I dag har jeg skrevet ting som, jeg ville sige alle piger elsker drenge de gøre i forhold. Men som få drenge faktisk gøre.

Piger de elsker når drenge starter en samtale, det der rigtig mange drenge der er dårlige til. Det kender jeg af personlig oplevelser. Jeg tror bare ikke drenge tænker over det, og piger hader det.
Så er man bare sådan lidt, nu gider ikke skrive først mere, nu det hans tur. Men efter noget tid, så skriver man alligevel.

Nr 2 ting er når drenge nusser en uden der er sexuelt i tankerne.

Nr 3 ting piger elsker drenge de gøre, er når de siger hvor højt de elsker en. Når man står og er presset eller man lige er vågnet.

Nr 4 ting vi elsker er, når drenge er følsomme. Og de tør at græde foran en, jeg hader personligt de der typer, hvor de spiller mega hårdere. Jeg tror alle drenge er kede af det. Det viser bare at man tør at være sig selv over for hinanden. Vi elsker drenge der siger hvad de mener, der tør at sige når noget gør dem på.

Nr 5 er når drenge sætter en film, på uden der er en sexual tanke i baghovedet. For der er jo nogen der tænker lad os sætte en film på, og så regner de med man ikke når at se den film færdig. Fordi så man rigtig godt i gang med noget andet, det bare mega nederen. Hvis man sætter en god film på, så vil gerne se en god film. Man kan vente, med at det der bang bang til bagefter.

Nr 6 ting er når drenge viser interesse for vores interessere, selvom det måske ikke helt interessere dem.

Nr 7 ting er når drenge viser os frem for deres venner, når de siger ( Hey det her er min kæreste). Uden at det bliver for meget, det værste jeg ved er når der sidder et kærestepar henne hjørnet og bare kysser for groft. Det er lidt for meget, men det fedt når drenge viser en frem.

Nr 8 er når i ligeglade med, hvordan vi ser ud i jeres selskab. Vi elsker når vi bare kan være os selv.

Når 9 er når i laver mad til os, vi elsker når i gøre det! Det tanken der tæller lige meget hvad resultatet er.

Der sikkert nogen af jer der har andre meninger end mig, men det er også helt i orden.


Likes

Comments

Det er lørdag, derfor tænkte jeg vil lave en ny serie her på bloggen. Der mega meget fedt musik derude, jeg har valgt fem sange, som jeg synes er fede lige nu.

Jeg valgt at kalde serien (What's on my playlist) i kan sikkert godt regnede ud. Hvad det går ud på. Men hvis I Ikke kan, fortæller jeg det lige. Det går ud på jeg vælger 5 sange, fra min playliste, som jeg har lyttet til på det seneste. Og derfor gerne vil dele med jer. 

Starboy med The Weeknd og Daft Punk

Cheap Thrills med Sia og Sean Paul

Too Good med Drake og Rihanna

4 The Greatest med Sia Og Kendrick Lamar

5 hold Up med Beyoncé 

Det var de 5 sange for denne gang Håber de falder i jeres smag 


Likes

Comments

Flere af jer har spurgt ind til, om den lille trold har fået et navn. Ja han allerede et navn. Jeg er typen, der har nerver til at vente med sådan noget. Til jeg lige havde set ham først. Noget tid før han overhovedet blev Blev født, havde han et navn. Men jeg skulle bare lige være sikker på det passede til ham, og det gør det.

Lidt sværere var det, hvis Lille trold var blevet en pige, for der står en del muligheder på listen ( yes, jeg har en liste, og den får I ikke at se.

For os var navnevalget en proces. Havde flere navne på listen, men det gik sgu ikke let med hos Hr. Det skal være et dansk navn. Så til sidst, fik jeg bare lov til at vælge.

Der var et navn der blev bare ved med at være the one, og det ville ligesom ikke ud af mit hovede.

Det er et irsk navn, som er udbredt i Danmark, navnet er var lidt det nye Brian 2013.

Nu må I kunne gætte, hvad det er?

navnet er på 4 bogstaver, det begynder med L og slutter med M. Det er en Kortform af William.

I har sikkert gennemskuet navnet?

Jeg valgt at navngive ham Liam, ikke for nogen speciel grund, men fordi jeg synes navnet passer til ham. Han ligner da en Liam, synes i ikke?
-Rebecca

Likes

Comments

Jeg vil sige de aller sværeste indlæg at skrive, er dem med mange følelser indblandet. En gang imellem skal jeg først lige tænke en ekstra gang, overveje mine ord før jeg skriver dem ned og det er rigtig meget et indlæg som dette, som er hårdt for mig at skrive ned! Når alt ikke bliver som planlagt, så gør det sku fucking ondt inden i og jeg tager mig valget ikke lyve og sige, det her er ikke nemt for følelserne.

