Header


Alltså fyfan vad jag älskar hösten! Kan inte få nog av hur fint det ser ut överallt, alla färggranna träd. Samma känsla varje höst. Och att man får använda alla ursköna ylletröjor, det bästa! Vill dock på samma inte att det blir mörkt och regnigt för det är smått deprimerande eller hur. Lite hatkärlek till hösten, javisst.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Studierna har verkligen sattit igång med full fart och har kännt mig så stressad så stressad. Fastän man endast har tre grundkurser i första perioden är jag redan efter med läsandet, men är knappast den enda... Mycket självstudier och jag är väl inte den bästa kombination i tanke på hur dålig självvdisciplin jag har, haha. Men ska kämpa vidare och försöka slippa in i någon rytm så kanske det blir bra.

Annars har vi haft gulisintagning, vilket nog var skitkul fastän man nu blivit smittad av den sk. "gulisflunssan", som största delen av oss gulisar verkar ha fått. Håller på och friskna men det känns som att det tar evigheter. Orkar inte hosta mer hahah. Annars så har jag varit med om min första sitz, och oj så kul! Dessutom har jag anmält mig till Åbolands Nations gulisintagning och sitz på onsdag, som om SF:s inte var tillräckligt XD Vi får hoppas att jag överlever.

Bortsett från flunssan och allt jobbiga läsande har jag haft det riktigt bra! Dock känner jag att mitt bloggintresse bara minskar och minskar hela tiden, men ska ändå försöka hålla upp motivationen och uppdatera då det bara går. I alla fall dessa första veckorna har varit så fartfyllda att ojoj. Men ha det bäst alla!!

Likes

Comments

Ojojoj, vi är redan inne på september, men va!? Har haft fullt upp, och känns att jag ständigt bör vara någonstans, haha. Nu har jag redan avklarat gulisveckan och nästa vecka börjar studierna redan påriktigt! Spännande. Jag har då alltså börjat på den samhällsvetenskapliga linjen på ÅA till er som inte visste, och hittills har jag trivits super. Gulisveckan har hämtat med sig så mycket information så allt inte ens hålls i huvudet, men så har vi även haft super roliga kvällsevenemang. Har fått lära känna nya fina människor, och känner att jag nog kommer stormtrivas!

Gårdagen-idag har spenderats chillande hos pojkvännen, vilket suttit perfekt efter en rätt så fartfylld vecka. Och så imorgon blir det träffa girlsen efter så länge! Allmänt glad tjej här kort sagt 🙆

Fastän det hänt en massa så har jag tagit knappt några bilder alls. Därför bjuder jag på en before & after bild då jag färgade samt klippte håret förra veckan. Sååå mycket freshare det ser ut, right?


Likes

Comments


Halojjj efter så länge igen! Kännde för att uppdatera bloggisen lite eftersom jag varit så himla usel bloggerska på siståne, hehhe. Vad har jag hållit på med? Jobbat varje dag typ, så kan med gott samvete säga att jag verkligen förtjänat 5 dagar ledigt nu. SKÖNT! Igår var det lite grillfest som gällde och oj så kul vi hade det! Efter att ha vakat ända till 6 på morgonen och spendera morgonen städandes så är man ju smått död idag, jo. Dagarna framöver kommer jag chilla loss på stugan och njuta av mina lediga dagar.Är för trött för att ta några bilder, eller göra något över huvudtaget för den delen, så bjuder jag på några bilder från förra veckoslute då jag också chilla på stugan!

Likes

Comments


I tisdags tog syrran, Ada, Emppu och jag morgonbåten över till Tallinn för dagen. Sex timmar hade vi tid och shoppa, slösa pengar på Superalko, äta och gå runt lite. Lite knappt blev det ju, och hade gärna stannat lite längre fastän man var dödstrött. T.ex. gamla stan hann vi inte se, men det får väl bli till en annan resa det! På kvällen bärde det sedan av tillbaka till Finlands sida... ett par hundra euro fattigare, men några klädesplagg och alkoholdrycker rikare, hahah. Lyckad resa för all del!

