Header
View tracker

Vår helg i en bild, renovering av lägenheten. Nu återstår bara tapetsering av en vägg sen kan vi flytta in!! Även mamma kom förbi igår och hjälpte oss att slipa och spackla väggarna. Så tacksam för all hjälp vi fått.

Likes

Comments

Alltså vilken lycka!! I måndags blev vi med lägenhet och i helgen börjar vi renovera!! Sovrummet ska målas om och vardagsrummet ska tapetseras. Det är en 1,5 (eller en liten 2:a), perfekt för oss. <3 Så fort renoveringen är klar kan vi börja flytta in, som vi har längtat!! Äntligen blir vi sambos.

Likes

Comments

Tre överdelar jag nyligen har införskaffat mig. Är i stort behov av nya/mer kläder nu när jag jobbar och inte kan gå i mys/träningskläder varje dag som jag tidigare har gjort i skolan/på fritiden, hehe. Så dessa fick följa med mig hem i veckan. Koftan är från Gina Tricot och den rosa blusen och den gråa tröjan är från H&M!

Likes

Comments

I torsdags gjorde jag äntligen om mina naglar!! Efter nästa 7 veckor så var det verkligen på tiden. Valde att ha rosa naglar med silverfoliering på ringfingrarna och jag är SÅ nöjd!! Älskar dom.

Likes

Comments

View tracker

Throwback till Gröna Lund när vi var där i slutet på juli. Sa till mig själv innan att jag skulle tacka ja till att åka allt och det gjorde jag (!!). Åkte Insane för första gång och jäklar vad kul det var. Åkte den två gånger och andra gånger fick jag med mamma - insane. Åkte även fritt fall 5-6 gånger, i slutet av dagen fick vi åka 3-4 gånger i rad då det inte var någon kö. Så fint med solnedgången över Stockholm och vi såg även över till Skansen där det var uppträdanden. Vi avslutade med att spela på chokladhjul men vi vann tyvärr ingenting och åt Ben & Jerry glass innan det var dax att promenera tillbaka till bilen igen. Sedan sov i Stockholm en natt och dagen efter åkte till till Mall of Scandinavia och shoppade innan vi åkte tillbaka hem igen.

Likes

Comments

ÄNTLIGEN släppte Nause deras nya låt. På Sensommar spelade dom den innan dom hade släppt den och ända sen dess jag har jag längtat, haha. Martin Garrix låt är bara så bra och Zara Larssons Ain't My Fault är TO DIE FOR!! Så himla grym hon är!!

Likes

Comments

​Åh, jag som sa förra FW att nästa skulle jag gå på. Det blev inte så, haha. Dog när jag såg bilderna från Ida Sjöstedts visning, min favvodesigner. Nu längtar jag så till SS17 släpps, samma visa varje gång. Favoriterna är lätt jackorna!!

Likes

Comments

​Hej på er!! Så ledsen att jag inte har bloggat de senaste dagarna (veckorna??) men jag har jobbat, jobbat och jobbat. Har fått två nya jobb vilket är super kul!! Har massor med bilder, en video från i somras och massa mer att visa. Måste bara hitta tid till att sätta mig ner och redigera. 

Nu ska jag lägga mig och sova, imorgon är det jobb 12-17. KRAM

Likes

Comments