Denna söndag stod det babyshower på schemat! En mysig dag med massa gott att smaska på, blivande mammans mamma hade fixat och trixat så fint & självklart hade vi lite smått från JOS med oss också.
Har gjort en hel del catering till olika events tidigare, så idag va det kul att för en gång skull få smaka på det själv också!

Showern hölls på Qui, som den blivande mamman äger. Jag har varit kund hos henne i många år. Vill ge henne stor cred för det hon byggt upp. När jag började gå till henne för ca 4,5 år sedan hyrde hon in sig i en liten salong. Vi pratade båda om våra drömmar och visioner varje gång vi träffades och jag kan inte låta bli att le när jag tänker på hur vi båda gått den väg som vi drömde om där för några år sedan. Qui är en av de vackraste skönhetssalongerna i Göteborg. Rekommenderar alla att gå dit!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

När man har en ledig dag men ändå inte kan slita sig från att gå till sin arbetsplats.. Passade på att köpa en fin höstbukett i fina färger innan jag åkte vidare för lite bebis mys med mina två vänner som det senaste halvåret båda blivit mammor. Så himla underbart, man får inte nog av att gosa med de små liven. En söndag helt i min smak!

Likes

Comments

Igår hade jag en sån där mysig kväll hemma hos min mamma & bror. Vi mös ner oss i soffan, åt pizza & kollade på idol.

Min kreativa ådra kommer garanterat från min mamma, hon är så duktig på inredning & har alltid fixat och trixat med något nytt när man kommer på besök. Kolla bara hur mysigt detta är, älskar köksbordet som hon byggt själv.

Likes

Comments

Ah, nått av det godaste jag vet!
Dröm var att besöka Cha Cha matcha i NYC, ett mysigt litet rosa krypin där det till och med fanns matcha glass!
Min svalkande lemonad i 30 graders värme satt inte fel, de kan jag lova!
Matcha är ett japanskt grönt te, gott men framförallt nyttigt! Så mitt tips till er, drick mer matcha! Och ja, man vänjer sig vid smaken!
På JOS har vi vår goda matcha latte (mer spännande i matcha-väg kommer komma!) vi jobbar med en fantastisk kvinna som levererar en matcha av bästa kvalité så go try it!


Kärlek!

Likes

Comments

Före & efter bilder på JOS avenyn.

När vi tog över lokalen blåstes allt ut, innertak, innerväggar you name IT. En månads intensivt arbete dag som natt gav detta resultat!

Vi ville skapa en steril, modern industri känsla och det tycker jag att vi gjorde ganska så bra :) Det är verkligen så himla roligt att få designa och inreda våra caféer! 

Kärlek!

Likes

Comments

Förra veckan spenderade vi i en av mina absoluta favorit städer. En stad full av intryck, energi och puls. Jag älskar det! Hemma med en magsäck så full att jag inte kommer behöva äta på hela veckan. Mat, mat, mat och återigen mat har konsumerats flitigt. Så nöjd med all härlig inspiration vi fick med oss hem, nu ska det skapas ännu mer!

Kärlek!

Likes

Comments

Som om man inte har tillräckligt på agendan, men en blogg mer eller mindre skadar ju inte! Åren har gått sen jag sist hade en blogg & mycket ser annorlunda ut nu, på ett fantastiskt sätt.

För 1,5 år sedan tog min pojkvän & jag det största klivet vi hittills gjort i livet & satsade hjärta och själ i ett drömprojekt. Ett projekt som idag är resultatet av två caféer i Göteborg. Två caféer som vi byggt tillsammans från grunden, från noll. Det är en riktigt häftig känsla, ännu häftigare är att det har blivit ett namn, inte bara i Göteborg utan i övriga Sverige också. Tacksamheten är enorm, går liksom inte att beskriva.
I denna dröm & projekt följer många personliga intressen med, inredning, mat, entreprenörskap, skapande, resor, hälsa och så mycket mer!

Här tänker jag dela med mig av en härlig blandning av allt detta men också om vad som innefattar just allt skapande kring ett varumärke, kring en dröm och ett mål.
Hoppas ni kommer hänga med men framförallt hoppas jag att ni blir inspirerade till att gå den väg NI vill.


Kärlek!

Likes

Comments