Min kæreste havde inviteret på en weekendtur til fyn på Hotel nyborg strand i sommerferien. Det var virkelig et hyggeligt sted, der var god stemning og god mad ( som var ret dyrt) ellers var deres værelser fine og alt var godt. vi kom sent om fredagen, da min kæreste arbejder og kunne første tage afsted om aften. det var fint nok med mig, så kunne jeg nå at pakke alle mine ting - som jeg pakkede om 20 gange. da vi ankom fik vi en lækker buffet, som dsv kostede ret meget.. men smagte godt. yum! Ellers brugte vi fredagen på at gå rundt og se hotellet.
Om lørdagen stod vi tidligt op og spise morgenmad som var med i prisen. Efter det fik vi gjort os klar og fik lånt et par cykler på hotellet. Vi var nød til at skifte cykel, da jeg var alt for lille - så jeg kunne ikke komme over den. ( SÅ DEJLIGT AT VÆRE LILLE) Men vi fik ihvertfald en flot pink cykel, som min kæreste var helt vild med.

Vi besluttet os for at vi ville spille minigolf. Det var en lille cykeltur på 2 km.. men det var det hele værd, Især hvis du vinder over din kæreste og han så skylder mcd.. så kan det ikke blive bedre. Efter minigolf cyklede vi op til stationen og tog toget til Odense, hvorefter en bus til Odense zoo.

I har nok lagt mærke til at jeg elsker dyr og zoo, efter mine andre indlægs om zoo. Jeg var så glad for at det var godt vejr, for jeg havde virkelig glædet mig til at se Odense zoo. Og jeg vil gerne indrømme at det overrasket mig. Deres zoo var mere indbygget hvor det var natur med masser af træer og planter (man levet sig rigtig ind i det) Københavns zoo skuffer mig sgu' lidt - Jeg synes ikke rigtig de gør så meget ud af det, forhold til Odense. Det gør ondt på en at København sjusker, især med at indrette ( Det var bare hegn på hegn) Intet natur, skov, søer, vandfald osv.. som i Odense. Det fedeste var at man kunne sejle igennem zoo med en båd + der var et vandfald som man kunne gå under. pluspoint til odense zoo.. det eneste jeg ikke kunne finde var spanskrør og det havde jeg ellers glædet mig til. Det var også ret fedt at, de havde andre dyr som ikke var i københavns zoo. dsv. fik jeg ikke taget så mange billeder denne her gang og det underskylder jeg for!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

(Som jeg skrev i mit sidste indlæg, så har min computer været i stykker - MEN er så heldig at jeg har fået den tilbage, jeg undskylder at det har været forsinket) I sommerferien fik jeg oplevet en masse, men holdte også dage hvor det var Netflix og sove længe dage! Det vigtigeste af alt var, at jeg fandt mig selv og blev klar til skolen. Hver aften holdte min mor og jeg ''mor/datter hygge" Vi var stærkt optaget af serien Once upon a time, vi havde 30 dage til at se den inden viaplay fjernet den. - Er jeg den eneste som hader når viaplay fjerner film/ serier? Jeg får altid stress og ender med at aflyse alle aftaler for at se den færdig. Vi fik selvfølgelig se den færdig og glæder os til at viaplay får sæson 6-7. Jeg kan stært anbefalde at se den, især hvis du er en type som elsker eventyr. Verdens bedste serie med mange flotte Boys! Andre som har set den, hvad synes i om den?

I somemrferien brugte jeg også tiden på at game. - jeg er en gamer. Jeg elsker at sidde og spille på en regnvejr dag eller når man har ferie og bruge dag og nat på spil. ( sommeren i år passede jo perfekt med det lortevejr ) Jeg købte Crash Bandicoot, da jeg elske spillet som lille, det vækker ihvertfald barndommen frem! ( man glemmer dog, hvor svært spillet er) jeg kæmper stadig med det, og er slet ikke færdig endnu. Andre end mig som har spillet og ikke kan komme videre? Hvad synes i om spillet?

