Den 28. september havde jeg fødselsdag. Jeg var så heldig at jeg havde fri fra skole. Så jeg kunne bruge mine dag på at sove længe og det er det bedste man ved når man har fødselsdag. Om aften holdt min familie og jeg fødselsdag hvor vi spiser kage, boller og drak kakao som min mormor havde lavet. Det var virkelig hyggeligt! jeg fik rigtig gode gaver!!! Self, fik jeg Kylie Jenners birthday collection af min mor. Min mening om den: ​Jeg er helt vild med øjenskyggerne, de er meget 'bløde' i det - så man bruger den hurtig op. Farverne er on fleeeeeek.. Penslerne er jeg ret glade for, måske lidt stive i det - men ellers overlever jeg. Mini læbestifterne er jeg VILDE MED.. man kan have dem med over alt - de holder hele dagen. ET AF MINE YNDLINGS COLLECTION. Jeg fik et gavekort til Matas som er altid godt at få. Det bedste af det Hele var : da jeg også fik Rihannas nye makeup ( som jeg vil skrive et indlæg om ) Ellers havde jeg en rigtig god dag. I weekenden var jeg så ud og spise med min familie på Jensens Bøfhus, det var også meget hyggeligt ellers er jeg ikke typen som holder en stor fest. Jeg er mere typen der bare kan lide at hygge med en masser dyner, kage og se en god film på min fødselsdag. Andre som har Kylie jenners Birthday Collection? Hvad synes i om den? 

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Jeg elsker at være spontant, Jeg fortrækker at få en tattoo, bestille en ferie eller klippe mit hår med det samme. Jeg valgte at få mig en forandring, og det gik så ud over mit pandehår. Jeg tog saksen og Wupti, så var der pandehår. Jeg klippet mit pandehår da det var 'fedtet' da jeg har lært at det er dumt at gøre det når det er vådt. Efter 1-2 time var jeg færdig med mit pandehår og valgte at vaske det og glatte det efter. I starten var jeg ikke så vild med det, nok fordi jeg ikke var vant til det. Men nu elsker jeg det!! folk kommer også med kommentaren ' du ser ældre ud' og det var også mit mål. Jeg er lige fyldt 19 år og vil gerne se ældre ud end jeg gør. Jeg havde længe overvejet pandehår og brugt youtube som inspiration og derfor er jeg så glad for youtube, haha. - Hvis i har overvejet at få pandehår, så søg på youtube ( Bangs) eller klik på Youtubevideoen - det var en stor hjælp for mig og god måde at gør det rigtigt på.

Likes

Comments

I Fødselsdagsgave fik jeg et ur af min mor, som er ret specielt. Det er et ur som man kan oplade. SÅ SMART ALLEREDE! - Og man kan sætte det til ens telefon. Uret og mobilen skal være forbundet, efter det kan man f.eks. se hvor mange skridt man går, Man kan se ens puls som bliver taget hver anden sekund. Man kan også få et træningsprogram på appen (app som passer til uret) som desværre koster penge og det synes jeg er ret latterligt især når man betaler så mange penge for et ur! DET BURDE DE GØRE BEDRE! Man skal have Bluetooth til for at være forbundet med sin mobil og ur. ( Pga. app) og det er ulempen ved det! Den tager meget strøm på telefonen plus at forbindelsen kan ryge op til flere gange.. . På appen har man sin egen person (som du kan se på billedet) den beskriver om man har været aktiv eller om man har været LAZY AF! Altså hvis man er en freak ligesom mig, som går alt for meget op i sine mål og skridt, så kan jeg helt klart anbefale den. - selvom der også er ulemper ved den (forbindelsen og træningsprogrammer der koster penge) men ja, det synes jeg godt de kunne gjort bedre. Andre som har uret? Hvis ja, Hvad synes i om det?

Likes

Comments

Min kæreste havde inviteret på en weekendtur til fyn på Hotel nyborg strand i sommerferien. Det var virkelig et hyggeligt sted, der var god stemning og god mad ( som var ret dyrt) ellers var deres værelser fine og alt var godt. vi kom sent om fredagen, da min kæreste arbejder og kunne første tage afsted om aften. det var fint nok med mig, så kunne jeg nå at pakke alle mine ting - som jeg pakkede om 20 gange. da vi ankom fik vi en lækker buffet, som dsv kostede ret meget.. men smagte godt. yum! Ellers brugte vi fredagen på at gå rundt og se hotellet.
Om lørdagen stod vi tidligt op og spise morgenmad som var med i prisen. Efter det fik vi gjort os klar og fik lånt et par cykler på hotellet. Vi var nød til at skifte cykel, da jeg var alt for lille - så jeg kunne ikke komme over den. ( SÅ DEJLIGT AT VÆRE LILLE) Men vi fik ihvertfald en flot pink cykel, som min kæreste var helt vild med.

