Header

På flygplatsen med la familia, mina syskon Anna och Connor, lika taggade som jag på att träffa släkten

På gården med kusinerna, där vi spelar alla sorters bollsport och blir konstant bjudna på glass av beste mormor

Min yngsta och absolut finaste kusin Dara, hur vacker är han inte?

Ha det gött i Sverige, i skolan, eller på lovet eller vad ni nu gör

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tänkte starta denna dag genom att berätta lite om vad jag hittade på igår,,

Hade distriktlags träning i Göteborg på morgonen. Laget är inte så kul och träningarna är inte så roliga, men jag spenderar tid med Sofie och Jonna så det finns iallafall något kul med det hela. Mellan träningarna promenerade vi till Max och åt hamburgare och hämtade ballonger såklart:)
Därefter gick vi tillbaka till hallen där vi skulle träna och tig en powernap i förhopp om att finna lite styrka och ork för att sedan genomföra en till tråkig träning.

När jag sedan kommit hem från gbg tog jag bussen till farmor där hela släkten skulle samlas för att fira de som sprungit Göteborgsvarvet. Vi blev bjudna på räkor och lax och det smakade underbart.

På kvällen träffades några kompisar hos mig och åt smores. Vi umgicks ett tag och det va riktigt mysigt, vilket det alltid är med dessa tjejer:)):):):)):

Det va iallafall gårdagen, idag ska jag ha en lugn pluggdag och så får vi se om något annat kul händer, ha det gött

Likes

Comments

Gårdagen va fullspäckad och det gillar jag!
Började med ett roligt och jobbigt 30 minuters pass på Nordic med Maja. Har en attackerande smärta i mage och ben efter passet vilket är positivt.

Strosade därefter till arbetsförmedlingen där jag gick på arbetsintervju för ChopChop som ska öppnas vid Onsala motet. Oklart om det gick bra eller inte, inte så bra på intervju har jag märkt.

Gick på promenad med Johan på idrotten då ingen av oss skulle vara med, vet inte varför, vi orkar bara inte. Tog såklart en sväng förbi donken på vägen också:)

Efter skolan blev det bryggmys med flickorna och jag njöt av varje minut i solen. En froyo på det och inget kan bli bättre - har lagt märke till hur mycket pengar jag bränner på mat, men jag kommer nig fortsätta föräta mig

Mötte upp Nellie, Elliot och Johan efter froyon och satt och snacka ett tag. Vi köpte även sushi, sällan jag äter liksom. Promenerade sedan till stationen och åkte hem till min säng.

Senare på kvällen möttes en del folk nere vid Vickan och umgicks, vilket va riktigt mysigt.

Dagen får 10/10, för allt fint folk som jag omringas av<3

Likes

Comments

Gårdagen startade med en liten trip till gbg med Maja för att köpa ansiktsfärg till kvällens bravader. Det va en härlig och snabb resa. Efteråt gick vi till skolan och hade två lektioner endast:)

Efter skola och lärdom tog vi bussen hem till Sofie där det skulle ätas och göras iordning inför nv-festen, där alla elever på Elof natur festar och har det trevligt. Tycker alltid lika mycket om att vara med mina vänninor så detta var förstås underhållande(:):(/(:()

Idag va en jobbig men uppskattat dag. Vaknade och ville verkligen inte åka till Kinna men man får inte alltid som man vill så några timmar senare satt jag på en bil påväg till basket match. En förlust och en vinst klappa laget hem idag i Kinna och vi är nöjda nog. Mycket glass, korv och donken konsumerades idag. Så lite njutning fick jag:):):):) Ha en super härlig söndag<3

Likes

Comments

En härlig dag som började med ett negativt besked på kemi provet, no surprise. Sedan gött häng på bryggan där det pluggades fysik inför provet som utfördes på eftermiddagen. En fika på tullen satt riktigt bra efter 2 timmar av fysikens lagar och efter det pluggades det ännu mer på balkongen hos Linnea vilket va riktigt mysigt.
Dagen får 9/10 :):)):):):<3333 nämnde jag att det va 16 grader??????

Likes

Comments

Riktigt härlig dag med riktigt härligt folk. Valborg startade med plugg på fyren och tre glassar, Gottgott. Träffade sedan upp klasskompisar vid bryggan och grillade korv och marshmallows, gottgott. Blir så glad av detta folk, verkligen ett gäng med fantastiska personer. Mötte därefter upp min kompanjon Lisa för att äventyra i Fjärås senare på kvällen, vilket också va en härlig upplevelse. Hoppas eran kväll va fantastisk och ni kom hem i gott skit, det gjorde inte min bror. Puss

Likes

Comments

Dagens väder va sådär, mina skor blev blöta, mina strumpor blev blöta, hela jag faktiskt. Men vad ska man göra. Hade prov, det gick bra tror jag:) åt Thai, det va redigt gott. Drack juice, det va godast. Ska nu hem och plugga till fysik provet på tisdag som jag är lagom redo för. Ha en fortsatt trevlig dag:)):):):)):

Likes

Comments

En sådan dag där vädret är så bra att det är helt okej med prov på morgonen. Den goa känslan man får när man går till bussen tidigt en vardag och solen redan syns. Plus att jag köpte doughnuts och åt alla själv så det lyfter även humöret och andan på alla möjliga sätt. Tog lite kort på min lille hund när jag kom hem och spenderade hela dagen med underbara kompisar i skolan och allt var verkligen på topp, hoppas nu att denna känslan håller framöver

Likes

Comments

Kemi provet idag gick sådär men hade inte så stora förväntningar för jag är självkritisk. Gick sedan hem för att plugga på fysiken, men valde att inte göra det, surprise. Så istället gick jag igenom några av mammas målningar och tog lite kort för jag tycker hon är duktig. Lite besviken över faktumet att alla mina syskon ärvde förmågan att måla förutom jag:):)): ha en fortsatt trevlig dag

Likes

Comments

Är inte i skolan idag pga migrän, stackars mig, så istället tittar jag tillbaka en vecka när det va lov och inget sög. Testade på som servitris på Tio Pepe i förrgår för eventuellt sommarjobb och tror typ det gick bra så kanske ska jobba där vilket är najs. Hoppas alla mina tre följare har en fantastisk dag, :):):)):):)):):):)):)

Likes

Comments