( Billederne er fra min pinterest, som inspiration, følg den HER )

Min mor og jeg var også ud og kigge på køkken, da vi skal ha' lavet vores lejlighed. Vi valgte Vordingborg køkken, da vi synes Ikea har ret kedelige og ikke perfekte køkkener til os. ( SORRY IKEA)  Vi er ret perfekte, når det kommer til vores køkken og lejlighed. Men da vi aldrig har lavet køkken eller flytte før, var det ret nyt for os. - Så vores underbo har været til stort hjælp og hjulpet en masse, uden deres hjælp ville vi være på spanden. Efter lange timer med at vælge køkken og lave planer om hvornår det skal komme. Så er vi endelig blevet færdig og er i gang med at rive vores gamle køkken ned, så det nye er klar til at komme d. 31. Aug. ( og det er jo snart, så vi har stress på) Men vi glæder os og kan slet ikke vente.


Likes

Comments

Stopper jeg med at blogge eller er det en pause? Hvad sker der? Grunden til jeg ikke har blogget er pga. Min computer er sendt til rep. så hele skærmen er gået i stykker. Det har den været længe men til sidst kunne jeg ikke se skærmen, så det var på tide at sende den til rep! Jeg får den først tilbage 10 til 14 arbejdsdage.. og det er ret nederen selvfølgelig, da jeg har mine billeder fra min mini ferie til Fyn min med kæresten, plus masser andre billeder. Men jeg har en masse indlægs til jer - lige så snart jeg får min computer igen! Lige for tiden er mit hovede brugt op! jeg er så stresset da jeg begynder i skole om en uge ( som jeg også ville skrive et indlæg om ) I dag har jeg besluttet mig for at kalde det Netflix onsdag, da jeg fortjener at slappe af og prøve at se alle mine serier færdige - inden jeg begynder i skole!!

Likes

Comments

Roskilde var anderledes for mig i år.. jeg startede med at jeg skulle sidde i kø + være en af løberne og samtidig være syg på Roskilde, god start! Hver gang jeg skulle spise, kastede jeg op igen! så det var et helvede for mig at drikke alkohol. Så jeg drak ikke så meget i år, det var ret skuffende men jeg kunne simpelthen ikke holde det inde! Ellers var det en fantastisk festival.. jeg fik set mine idoler + jeg boede i Camp med de fantastiske mennesker. Jeg var selvfølgelig hjemme to gange da jeg var nødt til at komme hjem for at få noget at spise og for at få det bedre, men jeg kom selvfølgelig tilbage dagen efter. Vi tog hjem om fredagen, efter koncerten Tinashe. Alle fra vores Camp var taget hjem pga. Dårlig vejr - så vi var 3 stykker tilbage.. vejret var lort og vi gik bare rundt som zombier til sidst.. min kæreste, veninde og de andre fra campen valgte at komme tilbage sidste dag. Jeg valgte at blive hjemme da jeg stadig var halv syg og skulle nå så meget.. men ja, glæder mig allerede til Roskilde igen - lad os håbe på bedre vejr næste år!

Likes

Comments


Som i nok ved, er jeg stor fan af kylie jenner og hendes produkter fra kylie cosmetics! Og det kan allerede siges nu at jeg kommer til at lave et indlæg hver gang jeg får nye lip kits eller andre produkter! (VIRKELIG STOR FAN) jeg har længe kigget på KKW og ønsket mig den utrolig meget, den var dsv. udsolgt hver gang. Jeg var så heldig at min veninde ikke var så vild med den, pga. At de ikke var holdbar (at de ikke blev siddende på læberne) så jeg købte den af hende og er utrolig glad for den! kollektionen KKW er lavet med hendes søster Kim k.. jeg elsker designet, det ligner at de er frosset ned eller krystalagtig i det! elsker også farven, den er lidt baby pink, men alligevel stadig meget hudfarve i det. Plejer at hade farven pink, men den her farve er bare mums!!! Andre som har KKW? Hvad synes i om den?

