16! yeeee hahahha dagen började extremt tidigt då mamma, pappa och min lillebror väckte mig redan klocka 7 med paket och sång. Fick sjukt fina paket, är extremt tacksam<3 I dag ska jag inte göra så mycket på dagen, vid 15 tiden kommer pappa hem sen så blir det mycket firande i kväll men familj på resturang. Mycket mysigt! Ser extremt mycket fram emot det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tisdag i dag, Sverige kan fortfarande inte bjuda på sol ( eller i alla fall inte där jag bor). I dag var jag i alla fall och lunchade med en mycket saknad kompis som jag ej träffat på hur länge som helst. Det va mycket trevligt. Vi åkte till phil's burger på Gärdet. Lite kul dock att jag inte ens äter hamburgare men måste säga att deras halloumi burgare va extremt god! Rekommenderar starkt. Sedan tog vi oss in till "city" och kollade lite i affärer. Vi tog också en fika och bara snackade va så extremt länge sedan vi sågs så de va riktigt mysigt!

Likes

Comments

Det ska vara sommar nu men vet inte riktigt vad Sverige bjuder på för väder, har varit iväg hela veckan och tänkte lägga mig ute och sola i dag men nej? det ös regnande och var svin kallt. Kul känns mer som ett kallt höst lov än starten på ett sommarlov, kollade väder appen på mobilen och de ser ut att bli sånt här väder några dagar nu. Härligt dock att jag åker till Spanien snart så man får lite sommar i alla fall.

Likes

Comments

Grattis Sverige, hahha inte jätte insatt men men. Ledig i dag va man i alla fall, dock inte gjort super mycket va iväg en sväng med mamma och pappa sen drog jag till gymmet. kul kul. En vecka kvar tills jag går ut år nio, eller inte ens en vecka på fredag slutar jag sen e det ju bal på tordag vilket ska bli kul.

Likes

Comments

Shiiit sista nationella provet i morgon. hur nice? har klarat alla hittills så detta ska väll gå bra. fick reda på i dag att jag klarade matten!!! Trodde inte på det först var helt säker på ett F, hhahah. Jajja, snart sommar o bal. har typ börjat få panik över vad jag ska ha på mig men tror jag hittat rätt, ni får se då....! E i alla fall sjukt taggad på att sluta år 9, hur sjukt det än låter för gillar min klass och skola extremt mycket men ska bli så skönt med nya miljöer och nytt sätt att arbeta på. Och e så taggad på sommaren, Spanien resa bokad!

Likes

Comments

​Jag måste vara den ända människan som har bott i denna stad hela mitt liv men hittar fortfarande sämre än en skåning som aldrig varit här. Det är sjukt, varje gång jag är i stan så tappar jag bort mig eller tar fel tunnelbana. I alla fall så var det en mysig dag trotts alla fel promenader. Ingen shopping men en väldigt god lunch på vapiano, var så länge sedan jag åt där, hur gott som helst!. Sen blev det en chai latte på espresso hausse i Gamma stan. 

Likes

Comments