Hej hej igen! Var ett ganska bra tag sen jag skrev nu, men det har varit ganska mycket med att börja gymnasiet och allt sådant. Men nu är jag tillbaxxx!!

Igår var jag på en sån himla mysig promenad med min fina mor. Dock så hade solen hunnit försvinna innan vi kom ut. Men detta förstörde i alla fall inte de vackra färgerna på alla träden!!
Hösten är ju trotts det ganska ofta trista vädret rätt så mysig. Ja menar vem gillar inte att ha på sig stor mysiga stickade tröjor, tända ljus å sitta och läsa en bra bok?! Å alla dessa mysiga stora halsdukar man kan svepa runt halsen!! I just looove it!
När ja va yngre så var det ända bra med hösten att fylla år, haha, men med åren så har jag börjat uppskatta alla dessa små detaljer mer och mer. Asså tänk hur ens tankesätt förändras med åren....! Wow..

Å med dessa ”djupa” tankebanor tänker ja säga god natt!
Puusss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej igen!! Såå längesen nu asså! Har kommit hem efter ett par underbara veckor i Kirgistan å Kazakstan. Dock så kan jag inte neka till att min hemlängtan var VÄLDIGT stor den sista veckan.
Så kl.03.00 åkte vi till flygplatsen i Almaty. Köerna där vad väldigt långa å sega men äntligen vid ca 6 tiden så klev vi ombord på flyget mot Moskva. Resan tog typ 4 timmar å den var såå obekväm!! Det var varmt, trångt vilket gjorde att man inte kunde sova hur trött man än var... men så äntligen landade planet å vi var i Ryssland. På denna flygplatsen fick vi vänta i två timmar så vi passade på att ta oss ett käk på Burger King. Dessutom låg det precis vid våran gate, så vi behövde inte stressa. Å kl.10.35 så började färden mot mitt efterlängtade Sverige! Detta flyg tog va 2-3 timmar å var tur nog svalare och jag kunde få en skön tupplur. Dvs tills ett barn bestämds sig för å skrika resten av flygresan.... sigh.. men tillslut var vi på svensk mark! Från Arlanda åkte vi buss till ca Kista där vi sedan hämtade bilen som mammas kompis kört dit! Vilket var så schysst!! Å nu började den sista biten på hemresan. Nämligen dem tre timmars bilresan till min lilla älskade by! På vägen stannade vi till på Lidl för å fylla vårt kylskåp med mat. Å det viktigaste av allt... mjölken!!! Har saknat den sååå sjukt mkt!! Jah lever typ på mjölk! Så en månad utan den har varit jobbigt.. tycker bara om svensk mjölk.. den e bäst!! Efter vi handlar insåg vi att vi var hungriga så vi bestämde oss för å äta pizza. Vi lyckades hitta en pizzeria men som dock bara hade en 15 min parkering.. å vi ville inte betala för parkering så vi gick in å beställde våran pizza å sedan körde vi till nån gallerias parkering å åt pizzan i bilen. När den var slut så körde vi till ännu en affär för att fylla på i skafferit. Sen kunde vi äntligen köra raka vägen hem!
Är så sjukt skönt å vara hemma i sitt eget hus å sin egen säng...! Å att få träffa min kära lilla kissemiss igen! Har saknat henne något enormt! Å sen fick jag ett fett mysigt spontan besök av mina två kära klasskamrater! Vilket gjorde min dag så mkt bättre! Tack!
Men nu ska jag gå å duscha å sedan krypa ner i en nybäddad säng!!
Gonatt!

Puuss😘😘

Likes

Comments

Köpte denna söta top på NewYorker.
Är sååå kär i den!!😍 å här i Almaty kostade den inte mer än 50kr!!
Sen så är den fett skön här i värmen.

Shortsen är köpta på Lager157
Guld chokern är köpt på H&M


Puuss😘

Likes

Comments