jag kommer att lägga upp här bilder på mina photoshoots emellan, eftersom det är för trögt att hålla på med att maila dom hit och dit.

Mitt bloggande är nog slut förevigt eftersom jag inte har tid med dett och massa annat.

Kram rebecca

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

helloooo. 

Har just landat i soffan med min dator, känns som om det var en evighet sen som jag hann liksom gå igenom allt på datorn, har varit så fullt upp.

Slutade 13.00 idag vilket var superkul, för nu hinner jag fixa allt före jag drar iväg till träningarna. Fick nu även min prao plats nu, skall bli jätte roligt!! två veckor på ett "jobb" skall bli jätte skoj.

nu skall jag fixa lite food åt mig, ha det så bra peeeeps.

//Rebecca 
Linne: gina tricot

Byxor: BikBok

Halsband: fått när jag var liten

Likes

Comments

förlåt för icke bloggning på sistone, har varit massor på gång, och min inspo har varit 0 såsom den är nu också. hade ändå lite motivation att ta några ootd bilder.

Måndag är det, stånk och stön, orkar inte. 

Nästa vecka bär det av till vuokatti och sen följande vecka är det min konffis! 

//Rebecca
Likes

Comments

det åskar så in i helvete säger man ju bara... och jag som ännu skall ut och träna. 

dagen i skolan var normal, inget att klaga på, utom tråkigheten på vissa timmar, hahaah. lyckades få övertalad mamma för att få skjuts, och inte att cykla i det här hemska vädret.

närmaste dagarna går väl bara ut på att ränna och göra läxor, men på fredagen åker jag in med molly till stan för att se the fault in our stars, omg, gråter ren nu. 

tog iaf. en liten photoshoot just, så ni får lov att hålla ut med bilder av mig, har inte rikigt något objekt som jafg skulle kunna fota just nu.

//Rebecca
Likes

Comments

halojj på er. 

dagen började med 10ans morgon vilket betydde att dagen inte kunde starta dåligt, haha. Hadde första gången matte det här året, vilket faktiskt kändes helt okej. Var bara 6 i gruppen idag, chillchillchill.

efter skolan cyklade jag med ullis till äpplet för att köpa lite stuff till mitt nya skåp i skolan, gash vad det är mysigt att ha ett stort skåp nu. Efter det mötte jag mamma och åkte iväg till stensvik för att köpa typ nya gardiner eller nåt. på samma gång gick vi till asko, varifrån jag hittade lite saker, har ingen aning vad det kallas, men nån sorts vägg dekoration iaf.

nu har jag precis gjort läxorna, och kom ihåg att jag har glömt en läxbok hemma, vilket var verkligen dåligt... jag får väl panikläsa imorgon i skolan, no can do. 

hoppas ni har haft en bra dag, ha en bra kväll!!!!!!

//Rebecca
Likes

Comments

på en sån dag som denna är det roligt att ta ett tillbakakast till dom fina sommarkvällarna som man fick njuta av denna sommaren


Likes

Comments

har just ätit och fixat lite läxor, så har nu lite tid över före jag måste dra till träningarna. det ösregnar ute, vilket gör saken hemsk, eftersom vi skall vara ute precis hela tiden. tänkte först gå ut och fota, men det kommer inte att bli nånting... och det ser inte ut att klarna upp heller det bara öser ner.

skolan har börjat att rulla framåt, känns faktiskt helt okej.

knäppte ändo lite bilder just här inne, så ni får se på dom istället.

Likes

Comments

För det första skall jag be om ursäkt för min urkassa uppdatering. Men som jag sa, skall jag kanske skriva en gång i veckan eller nåt sånt.

Har just landat hemma från en aas tung springtur, jag sprang i två timmar, puust. Oftast så går jag med stavar i två timmar, men udag beslöt jag mig för att springa. Iaf känner jag mig stolt. Det blev väl lite fjantit i slutet, för jag fick såna skavsår att det inte är sant. Såg säkert ut som en älgkalv som försöker springa före den har lärt sig att gå.

På tisdagen började skolan, vilket inte sög så mycket som jag hade tänkt mig, haha. Men fick ren massor av läxor, som jag skall ta och fixa.
På torsdagen bar det av till tammerfors (klassresa), åååh va roligt vi hade!! Övernattade på ett hostell, var faktiskt mycket mysigare pn jag hade tänkt mig!!! Ingen tystnads tid, vilket innebar att vi gick och lägga oss helt jätte sent...
På morgonen blev det särkänniemi som gällde (nöjespark), var där sammanlagt i 6 timmar. Åkte speedboat där, viljet var helt sjukt roligt. ( googla om ni inte vet vad det är).
Igår var det borgbacken som gällde. Haha. Pappas jobb hade alltså reserverat borgbacken till hela morgonen, så vi fick vara där gratis i 4 timmar. Najsss

Nu skall jag ta itu med läxorna, pusss
  • 423 readers

Likes

Comments

Vårt internet har lagt av o jag försöker nu fixa nånting med telefonen, men jag har en trasig laddare så fan, ja kan int snart mera blogga, 10 prosent kvar av batteriet. Försöker ännu fixa på kvällen något, förlåt av den urkassa uppdateringen.En bild från veckoslutet

  • 454 readers

Likes

Comments

skall om en halvtimme starta mot ekenäs, på vår så kallade "långfärd", helt sjukt kuul! har redan hunnit springa, men det gick väl inget vidare bra... kändes som om jag skulle ha släpat stenar bakom mig.

det kommer inte bli någon vidare bloggning, men alltså vår "långfärd" tar bara en dag detta året... snyft. menmen, det är bättre än ingenting alls!

jag har för mig att skolan börjar om vecka, och så är det... hela sommaren har bara flugit iväg.... men lite skolpepp har man alltid, det här med back to school shopping och allt. och det ända som jag väl nu har att vänta på är min konfirmation. har inte ännu skickat ens iväg inbjudnings kort, vilket är verkligen dåligt.

men nu skall jag packa, ha det bra!!

Rebecca


Likes

Comments