Hej!

Samma rutiner som alltid på morgonen med utsläpp, mockning, fordring osv. Stod en extra häst över här inatt som på morgonen åkte vidare för att åka hem. Vädret är lite finare idag, hästarna är nöjda över att vara ute i hagarna. Jag har fortfarande lite ont i kroppen så jag försöker ta de lite lugnt. Men det börjar bli bättre. Nu har Jag iallafall lunch och efter det får jag se vad som händer!

Gammal bild på mig & kickan
Tror detta va 06 så alltså 11 år sedan

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Idag har de varit en lång dag med riktigt dåligt väder, hästarna har faktiskt fått vara inne hela dagen då det har varit storm här men nu börjar de spricka upp. Alla hästar är klara för dagen och även jag så nu ska jag laga lite mat och sen bara ta de lugnt. Dem andra kom hem från Belgien idag så de är lite mer folk i stallet nu, skönt på ett sätt att kunna socialisera sig lite men har ändå varit skönt att vara ensam på gården också. Är lite kluven om mina val i livet och bollar lite tankar och idéer men vi får helt enkelt se vart världen tar mig och hur jag ska fortsätta min resa.
Men nu ska jag iallafall ta de lugnt så vi hörs sen eller imon!

En saknad

Likes

Comments

Hey.
Har sovit så himla dåligt inatt, kroppen har gjort så himla ont. Men tog mig upp och fodrade, släppte ut hästarna och gjorde klart allt istallet. Så nu vilar jag lite, skulle egentligen rida lite idag men tror inte jag kommer kunna sitta i sadeln asså de e rätt synd. Annars händer det inte så mycket idag, Jossan ska iväg och hoppa lite på en bana i närheten med sin egna häst Calle som står uppstaplad här. Hade tänkt att följa med med får se hur jag känner mig. Men nu ska jag vila lite, så vi hörs kanske sen!

Gammal bild på mig och en väldigt bra praktikant

Likes

Comments

Hej igen!

Nu är klockan typ halv 10 och jag kollar en film. Ska snart gå och lägga mig är helt förstörd. Skulle gå ner för trappan i lägenheten och den är väldigt brant med små trappsteg och jag pratade med en vän i telefon så tänkte inte så mycket så jag ramlar från första trappsteget och landar på stengolvet. För ca 30 sekunder trodde jag att jag dog eller bröt alla ben som fanns. Klättrade upp och la mig på soffan, nu har de gått ett tag och jag har sjuka blåmärken över rumpan och på låren, en svullen handled och yrsel när jag ställer mig upp. Vet inte om de är så bra, men ska försöka kunna sova mig igenom natten och se hur jag känner mig imorgon. Är helt mörbultad nu iallafall, inte kul menmen. Nu ska jag bara kolla klart filmen sen sova så vi hörs imorgon!

Likes

Comments

Hey!

Har typ tappat de för att blogga alltså, de är inte riktigt något jag hinner med eller tänker på att göra. Så de kommer komma lite då och då. Men idag har de varit som vanligt, mockat och fixat allt istallet. Det blåser jättemycket idag men ändå soligt. Får hoppas på att sommaren kommer snart!
Idag ska jag inte göra något speciellt, bara ta de lugnt. Är ju ingen helg här inte utan jobbar som vanligt. Men höra säkert sen!

Likes

Comments

Hejsaaan!

Idag är de blåsigt och regnigt men tio grader varmt så väldigt konstigt väder. Har fixat allt istallet nu på morgonen, haft lunch och sen har vi tagit oss ut på vildhästarna en sväng! Så nu ska vi plocka in dom sista från hagen för att vädret är som de är. Sen ska bag nog inte göra så mycket mer idag. Men skriver sen :)

Likes

Comments

Hejsan!

Har fixat lite mer istallet nu och precis släppt in hästarna. Alla hästar är nästan klara, jag ska nog ta och rida en till innan dagen är slut för mig. Men ligger just nu och tar de lite lugnt, är inte helt återställd från sjukdomen men på god väg. I helgen verkar det kanske som vi ska gå ut på stan faktiskt vilket ska bli kul, är dock inte säkert än då jag kanske får besök av mamma oh bebis. Men vi får se helt enkelt. Tror inte jag skriver så mycket mer idag utan det får bli imorgon!

Ha en bra daaaag

Likes

Comments

Idag är det en fin dag och solen skiner. Ska snart ta mig ut istallet för att släppa ut hästarna. Sen fixa stallet som vanligt kanske rida någon häst eller så vi får se! Jag mår lite bättre idag men ändå inte helt hundra så får ta de lite lugnt. Igår åt vi iallafall väldigt god mat och bara tog de lugnt, sen gick jag och la mig, somnade innan 11 vilket var väldigt behövligt. Så nu vaknade jag av mig själv innan larmet vilket var skönt. Aja ska nog börja röra mig utåt! Hörs sen

Likes

Comments

Hej!

Mår lite bättre nu på eftermiddagen, sov lite under lunchen efter stallet va färdigt. Sen tog vi in hästarna och jag körde Jossan till Lund. Sen åkte jag hem och red ut i solen med först pip sen space. Båda lite övertaggade men de va så himla mysigt och skönt för själen. Nu ska vi äta god mat och bara ha de mysigt!

Kram

Likes

Comments