​Gud så fort de går, i dag är det endast 4 dagar kvar till jul(?). Extremt mycket stress och press så här innan ledigheten och slutet på en termin. Hade konsert i fredags som jag faktiskt skulle säga gick väldigt bra, vi hade tre konserter två för skolan och en till för de andra som ville komma. Kul Kul! Annars så? jo Jag längtar extremt mycket till att få sova så länge jag vill och få göra vad jag vill i min egna takt ett tag, inte stressa så mycket och ha en massa måsten.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Finaste platsen på denna jord. Spanien, just detta är bilder från den senaste resan på Mallorca som var helt underbar. Rekommenderar starkt att åka dit har själv varit där ett x antal gånger och jag blir lika glad varje gång jag kommer dit.. 

Likes

Comments

Hej, Rebecca heter jag och är en 17 årig glad tjej från Stockholm. Till vardags går jag i skolan, tränar, umgås med vänner och spela och sjunger!

på min blogg kommer du att kunna läsa precis om det vad jag gör på dagarna o avsätt om de är en vanlig dag eller en helt speciell dag! hoppas att du kommer att gilla det så ses vi.


Likes

Comments