Titta vad vacker min nya jumpsuit är. Den hänger på en galge i sovrummet så att jag kan titta på den då och då under dagen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

På lördagen åkte jag och Emma iväg mot landet i regnet. Så himla lagom avstånd på ca 1 timme och 10 minuter dit. Däremot farligt nära Skultuna som blev dagens första stopp. VEM köper ljusstakar för 4000 kr på två dagar? Jo, jag. Skämmes.

Lunchade med lilla mamma.

Sen spenderade vi eftermiddagen och kvällen på landet. Det var första gången Emma fick se stället.

Likes

Comments

Började den regniga fredagen med en kopp kaffe och arbete hemifrån. Dagen var fylld av "titta på soffan besök" så jag kände att jag fick ut mest av dagen att arbeta hemma. Älskar möjligheten att mitt jobb kan få fungera så. De gör tiden som mest effektiv.

Tillslut, var soffan såld! Hämtas första helgen i september. Väntar ivrigt på vår nya som kommer nästa vecka.

På eftermiddagen åkte jag hem och myste med den här korven. Plockade upp en liten goskille som precis vaknat och var på sitt underbaraste humör. Vi bara kramades, pussades och skrattade. Han fick både mat och kläder på sig av faster.

Likes

Comments

Haft en lugn kväll hemma. Emma kom över och lagade middag tillsammans med mig och myste. Vi hade en riktig feel good kväll. Fin torsdag. Hann inte mer att stänga dörren och slog på TV4 play för att se något i sängen. Möttes av nyheterna! Vet inte ens vad jag ska säga...

Likes

Comments

Älskar min nya T-shirt som jag köpte igår.

Satan i gatan vad snabbt den här veckan har gått. Det har varit skönt att vara tillbaka bland rutiner, bra mat och motion. Jag älskar känslan av att längta till fredag och hur lyxigt det känns med sovmorgon.

Nu ska jag snart åka in till stan för att titta på ett eventuellt nytt kontor. Vi börjar (helt otroligt ju!) växa ur vårt kontor.

Likes

Comments

Tycker att dessa set är så himla fina. Missade dem första gången de kom in, men nu har jag äntligen fått igenom dom i varukorgen. Får hoppas hösten dröjer en månad ändå ;)

Likes

Comments

Det är dags att bara riva av det här ångest plåstret och starta hösten. Jag mår oftast sämre när jag inte arbetar. Det är då jag får ångest och tappar kontrollen. Man går lixom ur det. Måste in i det igen. Ta tillbaka kontrollen. Man gör ju sitt bästa, eller hur!

Likes

Comments

Idag har jag varit hemma hela dagen, och det har varit så himla skönt. Mamma kom förbi och fick se lägenheten för första gången. Vi drack kaffe, hon var en ängel och putsade alla fönster medans jag gjorde fint inför att Gusten kommer hem. Fick så härlig grönska (olika kryddor att ha på balkongen).

Därefter fick jag sällskap av Jessica. Hon fick vara med på mina söndagsysslor som att ordna med matlådor och handla. SÅ redo för nyttiga tider.

Men först: Tacos och godis framför tvn ;)

Likes

Comments

Hade en så rolig utekväll med Emma i fredags. Igår låg vi i sängen framför Skärgårdsdoktorn hela dagen och sov om vart annat. Ni vet när man är tre drinkar in och säger till sin kompis "Det här är så kul! Varför är vi inte ute oftare?!" - skrattade åt mig själv igår. För då visste jag precis varför.

Likes

Comments