Likes

Comments


Som i nok ved, køber jeg mange ting på wish, for at spare penge på tøj og andre ting. For et stykke tid siden, fik jeg den her lækre jakke hjem til kun 120 kr. bagpå står der where is my mind. Jeg var virkelig bange for at det er ikke var jakken som var på billedet. Men heldigvis lignede den præcis, og den passer mig perfekt.. mange folk kommer også med komplimenter ' hvor er den fed, hvor er den fra' hvor jeg svare dem ' den er fra wish' kan stærkt anbefalde at købe ting osv.. hvis du er en person som jeg som gerne vil spare penge!

Likes

Comments

19866541_10212888029626437_288119273_n

Lige kommet hjem fra Roskilde Festival.. og jeg havde fået lavet box braids i hele håret. Jeg fik lavet det på Strøget i en lille sidegade, 9 lange timer og fik det til ret billig pris - plus der kom ekstra hår i, da jeg gerne ville ha' langt hår igen.. så der blev flettet blå, rød og mit almindelig hårfarve ind i fletningerne. I starten var det et helvede, det gjorde ondt og jeg havde hovedpine, jeg kunne ikke rigtig sove med det! jeg havde et håndklæde rundt om hovedet når jeg skulle sove (det var helt nyt for mig) Men det blev bedre efter et stykke tid! Jeg er utrolig glad for at jeg fik lavet det 1 uge før ros. Det var meningen at jeg skulle ha' det hele roskilde, men endte med at tage den ud om tirsdagen/onsdagen, da mit hår allerede var vokset utroligt hurtig - så det var ikke kønt til mig mere, + mit hår knækkede fuldstændig af.. så den eneste løsning var at tage det ud.

Likes

Comments

18405517_10212369865032646_271370000_o

I søndags/ i går, var jeg i zoo med familien - Med min onkel, mor og min kæreste. Vi tog afsted ved 11.30 tiden med bussen. Da vi kom derud fik vi købt billetter til indgangen, som er ret dyrt. Jeg synes at prisen er alt for overdrevet, vi betalte 180 kr. per voksen, så overvej lige hvor dyrt det med fire personer. (Så forventer man også lidt at pengene bliver brugt på dyrene.)

picmonkey-collage-2

Vi startede med at gå lidt rundt og kiggede på flamingo og aber. - Alt det som er starten af indgangen. De har lavet utroligt meget om, man kan gå ind til kænguruerne og flamingoerne (De har lavet små veje, og steder hvor man kan stå i buret) Vi opdaget med det samme at der var ret mange mennesker i zoo og selvfølgelig var det spejdere der gik rundt, da de havde spejdernes dag (tror jeg). Vi fik også set det nye isbjørne hus, men det skuffer mig nok lidt. Der var ikke så meget at se, kun en enkel isbjørn som bare svømmet rundt, mens den anden isbjørn også bare svømmet rundt i det gamle isbjørne bur. Jeg synes godt de kunne have gjort mere ud af isbjørne buret!! Som nogen nok har set i reklamerne så er der kommet et rør hvor man kan gå igennem røret, hvor man kan se isbjørne indefra. men der er ikke så meget plads, især ikke når der er mange mennesker inde i røret! picmonkey-collage-3

 Ellers var det hyggeligt at gå rundt med familien og se det, også fordi jeg har glædet mig til at se hvad de havde lavet om.. + Jeg bliver et lille barn igen, jeg elsker seriøst zoo!  Det var ikke lige det bedste vejr, men vi fik da alligevel nydt det, selvom det var lidt koldt og regnet. Vi fik også frokost der inde. Jeg bestilt en pizza og en sodavand, jeg er ret afhængig af pizza for tiden og det er ikke så godt for mig!! Især når jeg bliver ved med at sige at jeg skal begynde at få mig en sommer body! Men ja det er typisk mig.. Jeg kan ikke lade være med at spise usundt mad.

