Header
View tracker

Igår genomförde vi morfars julklapp som var att gå på Brynäs-Djurgården. Det var jag, Benne, Lucas, pappa, Patrik och morfar. Vi hade jätte kul och avslutade allt med en middag. Idag har jag inte gjort annat än att tvätta mina sminkborstar, och ska snart iväg på födelsedagsfirande.

Vi hörs!

Likes

Comments

Opponeringen idag gick jätte bra, fick träffa Kajsa(och Johanna en snabbis) och fick hem min mysdress från madlady. En överraskande bra fredag den 13: e helt enkelt!

Likes

Comments

Färgade fransarna idag men tyckte inte det blev bra alls. Tror jag ska försöka en vända igen om någon dag för att bättra på.
Imorgon har jag opponering med B-uppsatsen. Inte sugen alls men det är bara att genomföra. Nu är jag tokslut så ska nog ta tidig kväll.

Kram!

Likes

Comments

View tracker

Sorry för kvalitén på första bilden men ljuset i vårt sovrum är sämst.

Var i Sthlm med mormor, mamma och Amanda i lördags och då blev det självklart lite shopping. Vi hade en super rolig dag! Igår tog jag paus från shoppandet och var på middag hos farmor med familjen och Benne vilket var jätte mysigt. Idag blev det lite spenderat igen dock då vi var på IKEA för att köpa lampor men kom ut med en hylla att ha brevid sängen också. Går man någonsin in på IKEA utan att komma ut med mer än vad man tänkt sig?

Länkar allt jag köpt här under.

Kramis!

Likes

Comments

Älskar mjukisset och tycker dem från Madlady är speciellt fina. Beställer man nu får man till och med 50 kr rabatt med koden CHILL50, bra va? Klickade nyss hem den i mitten och kan inte vänta på att få hem paketet.

Länkar alla set här nedanför.

Kram!

Likes

Comments

Hej!

Jag är tillbaka, wiho! Tänkte dock skriva lite mindre och köra mer bilder här på bloggen nu. Kan komma inlägg med mycket text men kommer mestadels vara inlägg med bilder. Så här kommer det första! Bilder från min dag hemma med selfies, sortering av städskåp och kläder.

Kram!

Likes

Comments

Det känns som att min hjärna går på högvarv med annat så jag orkar inte skriva på bloggen. Kanske kommer tillbaka om ett tag. Håller på med min B-uppsatts fram till januari så kanske börjar skriva igen när den är slut.

På återseende!

Likes

Comments

Hej!

Har hamnat efter med utmaningarna men tänkte skriva två stycken idag. Så här kommer de:
Dag 21 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna 
Det lättaste är väl att skriva filmer jag sett hur många gånger som helst och det är två som sticker ut för mig och det är Easy A och Cat in the Hat(Katten). Har mycket minnen med dem filmerna.

Dag 22 - Den bästa dagen på året och varför
Julafton. Mysigt, god mat, julklappar, familj, Kalles jul, behöver jag säga mer?

Likes

Comments