I går hadde jeg første fridag i juli. Første fridag siden jeg var i London. Og det var så digg! Litt grinete på været ble jeg, det var litt surt og blåste litt for mye, men det skulle altså ikke få ødelegge dagen ;) Jeg startet dagen med å gå ned i Drøbak, hvor jeg møtte venninnen min Marita, før vi gikk og spiste frokost på Ett Rom & Kjøkken, hvor jeg også jobber. Maten der er helt fantastisk, og kyllingsandwichen smakte som vanlig superdigg!

Etter frokosten gikk vi så og si rett ned på stranda. Det var mest vind og kaldt i starten. Men jeg skulle ligge på stranden hele dagen, sånn var det bare! Bikinien min er fra Love Stories Intimates, elsker den!

Sola tittet frem, og da ble jeg øltørst. Så da var det rett på butikken og kjøpe corona!

Ettermiddagen kom, tid for personalfest med jobben! Som da er et lite men utsøkt selskap, ettersom vi bare er to stykker som jobber på Ovidia Bay. Men det var superkoselig allikevel, jeg lo til jeg fikk vondt i både mage og fjes. På Ost & Vin i Drøbak fikk vi masse deilig rosévin, og det beste ostesmørbrødet jeg har smakt med chevre, honning og valnøtter. My god så godt!

Ny fridag coming up! Hva jeg skal bruke den på vet jeg ikke ennå, men det kan dere jo lese om i morgen ;)

// dere kan også følge meg på Instagram

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Neppe. Jeg er så misunnelig på alle som orker å gå ut og feste, være ute hele natten. Jeg er misunnelig fordi jeg vet hvor gøy det egentlig er, jeg pleide å ha ork til det selv også. Men nå for tiden føler jeg meg mer som en pensjonist enn en partyløve. Dagen min starter tidlig, har jeg tid til en powernap tar jeg gjerne det, og jeg er som oftest i seng før 23. I går drakk jeg to glass vin, og jeg kommer nok fortsatt til å føle meg litt redusert og angrende i morgen også. Hva skjedde? Haha.

I dag har jeg egentlig bare vært på jobb og i stallen. Dagen på jobb gikk utrolig fort unna. Jeg gjorde om vinduet, hjalp kunder og pakket frem klær, enkelt og greit. Også møtte jeg Maria Mena, men det fant jeg ikke ut før arbeidsdagen var over. På jobb går jeg rundt i egen boble og prøver å gi samme service til alle, og da tenker jeg jo ikke over om jeg har sett folk før. Men da sjefen min sendte melding, og skrev at Maria Mena hadde lagt ut bilde på Instagram med en av jakkene vi selger i butikken, da ringte det en bjelle ;) Så ja, det er jo litt stas å selge klær som Maria Mena liker, hun er jo så kul!

PS... Ukens kupp er denne suuuperdigge genseren fra Abercrombie. Fant den tilfeldigvis på brandsdal(nettbutikk) når jeg egentlig lette etter en maxikjole jeg fant på Abercrombie i London, på salg til 250kr. De hadde mye fra Abercrombie på salg faktisk, diggeste hettegenserne. Løp og kjøp! ;)

Likes

Comments

God morgen! Som jeg skrev i gårsdagens innlegg, har jeg begynt på en ny diett. Dette er blandt annet for å kompensere for at jeg ikke får trent på en stund, men også fordi jeg har lyst til å bli frisk og rask fortere. Hvis denne arytmien er noe jeg blir frisk fra, da. Det er ikke nødvendigvis noe farlig, bare plagsomt, og kan være noe jeg må leve med. Men en god diett kan faktisk dempe slike problemer også. Det er ganske slitsomt å ha et hjerte som slår akkurat som det passer det, i tide og utide, så jeg er villig til å prøve det meste.

5:2 dietten går ut på at man spiser vanlig 5 dager i uken, og har to fastedager hvor man skal holde seg under 500 kcal. Dette er noe jeg har vært veldig skeptisk til, mest fordi jeg er så glad i mat, men det er faktisk bare 2 av 7 dager, og det å vite at jeg får spise normalt dagen etter gjør det foreløpig mye enklere å faste. Nå har jeg bare hatt en fastedag altså, så jeg påstår ikke at alle går like lekende lett. Og så kan man jo velge da, vil du leve på 500 kcal 2 dager i uken og spise normalt ellers, eller vil du gå 600 kcal i underskudd hver dag for å oppnå samme vektreduksjon for eksempel? Det er en no brainer for min del. Denne dietten skal i tillegg ha en veldig positiv effekt på hjerne og kretsløp, og bidra til mer overskudd i hverdagen. Det anbefales å legge fastedagene til rolige dager, ikke trene for eksempel, da fasten er en aktivitet i seg selv for kroppen.

