Det här är den bästa personen jag vet, min älskade sambo som alltid finns där då man mår dåligt. Ställer upp och hjälper än då man behöver.

Hade jag inte haft honom i mitt liv så vet jag faktiskt inte var jag skulle ta vägen. Han är verkligen allt för mig.

Han är det finaste och underbaraste jag vet, och skulle aldrig kunna leva utan honom för han gör mig så himla lycklig och glad varje dag, och hans fina leende gör mig lite extra glad.

Trodde aldrig jag skulle hitta en sån bra kille som honom, han är hela min värld. Älskar han så sjukt jävla mycket så det gör ont.
❤️❤️😍😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 0 Readers

Likes

Comments

Igår var det en bra dag förutom att när jag skulle koka kaffe så tappade jag kannan till bryggaren så det blev kortslutning i nästan hela lägenheten så då fick vi vänta till 00:00 innan dom gjorde nånting åt det. Blev ingen matlagning för spisen fungerar inte längre så då måste vi fixa det idag så vi kan få i oss någon mat, men bortsett från det så var det en bra kväll med några vänner som frågade om dom fick tatuera sig hos oss, alltså blev det en väldigt sen kväll men men vad ska man göra då man försökt få gång spisen.

Ikväll blir det en tidig kväll iallafall o inte lägga sig så sent som 04:00 på morgon en då man ska kliva upp runt 8 för man har ett jobb att sköta.

Nu blir det att fortsätta jobba en stund innan man slutar för idag o får åka hem till killen o ta hand om honom efter operationen.
😊

  • 1 Readers

Likes

Comments

Nu är det 1 år, 4 månader och 23 dagar sen du lämnade oss, du har lämnat ett stort tomrum efter dig. Du är så saknad av alla dina nära och kära.

Du var stark in i det sista tills du inte orkade kämpa längre. Älskar dig och saknar dig obeskrivligt mycket min älskade farmor.
😔❤️

  • 0 Readers

Likes

Comments

Nu har man varit i ytterån och äntligen fått dra hem sambons bil på släpet. Nu blir det att ta det lugnt en stund och kolla youtube innan det är dags att sova.

Blir en lång dag imorgon, ska jobba sen invänta på att sambon ska opereras. 

Godnatt på er
😊

  • 0 Readers

Likes

Comments

Har haft en underbar helg med världens bästa sambo och hans kompis i Ytterån. Har hjälpt killen lite grann med bilen och lite andra saker.

Nu blir det att fixa skjuts till Ytterån igen och hämta hem min sambos bil så han kan börja skruva klart på den så den går att köra igen.

Imorgon blir det att jobba och träffa min bästa kompis på jobbet. Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa
😊

  • 2 Readers

Likes

Comments

Idag har man jobbat och städat undan lite grejer hemma innan sambon kom hem.

Imorgon blir det att jobba och sen ta det lugnt resten av helgen med bebii, kolla på film och bara ha det mysigt och inte anstränga mig o göra nånting, bara ha en lugn helg.

Nu blir det att krypa ner under täcket med bebii och sova. Godnatt alla
😊❤️

  • 2 Readers

Likes

Comments

Idag skulle du ha fyllt 95år om du levde, grattis på födelsedagen älskade farfar, jag älskar dig. Du finns förevigt i mitt hjärta. 😘😘❤️❤️❤️❤️

  • 1 Readers

Likes

Comments

Nu har jag och min älskade sambo flyttat till en större lägenhet än den jag hade innan.

Den här är mer rymlig och man får åtminstone plats med en säng vilket vinintresse fick plats i min 1:a som jag hade innan jag flyttade hit.

Nu blir det att fortsätt packa upp saker innan man får främmande. Ha en bra dag allihopa
😊

  • 5 Readers

Likes

Comments

Nu har man jobbat en hel vecka och nu är det äntligen helg efter en lång och jobbig fast bra vecka.

Nu blir det att bara ta det lugnt hela helgen och inte göra nånting bara slappa.

Trevlig helg!
❤️

  • 5 Readers

Likes

Comments

Idag har det varit en ganska jobbig dag eftersom att jag hade bett en kompis vara kattvakt åt mig i någon dag bara, men då kom min kompis ex dit och öppnade balkongdörren så min katt sprang ut och sen dess har ingen av oss sett till min katt.😢💞

Men jag försöker att inte tänka på det så nu blir det filmkväll o äta chips med sin älskade sambo. Ha en trevlig kväll allihopa!
😊

  • 5 Readers

Likes

Comments