Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Zumpapasset var så roligt! Brände av 1,5 timme sen strosade vi runt med en kaffe nere på Sundbybergs gator. Gick på bolaget och dylik. Som jag förövrigt ALDRIG blir leggad på? Vad är det frågan om?! Säkert 10 gånger i rad nu som det inte hänt.

Likes

Comments

Lördag morgon och egentid. Gusten åkte iväg på golf 08 imorse. Jag tog en rejäl sovmorgon.

Ska dricka upp mitt kaffe framför nyhetsmorgon, innan jag ska möta Emma för att gå på Zumba kl 11.

Likes

Comments

Vart en så mysig kväll igår. God middag, idol, ett glas rött och alla mina favoriter i en och samma soffa.

De vackra rosorna och biobiljetten till vår gemensamma biodejt var till Jessica som fyllt år <3

Likes

Comments

Helgul kostym. Varför inte.

Äntligen fredag! Det känns. Ska bli så otroligt skönt att slå sig ner i soffan ikväll med ett glas rött bredvid fint sällskap. 

Idag väntar en heldag på kontoret och inget flängande. Rogivande!

Likes

Comments

Förmiddagsjobb i 180 blås. Sedan hann jag med en snabb kaffe med denna lilla söta tjej:

Alltså GOSUNGE.

Därefter hann jag bara kasta in datorn i hallen för att sen dra ner på ett Zumbapass tillsammans med Emma och hennes mamma. Det var riktigt roligt och jag fick ruskig feeling för att bli en människa som kan röra på höfterna.

Jag och Emma avslutade nere på gymmet med intervaller. Jag löpte i 30 SEK, och vilade medans hon körde 30 SEK. Så körde vi ett par repitioner. Vi kom fram till att det måste vara världens bästa sätt att få till att umgås på vardagarna.

Med helt ny energi av träningen och Emma, kom jag hem till det här. En gudomlig köttfärssås framför gåsmamman. Som förövrigt är så jävla bra så jag smäller av. MEN är det bara jag som får dödsångest utav den? Är inne i en jag får panik när jag tänker på döden period. Och där dör folk hela tiden. Är det konstigt att vara inne i en sån period eller är folk det?

När tankarna kommer till mig försöker jag tvinga mig själv bort från dom.

Likes

Comments

Som Mia Skäringer säger.

Som träningsvärken håller på att smyga sig på redan i varenda liten muskel. Väldigt bra styrketräningspass, och tiden gick snabbt - vilket är A och O för att jag ska komma tillbaka.

Likes

Comments

En röd kappa. Helrätt!

Likes

Comments

Började morgonen med frukostmöte hemma hos mig tillsammans med min kära kollega. Så mysig start på dagen.

Därefter väntade kundbesök för oss och träff med två utav mina läkare. Alltid roligt att komma ut och se hur dom har det.

Nu ska jag köra mitt första bodypump pass. Hej!

Likes

Comments

Såhär blev resultatet av vårt fina barbord som kom idag. Vet inte om ni minns bilderna sedan tidigare, men vi hade ett lågt ganska tråkigt bord. Det här gjorde verkligen skillnad.

Firade det med att smsa Emelie och fråga om hon ville komma över på svampsoppa och ett glas vin framför VM-kvalet vilket hon ville. Blidde en mysig tisdag det här.

Likes

Comments