Okay pludselig finde ud af men er gravid i 4 ½ mdr og man er single og den du har lavet barnet med ikke var noget seriøst. Men noget hvor i flirtet lidt frem og tilbage i en kort periode. Og nu står du med et barn i hånden, “ Hallo Hvad faen gør man?!?” jeg er her og der går meget igennem mit hovede, når man pludselig står i en situation som alene-ung-mor. Livet har det med at give mig uventede udfordringer, for det meste er der en mening med dem.

Du har lige født, et smukt barn.
Der har du allerede bevist du er en fucking sej, stærk kvinde – så du kan klare denne drejning i dit liv, For du er stærk!!

Der er en masse praktiske ting, man skal have styr på før man lader sine følelserne få frit spil.

Få styr på dit lort! De praktiske ting vil altid være de vigtige, så få lige styr på dem, så gem lige følelserne væk i noget tid og vær en kvinde af kloge handlinger og beslutninger!Alene-ung-mor var det sidste jeg havde forestillet mig at blive, det var slet ikke en del af mine overvejelser!! Men i livet sker der alt muligt, som at være alene med et barn. Men lad os lægge kortene på bordet, det har ikke været sjovt at stå i den situation. Mor vælger at være alene med et lille barn! Han er det vigtigste, og faren vil jeg ikke komme nærmer ind på. Han må selv komme ud af skabet, når han magter det.. Så stop, med at spørger ind til ham. Og nu vil jeg forholde mig til livet som enlig ung mor til jordens lækreste, dejligste lille dreng.

Ja min nye rolle, enlig ung mor til en skøn dreng. Ville sikkert være noget andet hvis man var to. En anderledes hverdag og andre rutiner – heldigvis har jeg de bedste plejeforældre, veninder og venner som står klar med hjælpende hænder.
Hvis jeg skulle have brug for det.

Hmm alenemor der ude, har du nogle gode tips til mig?


De bliver taget imod med kyshånd, knus og kram.Likes

Comments

Da jeg fandt ud af jeg var gravid, var jeg i chok.
Min krop, havde på ingen måde vist tegn på graviditet.
på daværende tidspunkt, blev jeg informeret om, at det var muligt at få en abort, så helt på røven følte jeg mig dog ikke.
Jeg blev derefter henvendt til scanning på Kolding sygehus, så jeg kunne få et korrekt svar på, hvor langt henne jeg var.
Jeg mødte op, blev scannet, og fik derefter fortalt at jeg var 4 ½ måned henne.
Alt så sort ud.
Tårerne trillede ned ad kinderne på mig, og jeg følte min verden var ved at bryde sammen.
Tænk jeg i al den tid har været gravid, i komplet uvished.

2016 er ikke, som jeg havde forventet.
Jeg var kun lige ved at blive 18, mit liv var først lige begyndt.
Eller det følte jeg.
Der var så mange ting, jeg ville nå, inden jeg skulle stå med så stort et ansvar.
jeg havde en hel verden at udforske.
Mærke nattelivet, rejser, ung kærlighed, finde mig selv,
finde ud hvem og hvad jeg vil være.
Og så kliché som det lyder, så sandt er det..
Alt dette, følte jeg røg i vasken, inden for det sekund, jeg fandt ud af, at jeg var for langt henne til at kunne få en abort.

Der sket meget siden jeg fandt ud af, at jeg var gravid, den 29 september fødte jeg alt gik så hurtigt.


Jeg husker tydeligt første gang, jeg holdte min lille trold i mine arme. Jeg mærkede en brændende kærlighed storme ind over mig, jeg har aldrig følt mig så glad! Der var intet andet i hele verden end ham og mig! Han var så bleg, ikke så skrigende, smurt ind i fosterfedt og han var min. Jeg elskede ham! Det var der ingen tvivl om nu.
Det er utroligt, at forestille sig, at man har været med til, at skabe det her smukke barn, utroligt det er ham der har sparket løs inde i min mave, tænk at han har levet i min mave. 

Jeg kendte ikke hans duft men intet føltes mere naturligt end at kysse ham. Han er min nu, jeg kan røre ham, ikke bare føle ham inde i min mave, men se ham.

Tænk han har levet inde i min krop i 9 mdr, han har været en del af min krop.
Det øjeblik jeg fik ham i mine arme, glemmer jeg aldrig! Alle dage er en spændende og smuk dag, glæder mig til at se ham vokse og udvikle sig. Det er en stor gave, at jeg er hans mor!


Jeg tænker, at jeg ikke er den eneste mor, der har haft disse tanker, den eneste der har haft kærligheden løbende gennem kroppen.Likes

Comments