Nu sitter jag på tågstationen och väntar på tåget mot Göteborg med min lillebror. Vi skall nämligen in och vara lite med våran morfar. Se på bio eller fika typ. Riktigt mysigt faktist. Imorse vaknade jag med Elin bredvid mig det var också rätt mys. Var så längesedan jag bara fick spendera lite tid med henne.

Idag så skall jag först vara med min bror och morfar. Sedan lite med Elin och köpa lite julklappar. Haha vi är tidiga ute men vad gör det? Då slipper ju man allt folk sedan och ikväll kommer min pojkvän till mig. Jag skriver mer sedanKramar <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hur mår ni? Själv har jag varit helt ofokuserad hela dagen. Men ajaaa. Jag jobbade iallafall och idag serverade vi ärtsoppa med pannkakor. Plockade lite tallrikar och höll koll så att brasan var vid liv. Sedan jag kom hem har jag lagat lite tacos med min älskade bror och sätt på vänner.

Sedan gjorde jag lite yoga istället för att gå till gymmet. Men jag är ju lika smidig som en krokodil så det får ni inte se. Plus att det är lite svårt att ta bild på och jag vet att jag har haft dålig uppdatering idag men ibland blir det så.
Kramar <3

Likes

Comments

Godmorgon. Nu sitter jag på väg mot jobbet igen och jag vet att det inte blir speciellt kul och läsa om. Men snart blir det bättre. Hoppas jag iallafall. Efter jobbet skall jag både träffa Elin som typ är min syster. Men jag tänkte också gymma. Tog några fina bilder imorse på den första frosten. Var ju hur kallt som helst när man gick ut. Aja, det är ju vackert. Men man önskade ju ibland att man bodde i Thailand.Kramar <3

Likes

Comments

Hejsan! Nu är klockan 22:30 och jag ligger i sägen efter att jag har jobbat och smått spanat in julklappar till olika personer. Där av blev det tyvärr ingen träning. Får ta det imorgon istället. Hade en riktigt bra känslan runt dom hemliga sakerna jag kollade på. Kan tyvärr inte skriva ut det. För man vet ju aldrig, haha. Jag hoppas att ni har haft en underbar dag. Men nu ligger jag och kollar på vänner och skall strax lägga mig eftersom jag skall jobba imorgon med. Godnatt finaste ni
Kramar <3

Likes

Comments

Godmorgon eller kanske inte riktigt, haha. Idag har jag varit med Robin hela morgonen (min kärlek) och nu är jag precis påväg mot jobbet. Har inte jobbat på ett tag så det skall faktist bli rätt kul. Hoppas ni får en underbar dag.


Kramar <3

Likes

Comments

Hej. Jag heter Rebecca och har aldrig förut bloggat så vi får väl se hur detta kommer att gå. Jag är iallafall en tjej på 17 år som är bosatt en liten bit utanför Göteborg. Här kommer jag skriva om lite smått och gått. Hoppas ni kommer gilla det. Så välkomna till mitt liv.


Kramar <3

Likes

Comments