Solnedgången på Gili var något helt fantastiskt. Två kvällar hyrde vi cyklar och cyklade bort till andra sidan ön och satte oss och drack drinkar i solnedgången. Helt fantastiskt.

Likes

Comments


Nu har vi varit på Gili Trawangan i en vecka, vilket ställe!! Helt förälskade. Fantastisk strand, snorkling, fina och mysiga restauranger. Hela ön var fantastisk. Vi hyrde cyklar två eftermiddagar och cyklade runt ön och hittade väldigt mysiga ställen. Vi bodde på Trawangan dive, vilket vi verkligen kan rekommendera. Vi bokade på flera nätter allt eftersom, vilket gjorde att vi stannade på Gili lite längre än vad som var tänkt. Nu har vi dock kommit tillbaka till Bali och ska stanna här i Uluwatu två nätter, innan det är dags att avsluta vår tripp och åka hem till Sverige igen.

Likes

Comments

Mengwi - Royal Family Temple


Gitgit - waterfall


Lovina - beach


Banjar - Hot spring


Munduk


Perean - coffee garden & spiceI måndags var vi lite kulturella. Vi var nämligen ute på en heldagstur. Vi blev upphämtade på hotellet på morgonen och i cirka 9 timmar bilade vi runt genom Bali och besökte många fina platser. Vi besökte tempel för att sedan åka vidare till gitgit- Balis största vattenfall, vi badade i varma källor och besökte en kaffe-och kryddodling där vi fick provsmaka olika kaffe- och tesmaker. Mamma köpte med sig ett kokosnötskaffe hem, en favorit. Verkligen en lyckad dag.

Likes

Comments


En tiominuters promenad ifrån vårt hotell ligger Ubud monkey forest. En regnskog full med apor. I förmiddags blev det ett besök där. Verkligen en häftigt upplevelse, men man fick vara på sin vakt och hålla i sina grejer, för de kunde vara väldigt närgångna och ta saker ifrån en. Gick därifrån med en rolig upplevelse i bagaget.

Likes

Comments


Framme på Bali och Ubud. Vilket ställe!! Vi spenderade först två dagar i storstaden Kuta, bra shopping. Efter två nätter där åkte vi vidare till Ubud. Lugnt och harmoniskt ställe. Vi bor just nu i en bungalow i en fantastisk miljö. Bokade till en extra natt, är verkligen så fint här. Imorgon ska vi åka iväg på en tur över dagen och besöka massor av fina ställen här på Bali. Ska bli roligt.


Likes

Comments


Den här vyn har vi vaknat upp till nu i tre dagar. Helt fantastiskt. Vi har bott på Microtel by wyndham, som ligger vid stranden Diniwid, ett jättefint hotell. Idag var det dags att bege sig vidare och lämna Filippinerna. Så imorses tog vi båt och buss till flygplatsen i Kalibo och sitter nu här och väntar på flygplatsen. Det var precis lagom med en vecka här, så nu ska det bli roligt att komma till ett nytt ställe! Nu väntar Kuta på Bali.

Likes

Comments