Imorgon börjar 7 dagars arbetsvecka för min del, men före det skall vi ikväll med Ada till Nådendal för att se på Suomi Nauraa!-kesäkiertue. Vi hörs!

Likes

Comments


Halloooooo, igen har tiden bara flygit iväg och har inte haft någon tid att blogga. Har jobbat en massa efter midsommar, vilket varit smått utmattad men det känns ju helt bra sen då löndagen är här, haha. Annars då? På veckoslutet var det tre dagars RUISROCK som gällde. Ett otroligt roligt veckoslut från min del!! Vädret här har annars varit kallt och regnigt, men just det veckoslut sken solen och det var +20 grader! Det måste väl vara sant dedär då alla säger att det aldrig är dåligt väder under Ruissi. Anyways, sett en massa bra artister, dansat/sjungit loss och cyklat så att man knappt kunnat gå efteråt, haha. Under hela veckoslutet cyklade vi närmare 100km kanske samt gått en hel del så ni kan väl gissa hur utmattad man var. Men totally worth it! Nästa år igen 😍

Annars har det väl inte hänt något speciellt. Imorgon ännu jobb och så är det fem dagar ledigt! Imorgon åker vi och hälsa till Bromarv, och på lördag bär det av till Björneborg för dagen. Annars tänker jag bara chilla loss och njuta av slutsommarn! 

Likes

Comments


Tjaaaa alleasammans! Hoppas ni alla har haft en bra midsommar, för det har jag minsann! Midsommaren spenderades i Nagu på pojkvännens släktingars sommarstuga. Såååå fint ställe! Skulle lätt kunna flytta in där, haha. Vi har gjort sådär nästan allt man brukar göra på midsommarn... Frossat i oss god mat, druckit, simmat, solat, badat bastu, åkt båt, njutit av de fina vädret, och bara chillat loss och haft det bra. SKÖNT! Kort sagt en väldigt lyckad midsommar enligt mig. Bilderna får väl berätta resten!

Dessutom fick jag bra nyheter i torsdags, nämligen i höstas kommer jag att börja studera samhällsvetenskaper vid Åbo Akademi, dit jag i första hand sökte. Happyhappy!! Känner mig än lite osäker vad jag vill i framtiden osv, så ansåg SF vara ett bra alternativ för mig eftersom det är en rätt så allmän studielinje, och som i princip inte stänger några dörrar. Intressant javisst, ser framemot att börja där i höst!


Likes

Comments


 • Jobbat jobbat jobbat
 • Varit förkyld, men somtur blivit frisk igen
 • Varit och fota lite mer studentbilder eftersom ingen bild från själva dagen var lyckad till tackkort :/
 • Solat, men också luggit hemma under täcket i mina varmaste kläder och lyssna på regnet utanför (hej Finlands sommar)
 • Köpt tre dagars biljett till Ruisrock 2016. Första Ruissi för min del så är så jävla taggad! #18days
 • Varit och kolla på solnedgång (igen) och fått en massa myggbett
 • Sett många regnbågar
 • Sett världens sämsta film på bio. Eller ska vi säga den konstigaste... The Neon Demon. Rekommenderar INTE.
 • Lyckats söndra skärmen och kameran på telefonen min :-)
 • Börjat OITNB från början eftersom i fredags kom ett nytt avsnitt efter så lång väntan!!!
 • Kollat fotboll, fotboll o. mer fotboll från TV (fotbollsgalen pojkvän javisst)


Likes

Comments


Lite rosor och så. Måsta passa på att fota de härliga rosorna jag fick till studenten före de blir fula och skruttiga, haha. Har inte gjort så mycket här i veckan. Jobbat för det mesta vilket inte varit så hejsan med tanke på det blåsiga och svinkalla vädret. Juni och jag har haft vinterjacka på mig. No joke. Man måste ju bara älska Finlands sommar :))) Förra veckan satt vi och svettades ihjäl av hettan och nu är det typ 20 grader kallare plötsligt. Eller så känns det i alla fall. Typiskt?

Veckoslut till näst då och på mitt schema står det jobbjobb, mys och så lite Saaristo Open på lördag. Lite extempore men kul ja visst! Ni ska ha det så bra allesammanssss

Likes

Comments