Vi besluttet os for at vi ville spille minigolf. Det var en lille cykeltur på 2 km.. men det var det hele værd, Især hvis du vinder over din kæreste og han så skylder mcd.. så kan det ikke blive bedre. Efter minigolf cyklede vi op til stationen og tog toget til Odense, hvorefter en bus til Odense zoo.

I har nok lagt mærke til at jeg elsker dyr og zoo, efter mine andre indlægs om zoo. Jeg var så glad for at det var godt vejr, for jeg havde virkelig glædet mig til at se Odense zoo. Og jeg vil gerne indrømme at det overrasket mig. Deres zoo var mere indbygget hvor det var natur med masser af træer og planter (man levet sig rigtig ind i det) Københavns zoo skuffer mig sgu' lidt - Jeg synes ikke rigtig de gør så meget ud af det, forhold til Odense. Det gør ondt på en at København sjusker, især med at indrette ( Det var bare hegn på hegn) Intet natur, skov, søer, vandfald osv.. som i Odense. Det fedeste var at man kunne sejle igennem zoo med en båd + der var et vandfald som man kunne gå under. pluspoint til odense zoo.. det eneste jeg ikke kunne finde var spanskrør og det havde jeg ellers glædet mig til. Det var også ret fedt at, de havde andre dyr som ikke var i københavns zoo. dsv. fik jeg ikke taget så mange billeder denne her gang og det underskylder jeg for!

Likes

Comments

(Som jeg skrev i mit sidste indlæg, så har min computer været i stykker - MEN er så heldig at jeg har fået den tilbage, jeg undskylder at det har været forsinket) I sommerferien fik jeg oplevet en masse, men holdte også dage hvor det var Netflix og sove længe dage! Det vigtigeste af alt var, at jeg fandt mig selv og blev klar til skolen. Hver aften holdte min mor og jeg ''mor/datter hygge" Vi var stærkt optaget af serien Once upon a time, vi havde 30 dage til at se den inden viaplay fjernet den. - Er jeg den eneste som hader når viaplay fjerner film/ serier? Jeg får altid stress og ender med at aflyse alle aftaler for at se den færdig. Vi fik selvfølgelig se den færdig og glæder os til at viaplay får sæson 6-7. Jeg kan stært anbefalde at se den, især hvis du er en type som elsker eventyr. Verdens bedste serie med mange flotte Boys! Andre som har set den, hvad synes i om den?

I somemrferien brugte jeg også tiden på at game. - jeg er en gamer. Jeg elsker at sidde og spille på en regnvejr dag eller når man har ferie og bruge dag og nat på spil. ( sommeren i år passede jo perfekt med det lortevejr ) Jeg købte Crash Bandicoot, da jeg elske spillet som lille, det vækker ihvertfald barndommen frem! ( man glemmer dog, hvor svært spillet er) jeg kæmper stadig med det, og er slet ikke færdig endnu. Andre end mig som har spillet og ikke kan komme videre? Hvad synes i om spillet?

( Billederne er fra min pinterest, som inspiration, følg den HER )

Min mor og jeg var også ud og kigge på køkken, da vi skal ha' lavet vores lejlighed. Vi valgte Vordingborg køkken, da vi synes Ikea har ret kedelige og ikke perfekte køkkener til os. ( SORRY IKEA)  Vi er ret perfekte, når det kommer til vores køkken og lejlighed. Men da vi aldrig har lavet køkken eller flytte før, var det ret nyt for os. - Så vores underbo har været til stort hjælp og hjulpet en masse, uden deres hjælp ville vi være på spanden. Efter lange timer med at vælge køkken og lave planer om hvornår det skal komme. Så er vi endelig blevet færdig og er i gang med at rive vores gamle køkken ned, så det nye er klar til at komme d. 31. Aug. ( og det er jo snart, så vi har stress på) Men vi glæder os og kan slet ikke vente.


