Header

Från en kall men mysig dag.

Vaknade så glad idag. Hade bara utvecklingssamtal i skolan vilket resulterade i att jag började 09.00 och slutade 09.15. Inte fel, inte fel alls. Har bara varit hemma och pluggat (som vanligt då skolan kväver mig) och myst med min fina Mamma. Det har regnat i typ 4 dagar och jag saknar solen som var och hälsade på för inte så länge sedan.

Åhhh ja! Hörde precis Emil nämna något om att vi ska äta Pizza idag, gråter om jag hörde fel. Vi hörs!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Torsdag, dagen innan fredag. Älska, älska och älska. Började dagen med att äta en hur god brunch som helst med Felicia och Frida. Det var en helt flummig skoldag och efter skolan så träffade jag Kevin, vi letade i 100 år efter någonstans att sitta och dricka vår kaffe i solen. Det tog sin tid men det var mysigt, och idag har jag ingen kreativitet alls så godnaaaatt.
Likes

Comments

Längtar tillbaka till en sommarkväll. En sommarkväll den 7 Juni 2014. En kväll då allt var bra och jag och mina allra närmsta vänner bara stod och sjöng och dansade tillsammans. En kväll med Håkans sång och musik. En kväll som började när solen gick ner, sittandes på läktaren med feber. Men som avslutades dansandes bland folkmassan. Det var underbart, och jag överdriver inte ens lite när jag säger att det var en av dom bästa stunderna i mitt liv. ​

Likes

Comments

Eftersom min Tisdag var sämst, så lägger jag ut lite mer bilder från min mysiga Måndag. Det var tjocka moln på himlen när jag vaknade och jag ville bara gå till skolan inrullad i filt. Det slutade med att jag gick hem efter lunchen p.g.a halsont och av total utmattning. Tisdagar dödar mig, literally. Godnatt från mig (: 

Likes

Comments

Såhär ledsna var vi över att börja tidigare ):

Men såhär glada var vi över att det var sol (:

Likes

Comments

På grund av dessa underbara skorna!! Jag är helt såld, the got me on my knees. Solglasögonen är mycket snyggare i verkligheten, jag lovar. Har inte gjort så mycket annat idag, vaknade och åt och åkte på dans.

Godnatt ska upp kl.06.00 för att min skola bestämde sig för att vi skall se på film 08.20 istället för att vi ska börja 12.15 som vi brukar. Suck.

Likes

Comments

På riktigt. Äntligen är det Fredag! Den här veckan har varit sämst och min morgon startade med att vi skrev våran sista essä. Nu är det äntligen över..har längtat så himla mycket haha, lol. Hatade ''lol'' innan men nu är det mest så jag uttrycker mig då jag oftast inte har så mycket att säga. Det där lät ju inte lite hemskt, men förstår man så förstår man.

Efter skolan gick jag i stan med Frida, Alicia, Ellen och Felicia. Det var mysigt och jag köpte ett par nya solglasögon då det har varit sol dem senaste dagarna vilket har varit helt underbart. Ikväll ska jag bara vara hemma och njuta. Njuta av att det är just det, Fredag.

Likes

Comments

​Jag vill bli en författare, Jag vill bli en artist. Jag vill bli en skådespelare, en sångare, en dansare en koreograf. Jag vill bli fotograf. Jag vill bli en servitör.. Jag vill bo i La. Jag vill vara lycklig. Jag vill ha en historia. Jag vill vara jag. 

Och dom säger att man kan bli allt man drömmer om. 

Likes

Comments

Jag är rädd. Rädd för någon som dig. En som dig. En kille, en kille med vänner som ser bra ut och har charm. En kille som får mig på fall så lätt. En kille mina vänner säger jag är söt ihop med. En kille som jag blir kär i. Eller vad man nu kallar det man tror är kärlek innan man är kär för första gången på riktigt. Det borde få ett namn. Och inte en ''flört'' eller en ''crush''. För det är ändå mer än så. Kanske är det kär det heter. Och att älska är det som kommer efter. Men man kan ju inte säga jag är älskad, eller älskas i han..

Förälskad!! Är det så man säger? Ordet kär är mycket lättare. Man borde vända på det isånnafall. 

Likes

Comments