REBECCA HJORTSKULL
REBECCA HJORTSKULL

Foto

Förra veckan skyndade jag mig till sjön för att fota solnedgången (som ersattes med dimma). Dimman kom ganska snabbt närmre samtidigt som det blev mörkt, men fint blev det ändå (och lite spöklikt hehe).

Likes

Comments

Resor

Nice, Frankrike

Zakynthos, Grekland

Bryssel, Belgien

London, England

Paris, Frankrike

En liten throwback tisdagen till ära. Vill så gärna tillbaka till Paris! Och till Franska rivieran. Jag älskar Frankrike haha. Vill även se Annecy, Normandie och Korsika (för att nämna några), drömmen hade varit att bila/åka tåg genom hela Frankrike. Men i vår blir det förmodligen en tripp till London för att hälsa på Mikkis. Jag fick inte så bra intryck sist jag var där (det var grått och regnade hela tiden..) så vi får se om jag ändrar åsikt efter den här gången!

Likes

Comments

Foto, Resor, Vardag

Jag började året med att klippa av mig håret.. Finare kort tycker jag, så får nog klippa mig snart igen!

Jag var överlycklig för att jag äntligen hittade blommande körsbärsträd. Mimmi ställde snällt upp framför kameran. <3

Jag och Linnea spenderade en vecka på Zakynthos i Maj. Vi hade såå tur med vädret, gjorde utflykter och vilade upp oss! Så bra resa. Och så fin ö!

Mikkis tog studenten. <3

Jag spenderade som vanligt hela sommaren med att jobba på Öland, den här gången var även Linnéa med. Ääääälskar Öland så mycket, vill flytta dit på heltid typ, hehe.

Från en picknick med Mamma och Anna..

En liten tripp till Köpenhamn i September.

Och en till Nice i Oktober!

Och en fin höst blev det med, som vanligt.

2016 har verkligen sprungit iväg! Jag tror det beror på att jag bland annat har spenderat året med att vänta på antagningsbesked till skolan, haha. Några resor och små äventyr har också hunnits med. Utöver det som är med på bilderna har jag:

- Köpt ett nytt objektiv. Bästa pappa skjutsade mig till Malmö lite spontant<3
- Jobbat en hel del, bland annat många nätter.
- Skickat in ansökan till phs, blivit kallad till tester, gjort tester, misslyckats på ett, skickat in ny ansökan. Andra gången gillt förhoppningsvis!
- Besökt Stockholm två gånger, en gång för att se Justin Bieber, en gång för att umgås med Louise.
- Sett Håkan Hellström igen. Han är så himla bra live!
- Fyllt 20!
- Haft julledigt, umgåtts med familjen och läst böcker. Som det ska vara i mellandagarna!

Imorgon säger jag hejdå 2016 och hej 2017 med Linnea, det blir nog bra det!
Gott nytt år!


Likes

Comments

Resor, Vardag

Den här helgen har spenderats hos Louise i Stockholm. Vi var på polismuséet, shoppade lite, åt brunch, gick på julmarknad, åt 4:e adventsfrukost osv. Himla bra helg minsann!

Likes

Comments

Foto, Resor, Vardag

Idag för ett år sedan kom jag och Louise hem från vår Londonresa. I år blir det ingen utomlandsresa för mig, men jag ska däremot upp och hälsa på henne i Stockholm i helgen då hon har flyttat dit. Jag hoppas på lite mer snö än vad vi har här i södra Sverige just nu (dvs ingen alls haha).

Likes

Comments

Foto, Mat, Resor

Här är ett sista gäng bilder från Nice på ett tag. Några snapshots tagna vid helt olika tillfällen. Men åhh vad jag längtar tillbaka när jag ser dessa! Nice har verkligen allt, men nästa gång ska jag se till att utforska mer platser på franska rivieran (utöver Nice och Monaco). Kanske Cannes? Och någon by uppe i bergen? Kommer garanterat åka tillbaka iallafall.

Likes

Comments

Vardag, Mat

Idag är det första advent, iiihh! Hann tända första ljuset på jobbet innan jag åkte hem imorse, sov fyra timmar, åt lite, sprang en runda och sedan har jag bara myst här hemma. Varm choklad, lussebullar och pepparkakor fick det bli till första advents-fika. Mums!

Likes

Comments