Header

Foto, Resor

​Colline du Chateau, eller Slottskullen som det också kallas är ett ställe bortanför Gamla stan i Nice med en stor utsiktsplats. På vägen upp finns även en gammal kyrkogård med enorma gravstenar, ett vattenfall och flera parker. Vi gick hit första kvällen, och såg hela staden i kvällsljus. Så fint! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Foto, Resor

Promenade des Anglais, en strandpromenad som är väldigt svår att missa om man är i Nice då den går igenom hela staden hehe. Men, även om allt var himla fint så gick det självklart inte låta bli att tänka på vad som hände där den 14 Juli. Vi påmindes av ljus, blommor och en stor minnesplats. Så hemskt, men fint att folk ändå gick dit med färska blommor och nya nallar. <3

Och vackrare och mer kärleksfull stad får man leta efter.

Likes

Comments

Foto, Resor

​Heeeej! Igårkväll kom jag hem från en fantastisk resa på Franska Rivieran med Mamma. Vi har haft strålande sol, värme (till och med badat!), ätit god mat och bara strosat runt. Jag har massor med bilder att redigera och visa, men här ovan är några. Nu är jag absolut redo för hösten! 

Likes

Comments

Resor, Vardag

​I torsdags tog jag, Linnéa och Mimmi tåget till ett regnigt Stockholm för att gå på konsert. Jag har sett Justin en gång förut, då i Köpenhamn. Även om han inte sjöng särskilt mycket så tycker jag att det var en bra konsert och ett fint snabbt besök i huvudstaden.

Likes

Comments

Foto, Vardag

​Idag regnar det och jag kunde inte låta bli att redigera lite bilder från förra hösten. Hur härligt ser det inte ut? Finaste årstiden! 

Likes

Comments

Foto, Vardag

Det är något speciellt med att se städer uppifrån, eller hur? Växjö är kanske inte direkt jämförbart med Paris tillexempel haha, men rätt mysig stad ändå. Jag hoppas dessutom att det snart är dags att börja plugga här. Håll tummarna åt mig!

Likes

Comments

Vardag

​Igår åkte jag till Louise för att umgås med henne, innan hon flyttar. Fick även se hennes lägenhet som var så fin så! Vi lagade mat, åt efterrätt, kollade på en film och idag åt vi gofrulle och promenerade runt i sommarvärmen som tyvärr har hittat tillbaka haha..

Likes

Comments

Foto

​Värmande solstrålar, vindstilla, en magisk utsikt, picknick och bra sällskap. Behöver nog inte skriva mer än så.

Likes

Comments