Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Klockan 4 i morse gick jag upp, och nu så går tåget om 12 minuter. Och sedan så ska vi ta planet vid halv 10 från Köpenhamn till Paris❤️ ha det bra och sen bloggar jag sen Puss!

Likes

Comments

Hatar verkligen måndagar, hur bra hade det inte varit om man hade varit ledig idag? Men men. Får väll trösta mig med att det är kort vecka, vi går bara 3 dagar denna veckan och är alltså lediga torsdagen och fredagen, så skönt. Idag är det en tråkig vanlig måndag och när jag kommer hem måste jag plugga usch. Ha det bra Puss!

Kjolen är i från Gina, tröjan är i från h&m och tightsen är ifrån Lindex 

Likes

Comments

Idag är det fredag och Amelie ska sova här i natt! Ska bli mysigt. Ikväll ska vi nog till gården och sedan hem och kolla på film och bada. Ha en mysig helg och så bloggar jag snart igen Puss!

Likes

Comments

Igår så köpte jag en selfie stick som typ alla har. Jag köpte den för att jag älskar att filma och fota och jag ska till Paris snart och då vill jag gärna kunna vlogga och då var det passande att köpa en selfie stick. Jag köpte den i Växjö på Clas Ohlsson. Den är från Holdit och kostade 200 kronor. När man drar ut den helt blir den runt 1 m. Där man sätter mobilen/kameran kan man ändra på så att vinklen blir anurlunda vilket är super bra!

 När man ska ladda den så använder man sladden som man fick med och den kopplar man in i datorn. Det tar en timme för att få 100 % batteri. Det finns också en on och off knapp så när man vill ta ett kort eller filma så sätter man den på on och sedan går man in på mobilen och sätter igång bluetooh och ansluter till holdit selfie sedan är det bara att köra!.

Likes

Comments

 gud vad det här året har gått fort det är redan maj!. snart så är det sommar det ska bli as skönt. Det är bara 27 dagar kvar tills jag åker till Paris och jag längtar något otroligt. Jag gör ingenting speciellt denna helgen kanske skulle vara med Amelie och Melina på söndag. hoppas verkligen att ni har en jättebra helg än så länge! Puss❤️

Likes

Comments

till Paris! Omg är så taggad, för några dagar sedan så hämtade jag mitt pass som var så fult! Usch. Aja vi åker den 28 maj och är borta 4 dagar!❤️ Det ska bli så sjukt kul är så taggad! Det kommer komma upp många bilder från Paris upp här och så tänkte jag också vlogga som kommer upp på videofyme då. Ha det bra så hörs vi puss!

Likes

Comments