Jag är så avundsjuk. Matildas lägenhet är så mysig att jag inte vill här ifrån!


Min dag har bestått utav en lång sovmorgon, massa PLL avsnitt, en såld bikini, tusen koppar te, pluggsällskap, Thomas Stenström i högtalarna, sushi och massa mys. Imorgon väntas svenska prov och barnpassning sen är det äntligen helg! Är det bara jag eller går dagarna fruktansvärt fort nu på våren? Under vinterhalvåret går det inte alls lika fort och när man som mest vill stanna tiden och inte låta våren och sommaren rusa iväg så ska den ju självklart göra det.


Oklart inlägg. Måste bli bättre på att dokumentera mitt liv haha​

Likes

Comments

Är HELT JÄVLA SLUT. Asså ni som går i skolan fem dar i veckan hur orkar ni? Denna vecka hade vi temadag hela onsdagen så vi hade ingen schema fri dag vilket verkligen märks ikväll. Vi har dessutom haft en mattedag idag vilket också har pumpat ur all min energi. Jag har verkligen räknat ekvationer och andragradsfunktioner i över sex timmar idag, brukar bara göra det två timmar i veckan. Haha. Nog om skolan. Jag ska städa hela mitt hus ikväll innan jag somnar i mammas säng. Det kommer lite folk hit imorgon så måste ha det lite fint iaf.

Det är dessutom 9 dagar kvar tills pappa kommer hem och hälsar på.

Bild tagen av: Emma Ludvigsson

Likes

Comments
Likes

Comments

Sitter på tåget till Elin just nu. Planerna för kvällen är rätt oklara men det ligger åt att träffa folket i Kungälv eller äta ute med Elins vänner. Så det blir bra varken eller!


Hoppas ni får en bra lördag!
Likes

Comments

Så himla duktig på att ta kort, tack för att jag fick stå som modell!

Min syster tog familjefoton hos en tjej och jag blev förfrågad att stå som modell för hennes portfolio. Hon är grymt bra på att ta kort om man vill ha fina familjefoton, porträtt mm. Så in och kolla på hennes fb, fotograf Emma Ludvigsson för mer bilder.Likes

Comments

Vad fan betyder detta?


Har drömt så sjuka drömmar på senaste tiden och var tvungen att googla lite... Höll ett tal förra året på nationella i Svenska om just drömmar och då fick jag veta massor av intressanta saker. Som exempelvis att ens drömmar är baserade på sina egna egenskaper, känslor och personligheter fast utspelar sig i andra skepnader samt att man drömmer för att hjärnan ska hinna hantera allt som händer i ens vardag och massa mer! Nu ska jag inte göra någon uppsats här utan tänkte bara skriva ner vad jag drömt tre gånger i rad fast med olika personer och vad det kan betyda.


Vet inte om det ger otur att berätta om sina drömmar men nu gör jag det ändå. Jag har alltså drömt tre nätter i rad om att en nära person till mig har blivit kidnappad (olika personer har blivit kidnappade varje gång) och det är bara jag som bryr mig och försöker hitta dem igen. Första gången hann jag aldrig hitta den som blivit kidnappad, andra gången hittade jag den kidnappade och den tredje dödade jag kidnapparen. Jag har alltså googlat lite och hittat detta.

Eftersom drömmen är din skapelse så är personerna i drömmen också en aspekt av dig själv. Så på ett sätt har du tappat bort en del av dig själv (en känslomässig aspekt) som du nu börjar undersöka och vilja hitta igen. Du söker dig själv.

Men du finner det du söker! Genom att vara, andas och känna istället för att tänka och göra.


Så desperat som jag är så har jag också mailat en tjej som tyder drömmar. Kanske får ett mer konkret och mer detaljerat svar för just min dröm. Hoppas hoppas.

Likes

Comments

Ja rubriken säger allt. Är så fruktansvärt trött på mitt vardagsliv. Jag vill bara bort ett tag, rensa alla mina tankar, funderingar och reda ut så många frågor som bara hoppar runt där inne i huvudet. Idag har varit en bra dag i skolan typ.. Men jobbigare att komma hem. Vet inte om det bara är mitt humör men allt känns faktiskt bajs just nu.

Så jag funderade över vad man kan göra åt detta vilket jag tror att jag inte är ensam om vid denna årstid?Gör en förändring hemma

Kanske köpa en ny möbel som man suktat efter eller varför inte bara göra om hela skiten? Flytta på sängen och ställ den på det stället som egentligen kanske känns helt fel men rätt för stunden. Köp nya ljus, en växt och hoppas att du tar hand om den. Man kan ju alltid flytta tillbaka, det är ju mest för förändringens skull.

Förhoppningsvis så är lägenheten klar snart och då ska vi lägga energi på inredning och kök till den vilket ska bli så roligt! Får äntligen ett eget ställe att vara på också.

Färga håret!

Kanske den dummaste idén man kan göra då man gärna går helt wild i denna stund bara för att få den största ändringen man kan. Men fine, gör det. Jag ska i alla fall ta modet till mig att våga färga inför sommaren. Om jag vågar...


Hoppas detta hjälper någon där ute som kanske känner som jag. Detta är i alla fall vad jag ska göra nu när jag behöver en förändring men inte har råd med en resa till värmen.​

Likes

Comments

Nu är dom GONE för alltid. Fransförlängning var kul, bekvämt och jävligt snyggt tills de föll av... Har fyllt på mina sen två veckor innan jul så de har slitit ganska mycket på mina egna fransar. Men jag får ge dem någon vecka så hoppas jag att de blir som vanligt igen! Jag och mamma ska också testa på ögonfrans serum och se hur det fungerar! Hoppas det ger resultat
Likes

Comments