Granola, kvarg, hallon, blåbär och lite kokosflingor är det ändå du behöver. Sedan skar jag ett äpple och hällde upp ett glas juice! Jätte gott och väldigt nyttigt för kroppen!

Likes

Comments

Idag är det Emelie Horst dag och ville helt än bara säga grattis!!! Och hoppas du får världens grymmaste födelsedag men mycket firande för dig!! Älskar dig

Likes

Comments

Du kan gå din egna väg - HH
Easy love - Sigala
Never forget you - Zara Larsson

Luren i fickan - Grillat & Grändy

Likes

Comments

Idag har dagen spenderats med att kolla matcher och att varit med kompisar!! Söndags ångesten har kommit nu när jag har insett att jag har test vecka nu denna veckan i handboll på skolan och jag vill verkligen ej.... Kommer vara så jobbigt och jag kommer helt enkelt orka!
Men idag har varit en lugn o skön dag, vädret har varit helt underbart idag tills kvällen då det blev lite kyligt..

Likes

Comments

Bild 1 - puder från Isadora (färg 33)//Bild 2 - bronzing puder från H&M (färg ?)//Bild 3 - bb cream från maybline (färg medium)//Bild 4 - Carmex//Bild 5 - False Lash Telescopic mascara från Loréal Paris//Bild 6 - olika borsta från Bobbi Brown, Make up studion o ect.//Bild 7 - sponge från real techniques//Bild 8&9 - över bild på allt!!

Jag använder ej så mycket smink och det är en grej som fattas och det är min ögonbrynspenna!! Men hittar ej den nu, så tror att jag måste köpa en ny. Men detta är mitt vardagliga smink som jag använder.

Likes

Comments

Nu är jag på fötterna igen, det har ju varit lite upp o ner nu. Men nu står jag stabilt på marken igen. Så nu kommer jag blogga mer och var mer aktiv här, förut hade jag ej energi för att blogga men nu är den energi tillbaka och det är jag väldigt glad för!!
Min vecka har sätt ut som : Skola, Handboll, Pluggat och någon gång fått tiden att träffa kompisar! Ingen spännande vecka men men, hahha!

Idag är det lördag och denna lördagen är väldigt oklar. Det jag vet jag ska göra är att gå ut och gå med min vovve Rambo! Sedan ska jag och Amanda kolla handbolls skor sen så ska vi åka till samlingen, för idag ska mitt lag spela match och jag bestämde mig för att kolla på matchen även fast jag ej kan spela. Sedan vad som händer på kvällen jadu, vi får la se vad som händer!

Likes

Comments

Hej!
Vet att jag ej har bloggat alls mycket denna veckan, men efter tisdagens glada inlägg fick jag tråkiga nyheter sagt till mig. Och det är att min mormor har fått cancer, inte alls en rolig sjukdom. Hon har cancern på lungan men de har opererat henne och har fått bort det mest av det. Men sedan vet man aldrig om det finns kvar lite som kan ta livet på henne. Hon var legat inne på sjukhuset snart en vecka tror jag men som tur är så ser hon pigg o stark ut när jag har hälsat på henne.
Jag säger bara såhär till er, ta hand om varandra och ta ingen för givet för man vet aldrig vad som kan hända med sina nära och kära. Även fast det kanske ej är just cancer kan andra grejer skada en riktigt jävla mycket! Förlåt för ordval.

Men det är därför jag ej har bloggat så mycket, för familjen är viktigare en bloggen! Men nu i helgen så blir det Jönköping för att spela SM Steg 1! Är hyfsat taggad, grejen är att jag är förkyld som in i helv*te och har haft feber... Men det har blivit bättre nu så jag tror jag klarar mig!

Likes

Comments

Ett tag nu så har jag, mamma o min syster "bråkat" med pappa för att vi vill jätte gärna köpa en valp vi har kollat på. Pappa har varit jätte anti idén och vill verkligen inte köpa en till hund. Men igår satt vi och diskuterade fast kom ej fram till något beslut. Men nu är det klart att vi ska köpa denna, pappa gav sig och nu ska det bli två hundar i familjen istället för en. Han heter Bamze och är så kär, tycker det är så gulligt att det är ett "Z" istället för ett "S". Dock vill min syster döpa om Bamze till Leo men det går ej jag med på. Kolla hur söt han är!!!

Likes

Comments