REBECCA HJORTSKULL
REBECCA HJORTSKULL

Foto

Några bilder från i våras. Ska agera bröllopsfotograf imorgon och går igenom mina minneskort, hittade då dessa som jag knäppte under en promenad med mamma i början av Maj. Vad tiden springer iväg. Snart är det jul!

Likes

Comments

Foto, Resor

Hej! Här står det still. Det beror mest på att jag har varit på utbildning i två veckor och så har jag precis börjat på mitt nya jobb.

Idag är det grått ute och jag kan inte låta bli att längta tillbaka till franska rivieran. Förhoppningsvis kan vi åka tillbaka i höst igen. Håller tummarna.

Likes

Comments

Foto

Före / Efter
Tänk vad lite redigering kan göra! Men nästa gång måste jag påminna mig själv om att ta ett rent glas, hehe.

Likes

Comments

Foto, Resor

De senaste veckorna (månaderna..) har bestått av jobb, därav ingen uppdatering. Men den här helgen har jag och pappa spenderat i Umeå där det var SM. Passade såklart på att ta med kameran. Vi fick hälsa på renar!! Det fanns över 3000 där (!!) och jag blev överlycklig haha. De är så fina! Vill ha en. <3

Likes

Comments

Foto

Förra veckan skyndade jag mig till sjön för att fota solnedgången (som ersattes med dimma). Dimman kom ganska snabbt närmre samtidigt som det blev mörkt, men fint blev det ändå (och lite spöklikt hehe).

Likes

Comments

Resor

Nice, Frankrike

Zakynthos, Grekland

Bryssel, Belgien

London, England

Paris, Frankrike

En liten throwback tisdagen till ära. Vill så gärna tillbaka till Paris! Och till Franska rivieran. Jag älskar Frankrike haha. Vill även se Annecy, Normandie och Korsika (för att nämna några), drömmen hade varit att bila/åka tåg genom hela Frankrike. Men i vår blir det förmodligen en tripp till London för att hälsa på Mikkis. Jag fick inte så bra intryck sist jag var där (det var grått och regnade hela tiden..) så vi får se om jag ändrar åsikt efter den här gången!

Likes

Comments

Foto, Resor, Vardag

Jag började året med att klippa av mig håret.. Finare kort tycker jag, så får nog klippa mig snart igen!

Jag var överlycklig för att jag äntligen hittade blommande körsbärsträd. Mimmi ställde snällt upp framför kameran. <3

Jag och Linnea spenderade en vecka på Zakynthos i Maj. Vi hade såå tur med vädret, gjorde utflykter och vilade upp oss! Så bra resa. Och så fin ö!

Mikkis tog studenten. <3

Jag spenderade som vanligt hela sommaren med att jobba på Öland, den här gången var även Linnéa med. Ääääälskar Öland så mycket, vill flytta dit på heltid typ, hehe.

Från en picknick med Mamma och Anna..

En liten tripp till Köpenhamn i September.

Och en till Nice i Oktober!

Och en fin höst blev det med, som vanligt.

2016 har verkligen sprungit iväg! Jag tror det beror på att jag bland annat har spenderat året med att vänta på antagningsbesked till skolan, haha. Några resor och små äventyr har också hunnits med. Utöver det som är med på bilderna har jag:

- Köpt ett nytt objektiv. Bästa pappa skjutsade mig till Malmö lite spontant<3
- Jobbat en hel del, bland annat många nätter.
- Skickat in ansökan till phs, blivit kallad till tester, gjort tester, misslyckats på ett, skickat in ny ansökan. Andra gången gillt förhoppningsvis!
- Besökt Stockholm två gånger, en gång för att se Justin Bieber, en gång för att umgås med Louise.
- Sett Håkan Hellström igen. Han är så himla bra live!
- Fyllt 20!
- Haft julledigt, umgåtts med familjen och läst böcker. Som det ska vara i mellandagarna!

Imorgon säger jag hejdå 2016 och hej 2017 med Linnea, det blir nog bra det!
Gott nytt år!


Likes

Comments