Godmorgon på er, eller godförmiddag kanske jag borde säga! Alice sov här igårkväll och vi vaknade runt två(!) tiden idag. Just nu sitter Alice och pluggar inför sina tentor medans jag håller på med min ansökan för mitt dubbla medborgarskap. Idag är en sådan dag där jag bara vill satsa på att få ordning det sista i lägenheten innan alla hjärtans dag imorgon. Vi hörs senare mina sötnosar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej sötisar! Hoppas att ni har haft en mysig helg! Det har iallafall jag verkligen haft. Igår kväll var jag tillsammans med mina tre vänner, Alice, Miranda och Isac på Henriksberg i Göteborg och drack några drinkar. Eller ja, de drack ganska många drinkar och jag var förvånansvärt nog nykter. Vi avslutade kvällen på dansgolvet till flertal bra låtar innan vi tog oss hemåt. Min vännina Alice bor bara några hundra meter ifrån platsen så jag stannade över natten hos henne.

Imorse vaknade jag och Isac upp på varsin ende utav Alice soffa. Vi hade somnat medans vi åt kvällsfika igår natt. Vi alla åt en gemensam frukost innan vi åkte hemåt till Stenungsund. Idag har vi bara tagit det lugnt och sätt batman filmerna. Skall alldeles snart laga middag till oss och försöka städa lägenheten, det behövs verkligen! Har haft så mycket folk hemma hos mig de senaste veckorna att jag inte hunnit fokusera på hur stökigt det faktiskt blivit hemma. Dags att fixa till det och göra om och rätt! Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll allesammans.

Likes

Comments

Vilken vecka jag har haft! I tisdags bestämde sig jag och mina väninnor Alice och Therese, samt Albin och Isac att åka in till Göteborg och strosa runt i stan. Efter några timmar letandes efter en ny vinterjacka samt en god middag på en restaurang vid Brunnsparken hamnade vi på ett flertal olika barer längs Andralång gatan. Vi gick från bar till bar och testade lite drinkar och efter några timmar hamnade vi på Henriksberg för lite biljard spelande. Runt midnatt drog vi till Alice lägenhet i Majorna efter att ha varit ute hela dagen. Vi spelade lite sällskapsspel och fortsatte dricka innan de var dags för läggdags för de andra, jag själv drog vidare ytterligare en gång till min vän i Frölunda.

Under onsdagsförmiddagen passade vi på att åka hem till Stenungsund för att vila upp batterierna. Vi tog det lugnt allesammans i min lägenhet med god mat och ett flertal olika filmer från Netflix. Under torsdagen drog vi ytterligare en barrunda i Göteborg, Denna gången var det jag, Alice, Therese och Miranda som tillsammans åkte in för att dricka lite drinkar. Vi mötte upp Marcus och Mikael på Henriksberg framåt kvällen och spelade biljard. Eller ja, jag spelade inte biljard, jag försökte men det var verkligen inte min grej. Runt tvåtiden på natten åkte jag tillbaka till Frölunda igen där jag spenderade förmiddagen dagen därefter.

Även fredagen spenderades i Göteborg, ytterligare en utgång på andralång gatan och därefter Henriksberg. Jag, Alice, Therese och Miranda mötte upp min vän Adrian samt Mohammed och dansade resten utav kvällen enda fram tills stängning! Veckan slutar inte här och det är ju det sjukaste. På lördagen drog jag till med en spontan fest i min lägenhet hemma i Stenungsund. Var tänkt att det skulle komma cirka tio personer men hela lägenheten var överfull! Det var människor överallt och det var förvånansvärt väldigt mysigt. Min andra halva stannade över natten och nu sitter jag här med en stökigare lägenhet än vad jag någonsin haft! Än så länge är jag uppe i elva påsar med burkar och flaskor från gårdagen och jag har fortfarande väldigt mycket kvar att städa.

Sammanfattningsvis har jag haft en fullspäckad vecka med alldeles för mycket alkohol inblandat. Men det har verkligen varit en bra vecka och tack till alla som har varit med och gjort den super.

Likes

Comments