Jeg vil gerne fortælle jer om min fødsel på bloggen, Jeg havde mine egne forventninger til det hele og har hørt en lidt omkring fødslen erfaringer fra min plejemor og havde også læst mig frem til ALT om fødsler. Men her kommer min personlige af min fødsel. Jeg er idag meget stolt mor og det er for vildt, og jeg har den dejligste prins, ja!....


Her er min fødselshistorie del 1…


Jeg kan huske dagen før jeg fødte, den 28 september. Havde ikke nogen fornemmelse om at jeg skulle føde dagen efter den 29 september. På daværende tidspunkt gik jeg på produktionsskolen datariet, bare for at have noget at lave. Det hele startede faktisk onsdag morgen, der kom flere tegn på, at jeg snart skulle føde. Jeg begynde at få veer, ved 4 tiden om morgen. Jeg var ikke sikker på det var veer, for jeg har haft det på samme måde tidligere i min graviditet. Følelsen var meget svære at beskrive, det startet med kvalme, lidt efter begyndte jeg at mærke svage menstruationssmerter, som nærmest toppede med et tryk bagtil i ryggen. Det var den første.!Jeg blev inde på mit værelse, Jeg fik ikke mere søvn derefter og der var lang tid imellem mine smerter, Det var som sagt smerter med mellemrum, hvilket jeg har haft før under min graviditetet, så jeg var sikker på, at det var the real deal. jeg gjorde mig klar til at komme afsted til produktionsskolen ca 07:30. Gik jeg ud til min plejemor og forklarede hvordan jeg havde det, hun startede med at sige (det vil der komme mere ad, og det sikkert ikke var noget) Så jeg kig ind og gjorde mig færdig. Vi skulle til at køre da, jeg fik en slemmere ve og valgte derfor at blive hjemme. Efter de andre var kørt bestemte jeg mig for at, prøve at slappe af. Men det lykkes ikke. Mine smerter blev værre og værre. Min plejemor havde skrevet til mormor, at hun skulle komme forbi. Hvis nu det var i dag jeg skulle føde, i mellemtiden inden mormor var nået frem tog jeg et dejligt bad. Efter badet blev veerne værre og værre, og det passede lige med mormor kom ind ad døren kl var ca 10:30.


Jeg begynde at mærke veerne hele tiden efter jeg havde taget tøj på, kunne ikke være i min egen krop.Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv og skreg næsten hver ve igennem, kunne ikke ligge ned. Jeg kunne kun holde det ud, hvis jeg stod oprejst. Mormor tog telefonen frem, for at finde ud af hvor lang tid der var imellem veerne. Det vise sig der var mindre end 3 min mellem hver ve. Mormor havde ringet til min plejemor, så nu var hun også på vej hjem. Vi fik ringet til fødegangen enden min plejemor var kommet hjem. Så vi bare kunne køre der op, når hun var nået frem. Der gik ikke længe før hun kom hjem og vi var klar til at køre op på sygehuset. Min plejemor var kommet hjem, så vi gjord os klar til at køre. Men lige inden jeg havde sat mig inde i bilen gik mit vand, det føltes som om jeg havde tisset i bukserne. Jeg gik ind for skifte tøj, det var rigtig besværligt da jeg der ikke var så lang tid imellem mine veer. Jeg fik tøj på med min plejemors hjælp, så var vi klar. Jeg husker ikke rigtig den køretur, kunne slet ikke tænke på andet end veer. Jeg brugte god vejrtrækning hele vejen igennem!!! Det var den vildeste følelse, at vide, at nu ville jeg meget snart skulle man få ham at se og jeg ville jo gøre alt for at få ham ud sund og rask.