Første fastedagen gikk veldig lett, og det tror jeg var fordi at jeg planla måltidene mine ned til hver minste detalj. Jeg endte på 495 kcal. Da var frokosten en halv boks cottage cheese med et halvt eple, 2 kokte egg til lunsj og 150g ytrefilet av storfe med en liten pakke babyspinat til middag. Alle tre måltidene var relativt proteinrike, og det gjorde at metthetsfølelsen min varte mye lenger enn den ville gjort, om jeg for eksempel spiste mer frukt. Det skal også sies at det er utrolig digg å spise litt mer de dagene jeg ikke faster.

Men, nå kaller jobben. Jeg teller ned dager til mandag. Da har jeg min første fridag i juli, og det skal bli så digg! Planen er å ligge på stranden hele dagen, i ny bikini fra Love Stories, mer om den senere.

// dere kan også følge meg på Instagram

Likes

Comments

For to måneder siden tok jeg et valg om å slette bloggen. Slutte. Jeg trodde det ville føles riktig, men det viste seg at det skulle føles helt feil, og jeg har savnet bloggen støtt og stadig. Jeg valgte å slutte av noen få, enkle grunner. Først og fremst tidsklemma, og dårlig samvittighet de dagene jeg ikke hadde tid til å legge sjelen min i hvert innlegg, som det ble mye av i mine siste bloggdager. Naturlig nok, med to jobber og fire eksamener på en måned. Jeg er glad den perioden er bak meg nå, herregud så stressa jeg var! Jeg kom meg gjennom dagene med 4x espressoer og Paracet, men det kan man jo ikke gjøre i evig tid ;) Uansett, nå er jeg tilbake. På ny plattform, og med mye mer motivasjon og skriveglede.

Så, hva har skjedd siden sist? Det er masse det. Jeg har vært på helgetur til Køben, og langhelg i London med et par venninner. London var helt fantastisk. Jeg hadde aldri vært der før, og første dagen slet jeg veldig med å få oversikt. Men de tre siste dagene var helt fantastiske, og jeg forelsket meg helt i byen.

Vi startet turen i vakre Sky Gardens, med utsikt over hele byen. Vi shoppet i Oxford Street, gikk på musikalen "Kinky Boots", tuslet rundt i Soho og Notting Hill, en tur innom British Museum... Men, størst av alt, så var vi på Adele konsert på Wembley. Det er noe av det kuleste jeg har vært med på. Det var rekord på Wembley med 97000 mennesker den dagen, og Adele var bare helt sinnsyk. Hun synger helt fantastisk, også går hun rundt og snakker mellom sangene og er generelt bare sykt kul. Vi hadde de beste sitteplassene ganske nærme scenen, og hadde god utsikt både til henne og fyrverkeriet som ble sendt opp.

På treningsfronten står det stille om dagen, men det er ikke frivillig. Det har seg slik at jeg har et aldri så lite hjerteproblem. Jeg har arytmi, og derfor stopper det seg selv frem til vi har fått utredet problemet. Jeg har begynt på 5:2 dietten, så kostholdet mitt skal hvertfall være prima. Jeg har bestemt meg for å teste dette i 10 uker, og vil oppdatere dere fra uke til uke.

Aktivitetsnivå derimot klarer jeg å holde. Siden sist har jeg og kjæresten fått en hest til. Så, selvom jeg ikke løper noen timer på mølla hver uke, så rir jeg hvertfall to hester hver dag, og det hjelper jo. To stykker er mye ettersom vi jobber mye begge to, men vi trives godt med det også. Og da får vi jo vært masse sammen i stallen! Nå om dagen jobber jeg mest i klesbutikken, Ovidia Bay, siden sjefen her har tatt en velfortjent ferie. Og jeg storkoser meg blandt blide kunder og fine klær.

Om litt under en måned, pakker jeg kofferten og drar på en ny reise. Denne gangen skal jeg til Roma sammen med kjæresten min, og det gleder jeg meg veldig til. Ingen av oss har vært i Italia, men vi har begge tatt veldig lyst til å dra dit. Så da er det vel på tide? Men, jeg har mye på planen før jeg drar på ferie, så noe skal jeg klare å fylle bloggen med i mellomtid 😉

// Dere kan også følge meg på Instagram

Likes

Comments