Känns som att jag endast har tid att skriva när jag är sjuk, vilket iofs är rätt ofta, men är så jävla mycket i skolan och orkar inte ens dra samma story igen att jag ska försöka bättra mig på att uppdatera för det lär aldrig hända. Skriver när jag har tid och lust, vilket jag också tappat rätt rejält. Pluggar på veckorna och festar på helgerna. oftast. Jobbar ju också när jag har tid till det så mitt liv går rätt mycket på repeat nu.

I helgen var de förfest hos tilde med klassen, sen drog vi till Gisleparken och dansade sönder i mina klackskor till klockan 2 på natten. Vaknade upp hos Stina och på Lördagen drog vi till Mossebo för att fira goa julia och en kompis till henne. Mysigt folk och blev en bra kväll, var väl lite kämpigt att komma hem vid halv 4 för att sedan upp till jobbet vid 8 men om man vill så går allt. Nu är jag sjuk så helgen kommer la spenderas i min säng och plugga juridik och kolla Game of thrones, vilken bra serie måste jag säga. Fastnade direkt så den kan jag rekomendera! Får även lön imorgon, har bestämt att jag ska lägga undan 4 tusen till sommaren och resterande 3 ska jag slösa bort på smink och kläder.

världens finaste vän fyllde 17 häromdan! stort congratz again

Likes

Comments

Skönt med lov. Inte för att jag får sova ut direkt eftersom att jag jobbar varje dag förutom denna måndagen och lördagen, men jobbar hellre än att bara vara hemma och ligga i sängen. Idag var de dock välbehövligt, gått två långa promenader med mamma, varit hos frisören, gjort klart en inlämning och sedan bara legat i sängen och läst. ​Det är verkligen en passion jag har som inte många vet om, har alltid en bok hemma som jag läser på kvällarna. ​Books are proof humans can do magic

Likes

Comments

Fina storebror.

Jag är så stressad. Har en inlämning som måste skrivas klart innan nästa vecka eftersom att jag inte hinner skriva på lovet då jag fått jobb. Har inte ens börjat skriva ännu, kollade en dokumentär film på 4 timmar och läst igenom massa faktatexter men vet knappt vart eller hur jag ska börja.

På tal om jobb, ni vet restaurangen vid skidbacken i uhamn? Där jobbar jag hela lovet och helger framöver! Var på en "arbetsintervju" i fredags och fick hälsa på chefen och kolla in stället, gå igenom grunderna och redan dagen efter fick jag provjobba. Vilket stressigt jobb! Men det var faktiskt roligt ändå, jobbade ju även med Linnea så det var ett stort plus att få jobba med någon man känner. Kanske jobbar på onsdag och helgen med, dock begärt ledigt till alla hjärtans dag då jag och Stina har planer.

Känns bra att göra något vettigt istället för att åka iväg på slitna hemmafester var och varannan helg. Tjänar pengar medans vännerna gör åt dom ;-)
Nej men hur kul det än vore att vara ledig känner jag att jag måste tjäna ihop lite cash till allting framöver. Ska lägga undan nästan alla pengar till sommaren så det gör det lite lättare att jobba då jag vet att de går till något vettigt. Nu ska jag sooova! helt slut efter helgens bravader. Kram

Likes

Comments

cravingscravings by rebecca-lundstm featuring tall white t shirts

Finns liknande Boyfriend jeans på chicy för lite drygt 600 kronor som jag ska klicka hem såfort jag har pengar till det. Hatten, nude färgade klackskorna och kappan är ett måste till våren. 

Likes

Comments

​Följ mig på weheartit: rebeccalundstm

Likes

Comments

Vilken bra och rolig helg! Var med stina hela helgen och i fredags och halva lördagen låg vi bara hemma hos henne och åt gott och kollade filmer. I lördags fick vi lite småryck och frågade axel om inte han kunde ha hemmafest då han var hemma ensam hela helgen, sagt och gjort drog vi dit runt 8 och runt 10 strömmade folket in. spontant är bäst! alltid. Vi sov där och hjälpte till att städa huset innan hans föräldrar kom hem. Idag har jag vart seg, Nyss hemkommen från mormor och morfar, vi har firat mormor med släkten då hon fyller 77 år imorgon. Fortfarande lika pigg och frisk som alltid, dom står mig väldigt så de är jag himla glad för.

Vet ni vad jag har gjort? sökt jobb! 3 stycken olika faktiskt. Hoppas innerligt att jag får det jobbet jag sökte till sportlovet, hade varit otroligt roligt och hade suttit fint med de extrapengarna. Ska faktiskt fixa ett eget sparkonto där jag varje månad lägger undan runt 300 och sparar det till sommaren. Har ju lite inplanerat och om jag nu inte får ett jobb blir det lite svårt att göra allt kanske.. :-)

Nu ska jag plugga matte, ligger cirka 10 sidor efter och vi har ett stort prov på algebra på TORSDAG. panik. usch.


Likes

Comments