Header

Hej hej!
I måndags efter skolan tog jag en snabbfika med tjejerna, mys!
I tisdags kom jag hem kvart över 5 från skolan och var as trött så gjorde ingenting helt enkelt.
I går åkte jag till Norrköping och slingade håret efter skolan. Hehe gillar blont. Skriver man ens så? "Ljust hår".
Ska nog dit nästa vecka igen och klippa + lägga i någon toning typ, hann inte det igår :)
Idag är jag hemma, kände under eftermiddagen hur jag bara fick mer och mer ont i halsen och idag har jag såklart jätteont. Alltid kul. Imorgon är jag ledig, precis som jag varit några fredagar i rad nu. Så sjukt skönt!

Haha mm mitt ansikte behöver ni inte bry er om. Enda bilden jag tog på håret igår och idag är jag väldigt osminkad.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Ber om ursäkt för att jag har varit lite frånvarande. I fredags var jag ledig och bara tog det jättelugnt tillsammans med Robin. Sen jobbade jag 6 timmar igår och 6 timmar idag. Ganska trött nu! Nu har jag precis kommit hem och ska gå rakt på plugget. Kan man få ta studenten snart?

Likes

Comments

Tråkig dag med bara tråkiga lektioner. Fick dock sluta en timme tidigare och var hemma redan vid 3! Och imorgon är jag ledig liksom förra fredagen, kunde inte vara bättre. Jobbar nästan 7 timmar både lördag och söndag, så det är sjukt skönt med en ledig dag imorgon. Ikväll åker jag till Robin och myser. Ovanför ser ni dagens sminkning förresten.

Likes

Comments

Hej på er.
Sitter inne i stan och pluggar. Har följt med min kusin till hennes kör för hon behövde barnvakt. Så använder tiden haha. Skriver bara om plugg känner jag? Så mitt liv ser ut dock.

Likes

Comments

Knäckebröd (Leksands knäcke, den som heter brunbränd, love it!), Granatäpple-kvarg från Lindahls utan tillsatt socker, och en latte såklart.

Likes

Comments

Sa ju att jag hade problem.. Så här såg det ut idag, då det gjorde ont istället för att bara rinna tårar. Vanligtvis rinner det bara. Här gjorde det ont om jag öppnade ögat, och därför rann det tårar så fort ögat var öppet. Får nog prata med vårdcentralen igen för deras medicin är väldigt dåligt efter 4 veckors användning.

Likes

Comments

Inatt sov jag hos min pojkvän. Skolan började 20 i 11 och slutade 10 i 12. 1 timme och 10 minuters skoldag kan vi göra till regel snarare än undantag! Sedan åt jag lunch hos mormor och därefter tog jag bilen hem och hämtade min syster på hennes skola. Nu ska jag skriva rapport. Visst att man är ledig, men man är ändå aldrig någonsin ledig.

Likes

Comments

Jag har fixat en rabattkod åt er hos Gömda Juveler. Ni anger bara REBECCA i kassan, så dras 250 kronor av automatiskt. Bra va?

Likes

Comments

Sitter på bästa espresso house med tjejerna! Har grupparbete som vi får arbeta med var vi vill, så då kändes EH som det självklara valet. Mys!

Likes

Comments