Likes

Comments

Stopper jeg med at blogge eller er det en pause? Hvad sker der? Grunden til jeg ikke har blogget er pga. Min computer er sendt til rep. så hele skærmen er gået i stykker. Det har den været længe men til sidst kunne jeg ikke se skærmen, så det var på tide at sende den til rep! Jeg får den først tilbage 10 til 14 arbejdsdage.. og det er ret nederen selvfølgelig, da jeg har mine billeder fra min mini ferie til Fyn min med kæresten, plus masser andre billeder. Men jeg har en masse indlægs til jer - lige så snart jeg får min computer igen! Lige for tiden er mit hovede brugt op! jeg er så stresset da jeg begynder i skole om en uge ( som jeg også ville skrive et indlæg om ) I dag har jeg besluttet mig for at kalde det Netflix onsdag, da jeg fortjener at slappe af og prøve at se alle mine serier færdige - inden jeg begynder i skole!!

Likes

Comments

Roskilde var anderledes for mig i år.. jeg startede med at jeg skulle sidde i kø + være en af løberne og samtidig være syg på Roskilde, god start! Hver gang jeg skulle spise, kastede jeg op igen! så det var et helvede for mig at drikke alkohol. Så jeg drak ikke så meget i år, det var ret skuffende men jeg kunne simpelthen ikke holde det inde! Ellers var det en fantastisk festival.. jeg fik set mine idoler + jeg boede i Camp med de fantastiske mennesker. Jeg var selvfølgelig hjemme to gange da jeg var nødt til at komme hjem for at få noget at spise og for at få det bedre, men jeg kom selvfølgelig tilbage dagen efter. Vi tog hjem om fredagen, efter koncerten Tinashe. Alle fra vores Camp var taget hjem pga. Dårlig vejr - så vi var 3 stykker tilbage.. vejret var lort og vi gik bare rundt som zombier til sidst.. min kæreste, veninde og de andre fra campen valgte at komme tilbage sidste dag. Jeg valgte at blive hjemme da jeg stadig var halv syg og skulle nå så meget.. men ja, glæder mig allerede til Roskilde igen - lad os håbe på bedre vejr næste år!

Likes

Comments


Som i nok ved, er jeg stor fan af kylie jenner og hendes produkter fra kylie cosmetics! Og det kan allerede siges nu at jeg kommer til at lave et indlæg hver gang jeg får nye lip kits eller andre produkter! (VIRKELIG STOR FAN) jeg har længe kigget på KKW og ønsket mig den utrolig meget, den var dsv. udsolgt hver gang. Jeg var så heldig at min veninde ikke var så vild med den, pga. At de ikke var holdbar (at de ikke blev siddende på læberne) så jeg købte den af hende og er utrolig glad for den! kollektionen KKW er lavet med hendes søster Kim k.. jeg elsker designet, det ligner at de er frosset ned eller krystalagtig i det! elsker også farven, den er lidt baby pink, men alligevel stadig meget hudfarve i det. Plejer at hade farven pink, men den her farve er bare mums!!! Andre som har KKW? Hvad synes i om den?

Likes

Comments


Som i nok ved, køber jeg mange ting på wish, for at spare penge på tøj og andre ting. For et stykke tid siden, fik jeg den her lækre jakke hjem til kun 120 kr. bagpå står der where is my mind. Jeg var virkelig bange for at det er ikke var jakken som var på billedet. Men heldigvis lignede den præcis, og den passer mig perfekt.. mange folk kommer også med komplimenter ' hvor er den fed, hvor er den fra' hvor jeg svare dem ' den er fra wish' kan stærkt anbefalde at købe ting osv.. hvis du er en person som jeg som gerne vil spare penge!

Likes

Comments

19866541_10212888029626437_288119273_n

Lige kommet hjem fra Roskilde Festival.. og jeg havde fået lavet box braids i hele håret. Jeg fik lavet det på Strøget i en lille sidegade, 9 lange timer og fik det til ret billig pris - plus der kom ekstra hår i, da jeg gerne ville ha' langt hår igen.. så der blev flettet blå, rød og mit almindelig hårfarve ind i fletningerne. I starten var det et helvede, det gjorde ondt og jeg havde hovedpine, jeg kunne ikke rigtig sove med det! jeg havde et håndklæde rundt om hovedet når jeg skulle sove (det var helt nyt for mig) Men det blev bedre efter et stykke tid! Jeg er utrolig glad for at jeg fik lavet det 1 uge før ros. Det var meningen at jeg skulle ha' det hele roskilde, men endte med at tage den ud om tirsdagen/onsdagen, da mit hår allerede var vokset utroligt hurtig - så det var ikke kønt til mig mere, + mit hår knækkede fuldstændig af.. så den eneste løsning var at tage det ud.

Likes

Comments