picmonkey-collage

De har lavet meget om i zoo siden sidst jeg var der og det er også mange år siden jeg sidste var der. Sidst jeg var der, havde de lige lavet elefanternes hus men nu har de også fået lavet en bro over næsehornenes bur som bor sammen med zebraen og andre dyr som de kan leve med.. +som er nabo til flodhestene og selvfølgelig var jeg inde og se den lille flodhest unge som var den sødeste. Vi kom i hvert fald rundt i hele zoo, desværre kunne vi ikke finde pingvinerne, da de var blevet rykket så det var ret skuffende.

picmonkey-collage-4

Vi var også inde i det tropiske rum (som jeg kalder det) med sommerfugle, aber, fugle, skildpadder osv.. min mor var så heldig at der var en sommerfugl som var helt vildt med hende og satte sig på hende..  SLET IKKE JALOUX HER!! Vi fik også set girafferne, som fik mad på det tidspunkt. Vi var helt tætte på dem, da de spiste.. det var så fantastisk at se!billede1

Til sidst var vi også trætte, vi havde været der inde siden klokken 12 cirka til klokken 4.. og hele vores zoo tur sluttede jo selvfølgelig af med at jeg så den sødeste flodhestebamse som jeg ikke kunne modstå, og selvfølgelig købte vi den med hjem- som er den bedste hovedpude og kramme makker når ens kæreste ikke er hos en. billede2

Mit ansigt siger alt på billedet med flodhesten 'MOR. SE LIGE HVOR SØD DEN ER' ( Rebecca 12 år igen) min denim buksedragt kan købes HER 

Andre end mig som elsker zoo? eller er det bare mig som aldrig bliver for stor til zoo og bamser? hah!  18379150_10212369864992645_150360737_o

Likes

Comments

17758991_10212027002181289_60868940_o 17776878_10212027002021285_27305266_o

Mangler du lys til at tage de perfekte billeder? SLUT MED DET PROBLEM. 

Jeg kan ikke være den eneste som har set kendte eller andre folk på Instagram bruge et iphone cover med lys i? Jeg har fundet den perfekt selfie LED light til at tage at bruge når der skal tages gode billeder. Den er så lille og passer perfekt til at have ned i tasken. + det tager 2 sek at sætte den på og tage af igen.. ligesom en klemme! Der sidder en lille knap øverst som kan vælge 3 forskellige ‘lysstyrke’ Og nu kommer jeg med mit latterligt sætning ‘ Den kan købes billigt på Wish! hvem gider at bruge så mange penge på det, når man kan få en som ligner og som fejler intet? ’ Så hvis du ikke har så mange penge, eller er typen som gemmer på penge som jeg. så har wish den!

Likes

Comments

kylie kylie-je kyliej

oh hey lovers.

Græder lige af glæde her!! Jeg er jo stor fan af kylie jenner og hendes produkter ( kylie cosmetics) Jeg har ventet så længe på den her og nu har jeg den! Det er jo samarbejde med hendes søster Khloe Kardashian, som jeg også er stor fan af! farverne er fantastiske. Okurrr er seriøst min yndlings, passer perfekt til mit Noora look. Alt er bare perfekt ved koko kollektion!!! indpakningen, farverne, måden de er pakket ind på.. VIRKELIG! Der er 3 lipstick og 1 gloss med. Jeg kan stærkt anbefalde den! Der er dsv. told på når man køber hendes produkter og det synes jeg er virkelig er øv, da hendes produkter ikke er det billigste. Andre som har købt fra hendes hjemmeside? hvilken er jeres yndlings?

Hjemmesiden: Kylie cosmetics

Likes

Comments