Det har varit så skönt att vara ledig fyra dagar i streck. Kan inte komma ihåg senast jag var det. Förutom semestern då.

Har äntligen bestämt mig för att börja äta nyttigare.
Det senaste har det blivit allt för många nattbesök på Max och McDonalds 😇

Ikväll fick det bli kyckling, bulgur, haricotverts, champinjon och körsbärstomater.
Ska försöka skippa såsen så ofta som möjligt.

Beställde ett kokkärls-kit från Royalty Line för ett tag sedan. Inte så roligt att lägga så mycket pengar på kanske. Men ändå värt! Nu kan jag liksom ha dem i flera år för det ska vara grym kvalité.
+ det är mycket roligare att laga mat nu med nya grymma stekpannor och grytor!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då kör vi. Mitt allra första inlägg på bloggen.
Tänkte börja med 10 snabba!1. Vad är ditt fullständiga namn? Rebecca Frida Elisabeth Lewinie

2. Ålder? Jag fyller 25 i sommar. Fyfan vad gammal...

3. Vart bor du? Någonstans i Jönköping!

4. Civilstånd? Nybliven singel skulle man väl kunna säga nu.

5. Beskriv ditt utseende? 169cm lång, rödhårig, blå ögon, hälsosam kroppsbyggnad. Kött är gött.

6. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Alla har vi väl känt den där speciella connection när man fått ögonkontakt med någon. Men kärlek? Nej, det tvivlar jag på.

7. En önskedröm? En dröm jag har är att alla djur får det bra. Att de får ett lyckligt liv och det liv de förtjänar. Att de slipper känna rädsla och istället få känna trygghet. Ett liv i frihet och utan fångenskap. Tänk vad underbart!

8. Vad gör du om dagarna? Jag jobbar, på Pressbyrån. Förutom det så försöker jag ta tag i träningen igen. Umgås med vänner och familj när jag hinner.

9. Hur beskriver man dig som person? Hmm. Försöker iallafall vara den bästa versionen av mig själv. Snäll, trevlig, visa respekt, öppen, jag är delvis blyg och delvis oblyg. Något negativt kan vara att jag har lätt för att döma människor, inte så att jag drar en slutsats direkt utan jag ger ju såklart en chans. Jag tycker att jag är en bra människa.

10. Vad vill du med din framtid? Sjävklart vill jag bilda familj och allt sånt. Men det viktigaste för mig är att jag blir lycklig! Hade varit kul att klämma in lite resor också!

Dagens ☝️

Likes

Comments