I söndags var jag och både Lisa och Diana som jag bor med lediga! De frågade om jag hade lust att hänga med till IKEA och svaret är ju självklart!! Så vi tåg tåget till IKEA där vi gick runt en sväng innan vi åt mat, jag tog såklart köttbullar och mos. Blev lite besviken för de smakade inte som hemma haha

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår mötte jag upp 11 svenska tjejer på Bills i Surry Hills. Tanken var att vi skulle äta brunch, men eftersom vi fick vänta i över en timme för att få bord till alla oss så fick vi välja från lunchmenyn istället. Jag tog en hamburgare med pommes och det va både gott och fräscht! Trevligt att träffa lite fler svenskar också :)

Likes

Comments

Förra helgen var det äntligen fint väder så på lördagen bestämde jag mig för att ta bussen till Coogee för att sedan gå längs vattnet till Bondi.

Stranden i Coogee som jag började gå ifrån.

Gick förbi klippor och kom sedan fram till Gordons Bay.

En rätt så gammal begravningsplats precis vid havet.

Bronte Beach och Tamarama Beach

Och sist Bondi Beach!

Likes

Comments

Vi har ju faktiskt en pool i huset!! Och igår efter jobbet var det första dagen på typ tre veckor som det va soligt och varmt, så efter jobbet gick jag ner till poolen och låg där en stund. Tyvärr är det rätt dålig plats runt poolen och inte så mysigt att ligga där då de håller på att renovera fasaden på huset, men det funkar :)

Likes

Comments

I torsdags slutade jag redan vid 12 för att ett av våra jobb blev inställda! Brukar vanligtvis bli klara vid 17 på torsdagar så var väldigt skönt att va hemma så tidigt. Jag gick då en sväng på stan och stannade även till på Yoforia, där Lisa och Diana som jag bor med jobbar! Käkade lite frozen yoghurt innan jag drog mig vidare :)

Likes

Comments

Idag regnar det igen! Regnar verkligen varje helg när jag är ledig... :( Men passade i alla fall på att ta en tur till IKEA! Kände mig som hemma, hade lika gärna kunnat vara i Uddevalla kändes det som.
Älskar att alla varor har kvar de svenska namnen och älskar att det bara är jag och alla andra svenskar som vet vad de betyder. Gick två varv inne på IKEA och bara kollade runt. Såg massa fint som vanligt!

Det enda jag köpte var choklad! Inte varje dag man har chansen att köpa riktig choklad :)

Likes

Comments

För några veckor sedan åkte jag, Linnea och Felicia till en nationalpark! Vi kunde dock inte ta oss så långt in i parken eftersom vi inte hade någon bil. Men vi gick en bit i alla fall och vi kom fram till ett center där man kunde hyra kajaker och roddbåtar, så vi hyrde en roddbåt och rodde längs ett vattendrag i kanske fyra timmar. Det var jättefint där verkligen och sååå varmt!! Vi hittade ett rep om hängde den ett träd också så vi krokade fast vår roddbåt och låg och sola där ett tag :)

Vi kom till ett ställe där vattnet var lite grundare. Där passade vi på att svalka av oss lite! Var inte världens finaste botten eller vatten, vilket var rätt obehagligt haha
Men det fick gå för det var så otroligt varmt!

Likes

Comments

Igår eftermiddag gick vi bort till Café Svensson och köpte varsin semla! Tyvärr var de väldigt torra, men var helt klart gott ändå. Jag har inte varit på det caféet innan, men jag lär gå tillbaka för de hade massa svenskt godis hehe

Likes

Comments

Vaknade vid 10-tiden idag, slängde i mig lite frukost innan jag gick ut en sväng. Gick längs Darling Harbour som ni kan se på bilderna, jättefint verkligen. Gick även inom Kmart och köpte ny kudde till min säng. Det var verkligen behövligt, har liksom haft världens minsta soffkudde och sovit på? Väldigt obekvämt. Så jag hoppas att mina två nya kuddar för 5 dollar funkar bättre :)

Likes

Comments

Idag har det regnat precis hela dagen, så tråkigt. Vaknade i alla fall vid åtta-tiden och drog mig ner till gymmet. Sen duschade jag och åt frukost och tog en sväng på stan, var hemma vid tre och sen dess har jag legat på soffan och kollat på youtube. Rätt skönt det med faktiskt :)

Likes

Comments