View tracker
View tracker

Postad i: Fina stunder

För fyra år sedan. Fyra år har gått sedan jag var på en fantastisk resa, i Afrika, närmare bestämt Tanzania. Det var en fin resa med volontärarbete, safari, utflykter, Zanzibar mm. Denna bilden kommer från min Facebook, det var där bilden kom upp idag och påminde mig om att idag, fast för fyra år sedan var en fin dag. En riktigt fin dag.

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Sommar 2016

I helgen kom mamma med leverans av blåbär. 4 liter nyplockade och rensade blåbär. Supergott. Så idag blev det blåbärs smoothie när Emma kom på besök.

Dagens promenad, check. Solen var framme men helt plötsligt öppnade himlen sig och regnet bara öste ner. Som det är i Sverige. På sommaren. Sommarväder.

Likes

Comments

Postad i: Sommar 2016

Falkenbergs FF möter just nu AIK på bortaplan... Jag glor på matchen, dricker kaffe och har en stor skål med melon framför mig. Skulle vara underbart med en vinst för FF idag... Men, redan efter 30 sekunder gjorde AIK mål...!!

Likes

Comments

Postad i: Sommar 2016, Fina stunder

Banan fixad, västarna på, flaggorna i handen och det är fest i hela stan. Härlig dag. Härliga tider. Falkenbergs stadslopp!

Stjärnor som Mustafa Mohamed (Musse) och Yannick Tregaro stod på startlinjen och tog sig igenom loppet i vår fina stad. Musse vann och Yannick gjorde pers med en sekund! Kul!
Grymt bra alla löpare, tack för en fin dag!

Likes

Comments

Postad i: Fina stunder, Mat, Sommar 2016

Ett tag sendan sist. Men det har inte hänt så mycket i mitt liv, sedan förra inlägget...!

Men ikväll, lite spontant fick jag veta att Amanda och Emma från Stockholm ska övernatta på Falkenbergs Strandbad. Så då passade vi på att träffas. Och åkte ut till Aska för att äta mat. Superdupertrevligt. Världens bästa och finaste vänner! ❤️

Likes

Comments

Postad i: Sommar 2016, Fina stunder

Blåbärsplockning med "lill" kusinen. Det är inte ofta vi hamnar på samma bild, så denna får bli bra.

Minns när jag som barn sprang runt nere på gräsmattan hos farmor och farfar. Plockade blåbär och hade det fint. Idag har jag gått runt på samma ställe, plockat blåbär, umgåtts med kusinerna och kramats med farmor och farfar. En fin stund!

Likes

Comments