View tracker

christmas dress

1. Röd omlottklänning i sammet 2. Röd glittrig klänning 3. Röd spetsklänning 4. Svart spetsklänning 5. Tajt röd sammetsklänning 6. Svart jumpsuit i sammet

Här är ett litet urplock av fina klänningar att ha på julafton, eller varför inte en jumpsuit i sammet om du inte gillar klänning. Själv fick jag hem den här klänningen idag som jag tänkte ha på julafton. Hade jag inte redan bestämt vad jag skulle ha på mig så skulle jag nog satsa på nr 4, tycker den är så fin.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag sov Fredrik och jag ut ordentligt och sen låg vi i sängen och tittade på julkalendern. Sen klev vi upp och fixade oss och Josefine kom till mig på lite julfika. Vi fikade, surrade en massa och tittade på tv. Supermysigt och perfekt söndagsaktivitet.
Nu har Fredrik och jag precis ätit middag och nu ska vi bara ta det lugnt. Glad andra advent på er.

Likes

Comments

View tracker

Här hemma har det bakats julgodis idag. Men bara en sort, nämligen Rocky road. Det är det perfekta julgodiset. Det går fort att göra, det är så gott och det blir mycket. Fredrik och jag har redan hunnit äta några bitar var.

Likes

Comments

Idag står plugg på schemat igen och jag har precis tagit en paus för att julfika lite i form av hjortronglögg, lussebulle och skumtomtar. Bästa fikat, skulle kunna fika detta varje dag.


Likes

Comments

wishlist

Som jag skrev i söndags så finns det så mycket fina saker som jag vill ha just nu. Därför kommer här ytterligare en liten önskelista. Jag är så himla kär i ringen med pärlor och spetstopparna. Och hur mysigt vore det inte att hoppa i det här mjukissetet i kashmir efter en kall vinterdag och tända doftljuset från Byredo. Förutom detta skulle jag också bli väldigt glad över presentkort på någon salong så att jag kan gå på ansiktsbehandling.


Likes

Comments

Så var helgen slut och det är en ny vecka men för mig så fortsätter ledigheten. Jag är nämligen ledig fram tills fredag. Så idag har jag pluggat, jag läser en distanskurs och är inne i slutspurten nu. Jag har också bakat ännu mer lussebullar så det har luktat så underbart gott här hemma.
Nu ska jag titta på sista avsnittet av The Collection och fika te och en nybakt lussebulle.

Likes

Comments

önskelista 2016

Så var det första advent idag och vad passar bättre än en liten önskelista på saker jag gärna skulle se ligga under julgranen iår. Flera av sakerna är sådant som ni sett tidigare här i bloggen och som jag har velat ha under en längre tid. Detta är några saker jag önskar mig men det är mycket möjligt att det kommer ytterligare en önskelista framöver, det finns ju nämligen såå mycket fina saker jag vill ha.

Klicka på länkarna under bilden för att komma till produkterna.


Likes

Comments

Jag är ensam hemma ikväll eftersom Fredrik är på julfest med jobbet. Så då passar jag på att äta sushi till middag och sen ska jag julpynta här hemma, två saker Fredrik inte tycker om. Ska faktiskt spela lite julmusik också när jag pyntar. Också blir det nog ett glas rött till det, det är ju trots allt helg. Trevlig kväll på er.

Likes

Comments

Idag har jag varit på en skogspromenad i Sörfjärden med mamma, pappa och Flora. Vi var på jakt efter gran-och tallris samt varsin lite gran. Efter att vi letat ett tag så fikade vi lite innan vi fortsatte vårt letande. Vi hade tur med vädret och solen sken. En väldigt mysig dag ute i skogen hade vi och när jag kom hem började jag att sätta riset i vaser. Imorgon ska jag fortsätta med pyntandes inför första advent på söndag.

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig så då har jag passat på att baka årets första lussebullar. Jag älskar lussebullar och ser fram emot detta nästan hela året och idag kunde jag inte hålla mig längre. Jag tjuvstartade även lite med julmusiken och drack lite varm äppelmust för det går ju inte att baka lussebullar utan det. Nu ser jag fram emot att få provsmaka, kanske tar vi varsin redan ikväll.

Likes

Comments