REBECCA HJORTSKULL
REBECCA HJORTSKULL

Resor

Några avtryck från franska rivieran i september.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Foto

Några bilder från i våras. Ska agera bröllopsfotograf imorgon och går igenom mina minneskort, hittade då dessa som jag knäppte under en promenad med mamma i början av Maj. Vad tiden springer iväg. Snart är det jul!

Likes

Comments

Foto, Resor

Hej! Här står det still. Det beror mest på att jag har varit på utbildning i två veckor och så har jag precis börjat på mitt nya jobb.

Idag är det grått ute och jag kan inte låta bli att längta tillbaka till franska rivieran. Förhoppningsvis kan vi åka tillbaka i höst igen. Håller tummarna.

Likes

Comments

Foto

Före / Efter
Tänk vad lite redigering kan göra! Men nästa gång måste jag påminna mig själv om att ta ett rent glas, hehe.

Likes

Comments

Foto, Resor

De senaste veckorna (månaderna..) har bestått av jobb, därav ingen uppdatering. Men den här helgen har jag och pappa spenderat i Umeå där det var SM. Passade såklart på att ta med kameran. Vi fick hälsa på renar!! Det fanns över 3000 där (!!) och jag blev överlycklig haha. De är så fina! Vill ha en. <3

Likes

Comments

Foto

Förra veckan skyndade jag mig till sjön för att fota solnedgången (som ersattes med dimma). Dimman kom ganska snabbt närmre samtidigt som det blev mörkt, men fint blev det ändå (och lite spöklikt hehe).

Likes

Comments

Resor

Nice, Frankrike

Zakynthos, Grekland

Bryssel, Belgien

London, England

Paris, Frankrike

En liten throwback tisdagen till ära. Vill så gärna tillbaka till Paris! Och till Franska rivieran. Jag älskar Frankrike haha. Vill även se Annecy, Normandie och Korsika (för att nämna några), drömmen hade varit att bila/åka tåg genom hela Frankrike. Men i vår blir det förmodligen en tripp till London för att hälsa på Mikkis. Jag fick inte så bra intryck sist jag var där (det var grått och regnade hela tiden..) så vi får se om jag ändrar åsikt efter den här gången!

Likes

Comments