Fortsættelse følger…

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Er et ordensmenneske, men mit orden holder kun i en dag og er et stort rod indeni. Elsker at læse og skrive, men er ordblind. Tegner ofte, men ved ikke hvad jeg skal tegne. Frygter sne, men elsker at stå på ski. Elsker at rejse, men hader at pakke for er bange for jeg glemmer noget. Hader ordet hader, og folk som bruger det. Har det bedst, når jeg er i god tid. Elsker at bliver liggende under dynen om morgenen. Vil ikke være afhængig af andre end mig selv. Bliver glad, når jeg kan glæde andre. Bliver irriteret på folk, som ikke kan overholde aftaler. Elsker at spise ude. Drømmer om at blive plejemor. Ser næsten aldrig tv. Elsker søndage under dynen. Har aldrig tømmermænd. Drikker ikke for meget til fester. Har meget store forventninger til mig selv. Bliver alt for tit skuffet. Er meget nænsom med at bruge ordet “elsker”. Har idéen om, at hvis man elsker, elsker man for evigt. Elsker at smile. Hader at gentage mig selv, men gør det tit. Er bange for fremtiden, men glæder mig stadig til den. Har aldrig været forelsket i nogen, holder altid mine følelser tilbage. Går meget op mit tøj. Danser lige meget hvor jeg er, så længe der er god musik. Mener at familie er noget man selv vælger. Hader når folk blander sprog sammen. Føler jeg intet tid har om morgen. Elsker små hunde, er bange for store. Elsker sko og har mange af dem. samler på alt for synes det er et minde.

Er bange for mørket men er selv sort. Ej nu stopper jeg, kunne blive ved i flere timer.
Knus Rebecca

Likes

Comments

Kender du det når man har en drøm? Jeg har mange drømme, det har du sikkert også, en af min drømme at inspirere andre mennesker. Gi dem noget , noget af mig. Vil bare sige i dag fokuserer vi mennesker på fremtiden og idealerne om det perfekte, på et tidspunkt glemte jeg det menneske, jeg inderst inde. Jeg har valgt at lave en bloggen af en grund, det er ikke for at holde en “hemmelig dagbog” hvor man skriver om sine tanker og sin dag. For der er altså mange der læser med. Det ikke vigtigt at ”leve” igennem min blog. I virkeligheden er det sværere end man tror, at finde sig selv. At finde en konsistent stil der klæder en, jeg har prøvet og prøvet, men finder andres stil og ikke min. I dag er der jo ikke nogen regler for hvordan man skal se ud, eller er der? Hvis der er nogen der har den stil du gerne vil have, så kan du jo bare kopiere dem.

Jeg er pigen med en drøm om at tale til mine læseres øjenhøjde. Det handler om at ramme den rigtige tone og jeg vil være mig selv.

Kender du det hvor du prøver at være hende, hende din veninde som alle drenge vil ha, det hun mener betyder alt. Hun er bare så smuk, men har du tænkt over du også er smuk? Vi kan jo ikke alle være smukke på samme måde, det ville jo være kedeligt!

Hey, Vi har alle de dage hvor vi går rundt, og elsker sig selv, og de dage hvor vi ikke ser ud som vi vil. Intet er godt nok, intet sidder som det skal. Jeg kender det godt!

Vi kommet til jorden som vi er. Vi er blevet skabt til at lære at elske os selv som vi er, og ikke hvem vi ikke er. Vi skal være os selv igennem hele livet, ellers bliver det svært at være den du er. Alle krops idealer er perfekte. Både tyk og tynd, høj eller lav. Alle er perfekte, som de er.

Alle er smukke bare i forskellige øjne.

Likes

Comments


Jeg kan ikke huske hvornår, jeg sidst havde god tid til at lægge makeup. Gøre noget ud af mig selv, eller fik ordnet mine negle. Nogen gange går der nogle dage, før mit hår ser en børste
og min elskede parfume er nu skiftet ud af duften af gylp! Jeg er ikke den smukkeste udgave af mig selv lige for tiden og hvad så hvis jeg lugter lidt?! Livet som nybagt mor, hvor dagene flyver afsted uden nogen fornemmelse om hvad man egentlig har lavet.. Øh.. Andet end at give ham mad, prøve at få styr på tingene, og ikke rigtig så meget andet, skiftede ble flere gange. Fået ham til at bøvse og tørre gylp op. Alt det næsten uden søvn – barsel er et fuldtidsjob!! Der er aldrig tidspunkter, jeg ikke har noget at lave.


Likes

Comments

Jeg synes det er ærgerligt Jeg har mistet mange "venner" for jeg er pludselig ikke interessant nok når jeg ikke kan gå i byen hver weekend og ikke bare kan komme med ud og køre når de ringer. Tror de ikke jeg stadig er den samme person? Jeg er da stadig ligeså fjollet som før, jeg er stadig mig!! Jeg kan altså også godt snakke om andet end bleskift og baby bare fordi jeg har fået et barn. Det er som om, at bare fordi jeg har fået barn, så har vi INTET til fælles, hvilket jeg jo selvfølgelig ikke synes er tilfældet. Men en ting jeg har fundet ud af, er hvem mine rigtige venner.

Likes

Comments