta tills jag verkligen får använda den!!

Visste ni förresten att man lovat snö hit till Finland nästa vecka? Somtur inte hit till södern men i alla fall.. snö?!?! Like what, hösten har ju inte ens hunnit börja ordentligt ännu. Eller har den? Nej usch, I can't handle this. Fryser redan nu.  ⛄ 

Goooodnatt!    

Likes

Comments
MosseHejsan! Har spenderat hela veckoslutet på stugan för en gångs skull. Vi firade kräftskiva med en massa familjebekanta samt släktingar. Vi var sammalagt 15 barn, 12 vuxna och 4 hundar så ni kan väl tänka er hur mysigt och trångt vi hade det, haha. Helt kul var det ju nog endå att se alla igen efter ett tag. Fick även träffa den 3-månader gamla Mosse-hunden som bara var så himla gullig!! Hundvalpar är helt enkelt det gulligaste som finns.

Detta var i princip även vår sista gång på Kimito-stugan, eftersom vi sålt vår del och köpt en alldeles egen stuga i Kakskerta. Ganska synd enligt mig, har ju endå spendera veckoslut och somrar där enda sen jag var bebis. Så himla många minnen liksom, haha. Nojaa, fick i alla fall fotat en skitfin sista solnedgång där (hehe). 

Nu ska jag försöka ta itu med läxor och annat, det är ju redan måndag imorgon.. Positiva är att jag imorgon ska ta och skaffa nytt gymkort igen!! Skönt att slippa back on track, är inte så värst bra på att hållas där ju... XD Men såå taggad!! 

Hörs senare, ha det bäst!

Likes

Comments

Alltså har seriöst nån grej för solnedgångar. Vet inte hur många solnedgångs-bilder jag har på min dator, kan bara säga att summan är stor. Kan helt enkelt inte få nog, haha, alltid lika vackert. Tänkte komma och dela med mig ett par favoriter jag fotat under min lilla livstid. Åh, detta fick mig verkligen att sakna sommaren.

Likes

Comments

Haloj! Veckan hittills har nog inte varit så hejsan om man ska vara ärlig, så himla stres   sigt. En massa saker snurrat runt i huvude. Och så har det ju känns som om allt går helt åt skogen hela tiden. Blev så jävla sur idag då busskusken inte kunde stannade där jag skulle av och därtill kunde han inte öppna dörrarna utan att jag bad om det, och så måsta jag gå så jävla lång väg. Vafan, en bil skulle ju sitta riktigt fint.

Anyways, positivt är att jag äntligen fick beställt min gammeldansklänning, såå glad!! Kan inte vänta tills jag slipper och pröva den. Gammeldansen är först om fem månader men ändå känns det som om det är det ända som snurrat i huvudet på siståne. Allt detdär med klänning, håret, smink, kryssning osv som måste fixas i tid. Thank god har jag nu endast frissan & sminkningen kvar och stressa över.

Haha, usch vad gnälligt inlägg, rursäkta för det... beror säkert på att det först är tisdag och dagarna går i snigelfart. Ska här snart ta och försöka lägga mig före mitt huvud sprängs. Godnatt på er!! ♥

Likes

Comments

Ett par låtar jag inte kan sluta lyssna på.

Halojjj!  Redan fredag imorgon?! Veckan gått på nåt sätt otroligt snabbt fastän jag varit skittrött på allting. Vädret har dock varit underbart, trodde redan att vi inte fick se solen ordentligt mer i år, haha. Men tydligen jo! Veckoslutets planer är ännu öppna, eller imorgon blir det nog bio once again med girlsena. Känns som om jag jämt går på bio, haha. Troligtvis blir det annars bara ett slött veckoslut, typ sova ut ordentligt och ta det lungt. Nu ska jag anyways äta, hoppa i en varm dusch och så småningom krypa ner under täcket. Vill ju inte se ut som nån zombie imorgon då vi har skolfotografering imorgon, haha. Kunde ju lika gärna skippa det, så fula som bilderna alltid blir... XD

Och ja förresten, ville komma och informera hit på bloggens sida också.. i mattekursen jag nu går i så fick vi som uppgift att göra nånslags undersökning och så ta och räkna lite statistik på det... Så skulle verkligen uppskatta om ni, som inte ännu gjort det, går och svara på mitt korta frågeformulär om motion. Ni slipper dit genom att klicka HÄR. Det tar bara ett par minuter och är helt anonymt. Taaack i förväg!!

Likes

CommentsHär några bilder till ännu från Colorrun från själva händelsens facebook-sida. Var bara tvungen att komma och dela mig mig en del här också, bara för att bilderna är så himla grymma. Sååå coolt!!

Annars har dagen min varit extremt tråkig, ni vet sådär som måndagar alltid är..  Varit så himla trött och har faktist ingen aning vad jag gör uppe ännu. Ska nu försöka slippa och tutta så jag hittar upp imorgon, haha. GODNATT

Likes

Comments