Är inte lucia en väldigt mysig dag? Man är halvvägs mot jul, mysiga fikastunder och luciatåg på tvn. Så jag att älska allt sån här.

Jag ska tillbaka till jobbet idag för första gången på två veckor. Det ska bli SÅ skönt. Så redo att lämna den här soffan.

Allt läker fint och jag börjar kunna röra mig mer naturligt. Ryggen spökar fortfarande men ändå åt det bättre hållet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ligger stolt hemma i min fina tutto-hoodie. Det har verkligen varit en kamp efter operationen. Här om dagen blev ryggen mitt största problem. Den började domna bort så fort jag lutade mig emot den. Smärtan har varit total överallt och jag har känt mig så nedstämd. Idag är första dagen det känns bättre på riktigt, även om jag fortfarande är behov av någon citodon per dag. Ärren och revbenen värker fortfarande, samt ryggen. Men det går sakta sakta åt rätt håll.

Jag längtar så efter alla inplanerade roligheter när jag är mig själv igen och på benen 100 %.

Likes

Comments

Vi har som tradition med familjen Wilbacher/Johansson att äta julbord tillsammans. Det var tredje året i rad som vi var på fantastiska, gamla riksarkivet. Julbordet är så himla bra och hela auran osar julmys. Lika lyckat som alltid.

Likes

Comments

Var så mysigt att få komma hemifrån igår. Sillen och Jessica bjöd på en magisk fredagsmiddag i form av egengjord pestopasta med vitlöksbröd och alla tillbehör ni kan tänka er som ska stå på det bordet.

Därefter låg vi raklånga i soffan framför idolfinalen.

Likes

Comments

Kan inte förstå att vi för ungefär 1,5 år sedan stod på bokvägen och grät. Jag hade en kille i min famn dygnet runt som behövde all kärlek och tröst.
Vi pratade, diskuterade, fällde tårar, kände luften gå ur, hade total tystnad i ett par dagar. Försökte ta oss upp.

Jag insåg att jag aldrig varit med om att en nära varit så förkrossad och ledsen över något annat än hjärtesorg i form av kärlek.
Ni vet den man bjuder en tjejkompis på glass, näsdukar och istället pratar om ”vilken idiot han är. Du vill inte vara med honom ändå”, och bokar in en partykväll.

Det här var något annat.

Det var så oerhört smärtsamt att se sin allra närmaste människa så ledsen. Extremt många sömnlösa nätter.
Vi flydde till Sardinien. Smärtan följde med. Jag vaknade och såg honom ligga bredvid mig och stirra rakt upp i taket, mitt i natten.
Men jag visste, jag var säker. Att det här skulle ordna sig. Att det skulle komma en dag när vi skulle kunna se tillbaka på det här med något mycket bättre framför oss.

I onsdags gjorde vi det.
Ut på Oscarsteatern klev mina älskade, Gusten och Thomas. Avsnitt 100. 

Dom var bäst. Outstanding. Det var surrealistisk att se en full Oscarsteatern med människor som älskar dem. För vilka dom är, och vad dom gör. Som har rest från Malmö, Norge, Göteborg, bara för att ta en plats på Oscarsteatern. 

Jag var och är så stolt att jag spricker.
Vi, DOM - fixade det!

Likes

Comments

Jag tyckte jag gjorde ett bra jobb genom att skramla ihop det här resultatet på den kvart jag orkade. Behövde den klappen på självförtroendet. Trodde jag blivit grå och glåmig for life.

Likes

Comments

Eftersom att jag skulle lyckas ta mig till Oscarsteatern och visa upp mig var jag tvungen att skaffa hjälp med håret. Promenerade ner i väldigt långsamma knop till en salong jag googlade upp nere på gatan. Det visade sig att dom var helt fantastiska. Hon sa ”Sätt dig ner att koppla av. Jag ordnar det här!” Jag ville gråta av tacksamhet. Kommer garanterat gå tillbaka.

Hur bra jobb gjorde hon inte då?

Likes

Comments

Alltså hur tror ni det här håret mår efter att ha hairtalk i och konstant ligga ner? INTE bra är svaret. Har ett fågelbo i bakhuvudet. Därför har jag bokat tid hos någon random runt hörnet här i Sundbyberg - för att kunna gå dit själv för att tvätta och föna håret idag. Någon bara måste fixa mitt bakhuvud om man säger så.

Jag får nämligen inte duscha brösten på 3 veckor. Därav kan jag inte tvätta håret själv, för att förbanden då blir helt blöta.

Likes

Comments

Jag har under dessa dager också fått med Gusten på att köpa en gran och pynta. Han fick ordna och jag titta på. Vi är så glada över hur fin den blev. Man är gammal nog att sätta traditioner själva nu. Vår är att granen ska vara riktig, och lysa vackert till första advent.

Jag har även plockat fram en julstrumpa som vi haft sedan förra året. Jag kallar den för frivilliga julstrumpan. Man får lägga ner något där när man känner för det helt enkelt. Mysigt!

Jag ska visa er Gustens första paket.

Ett snyggt ställ med en bra rakhyvel och en borste som man använder till raklöddret.

Han har alltid letat fram någon trött rakhyvel eller frågat vart min är och om jag har nya blad. Tyckte han borde ha en egen och, en snygg dessutom! Julklappstips. Han blev jätteglad.

Likes

Comments

Smärtan kom ikapp mig och jag har spenderat senaste dagarna med att bara sova och läka. Varit extremt trött. Idag är första dagen det känns som det går åt rätt håll. Även om jag fortfarande har extremt ont i ryggen och är så stel.

Mina kollegor vet hur man piggar upp. Blev så glad att jag började gråta när blombudet plingade på dörren.

Likes

Comments