​Hänger mestadels i Göteborg med Gustav nuförtiden, kommer hem för att jobba och träffa alla fina. Kom hem i torsdags efter 2 veckor borta, jobbade i helgen och blev även en utgång med några härliga!! Nästa måndag bär det dock av tillbaks till Gbg och före det skall jag även hinna en sväng till Uppsala för att skriva HP. 

För tillfället ligger jag nedbäddad i sängen med en liten släng feber och skype i lurarna. Haha, jag VISSTE att jag skulle bli sjuk om jag for ut i helgen och mycket riktigt. Men är inte så farligt just nu, så får väll hoppas att det  inte blir värre heller. Och ber om ursäkt för skitbilder, har varit dålig på att ta bilder över huvudtaget på sistone.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Har tagit vara på min lediga dag genom att laga lite smarrig lunch, fara en sväng till stan och ta hand om lite ärenden, fått naglarna fixade (äntligen!!) och gått ut och gått en sväng med en bra podd i lurarna. Helt bra dag om ni frågar mig! Imorgon ska jag försöka ta tag i lite HP-plugg.... ser icke fram emot det det minsta, men måste göras. 

Likes

Comments

​Äntligen nyklippt och färgat hår!! Fyfan vad skönt. Diggar mina ljusa slingor som fasiken, kanske något  att fortsätta med?

Likes

Comments

​Bättre sent än aldrig, som man brukar säga. I lördags drog vi ett gäng tjejer till indigo för att käka lite och fira Mollie som skulle fylla år. Skitskoj hade vi och det slutade med spontan utgång. Spontana kvällar är ALLTID roligast haha, riktigt lyckat var det. 

Så grattis igen Mollan, DU ÄR BÄST!!

Likes

Comments

​Ursäkta, men var är sensommaren och varför regnar det var eviga jäkla dag? 

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

​Hur lyxigt att kunna gå ut i trädgården och plocka ihop lite snacks?? Vill helst ha sommar 10 månader om året, tack. (sen måste man ju få fira jul och nyår också hehe) 

Likes

Comments

​Hallå! Ett bra tag sen, jag vet. Helt plötsligt blev et augusti, förstår inte vart sommaren tog vägen. Fast nu ska man väll inte vara sån, det finns fortfarande lite sommar kvar att njuta av. Här kommer lite biler från veckan, sista rycket innan min bror och hans familj åkte tillbaka till Helsingfors igen. Det hela avslutades med en dag på stranden och sedan middag på smakbyn. 

Likes

Comments