Åh vart ska jag börja! Precis hemkommen från en weekend i Barcelona, oj vad jag älskar den staden! Den är så bra med allt, mat, shopping, värme, nattliv! Jag har varit där några gånger och varje gång frågar jag mig själv varför jag inte bor där!
Hälsade på en vän och vi har verkligen njutit av staden till fullo. Ätit massvis med god mat!
Det var skönt att komma bort från vinterkylan här i några dagar. Dock blev de lite struligt på hemvägen. Börjar med att jag får ett sms från min pojkvän som är i London och ska flyga hem. Deras flyg är inställt pga av snökaos så dem kommer inte ens hem idag. Jag sitter då i luften och känner mig rätt nöjd över att snart vara hemma. De vände lika fort då piloten sa att vi va påväg till Oslo eftersom det inte gick att landa i Göteborg. Väl där blir vi avsläppta och tror att vi ska få åka buss hela vägen hem. Men busstransfern vänder lika fort igen och vi får gå på samma plan. Skönt tänker jag och hoppas på att kunna lyfta inom kort. Men kvar blir vi i 3h och jag är nu hemma 5h senare än planerat och till råga på de är det svinkallt och massa snö, usch och brr! Innan läggdags blir det några minuter på spikmattan så att blodcirkulationen blir i normalt tillstånd igen!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår var jag på mitt första dop! Min lilla favorit groda döptes, fina Hamilton. Det är mycket bebis runt en nu när man börjar komma upp i ålder, så himla mysigt men så konstigt på samma gång. Att se sina vänner som man busat med genom åren idag vara föräldrar! Fantastiskt vackert dock!

På kvällen blev det en härlig middag på Dorsia, ett fantastiskt fint design hotell som man går till allt för sällan. Har varit och ätit deras frukostbuffé några gånger och den är verkligen supergod!
Maten och drycken gick verkligen hem och åt nog mitt livs godaste efterrätt! Till huvudrätt blev det en supergod vegetarisk svamprätt som var så yummie!
Deras espresso martini fick också höga poäng! Så härligt när man går ifrån en middag nöjd! Mat är liiiiivet.
Följt av de gick vi till posthotellet och deras "take over" festival som hölls där i helgen, de fick bli avslutet på en lång men härlig lördag!

Likes

Comments

Denna söndag stod det babyshower på schemat! En mysig dag med massa gott att smaska på, blivande mammans mamma hade fixat och trixat så fint & självklart hade vi lite smått från JOS med oss också.
Har gjort en hel del catering till olika events tidigare, så idag va det kul att för en gång skull få smaka på det själv också!

Showern hölls på Qui, som den blivande mamman äger. Jag har varit kund hos henne i många år. Vill ge henne stor cred för det hon byggt upp. När jag började gå till henne för ca 4,5 år sedan hyrde hon in sig i en liten salong. Vi pratade båda om våra drömmar och visioner varje gång vi träffades och jag kan inte låta bli att le när jag tänker på hur vi båda gått den väg som vi drömde om där för några år sedan. Qui är en av de vackraste skönhetssalongerna i Göteborg. Rekommenderar alla att gå dit!

Likes

Comments

Ah, nått av det godaste jag vet!
Dröm var att besöka Cha Cha matcha i NYC, ett mysigt litet rosa krypin där det till och med fanns matcha glass!
Min svalkande lemonad i 30 graders värme satt inte fel, de kan jag lova!
Matcha är ett japanskt grönt te, gott men framförallt nyttigt! Så mitt tips till er, drick mer matcha! Och ja, man vänjer sig vid smaken!
På JOS har vi vår goda matcha latte (mer spännande i matcha-väg kommer komma!) vi jobbar med en fantastisk kvinna som levererar en matcha av bästa kvalité så go try it!


Kärlek!

Likes

Comments

Före & efter bilder på JOS avenyn.

När vi tog över lokalen blåstes allt ut, innertak, innerväggar you name IT. En månads intensivt arbete dag som natt gav detta resultat!

Vi ville skapa en steril, modern industri känsla och det tycker jag att vi gjorde ganska så bra :) Det är verkligen så himla roligt att få designa och inreda våra caféer! 

Kärlek!

Likes

Comments

Förra veckan spenderade vi i en av mina absoluta favorit städer. En stad full av intryck, energi och puls. Jag älskar det! Hemma med en magsäck så full att jag inte kommer behöva äta på hela veckan. Mat, mat, mat och återigen mat har konsumerats flitigt. Så nöjd med all härlig inspiration vi fick med oss hem, nu ska det skapas ännu mer!

Kärlek!

Likes

Comments

Som om man inte har tillräckligt på agendan, men en blogg mer eller mindre skadar ju inte! Åren har gått sen jag sist hade en blogg & mycket ser annorlunda ut nu, på ett fantastiskt sätt.

För 1,5 år sedan tog min pojkvän & jag det största klivet vi hittills gjort i livet & satsade hjärta och själ i ett drömprojekt. Ett projekt som idag är resultatet av två caféer i Göteborg. Två caféer som vi byggt tillsammans från grunden, från noll. Det är en riktigt häftig känsla, ännu häftigare är att det har blivit ett namn, inte bara i Göteborg utan i övriga Sverige också. Tacksamheten är enorm, går liksom inte att beskriva.
I denna dröm & projekt följer många personliga intressen med, inredning, mat, entreprenörskap, skapande, resor, hälsa och så mycket mer!

Här tänker jag dela med mig av en härlig blandning av allt detta men också om vad som innefattar just allt skapande kring ett varumärke, kring en dröm och ett mål.
Hoppas ni kommer hänga med men framförallt hoppas jag att ni blir inspirerade till att gå den väg NI vill.


Kärlek!

Likes

Comments