Älskar den här låten, vilket kap bruno mars är.

 

Too young, too dumb to realize
That I should have bought you flowers and held your hand
Should have gave you all my hours when I had the chance
Take you to every party cause all you wanted to do was dance
Now my baby is dancing, but she's dancing with another man.
.
 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kom på att jag tog lite bilder i helgen när vi firade Maja. Vi blev bjudna på mat och dryck på bryggeriet och sedan drog vi vidare till excet, grym kväll!Likes

Comments

 

Likes

Comments

Här kommer lite bilder ifrån i tisdags då vi från tekniskt basår var i slottskogen. Vi grillade hamburgare spelade brännboll och fotboll. Sjukt fint väder hade vi också. Bilderna är tagna utav Erik i min klass.
Likes

Comments

Igår var jag med min lillebror. Först var vi inne i stan och köpte ett pingisrack och en ny keps. Sen åkte till heden för att se på cirkus skratt. Jätte längesedan jag var på cirkus så de va kul, vi köpte massa gott i cirkus vagnarna innan med. Här kommer lite bilder blev inga bra eftersom de va dåligt ljus och massa strålkastare.Likes

Comments

Här kommer lite visa ord en lördag som denna när tentan sviker så de skriker om det!Likes

Comments

 

Är jätte glad har fått jobb på Knarrholmen på deras festival. Ska jobba ihop med ett gött gäng i köket på festivalens restaurang. Har aldrig varit på en festival och bott där så ska bli sjukt kul. För er som inte vet så ligger Knarrholmen i Göteborgs södra skärgård, älskar Göteborgs skärgård så kommer bli grymt! Festivalen är 24-25 maj så hoppas på bra väder.

 

Likes

Comments

Här kommer lite bilder ifrån cortegen som jag och Ida va på i tisdags när de va Valborg.Likes

Comments

Här kommer lite bilder ifrån igår. Matilda Lisa Maja Sara och Mellert var hemma hos mig på förkrök och sen gick vi till excet.

Likes

Comments

Är med Gustav på restaurang Danilo, bergakungens egna restaurang. Vi ska snart se på tom Cruise film obvilion. Är helt propp mätt vi åt jättegoda scarface cheeseburgers.

Likes

Comments