Nu är det jul hos oss. Ikväll har vi klätt granen och julpyntat så fint. Det firade vi med tapas, det bästa vi vet!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så, jag och D har gjort en varsin julkalender till varandra i år. Man är ju lagom sugen på att vakna imorgon och få öppna det första paketet, det kommer inte alls vara jobbigt när klockan ringer kl 06:00. Best holiday everrrr!


Likes

Comments

Väckte min söta födelsedagskille med frukost på sängen, där fick han också äntligen öppna min present till honom. Tror jag har sett mer fram emot att han ska få öppna det än han själv har gjort, så rätt prickade jag in hans present. Och oj vad glad han blev!!

Sen blev det såklart 3-rätters på Nosh & Chow till middag för att fortsätta firandet. Mycket trevligt ställe och mycket god mat, men sällskapet var helt klart bäst! Grattis mitt <3.


Likes

Comments

Vi lagade en sååå god farsdag middag ikväll!!! Svamprisotto med smörstekt torsk och en god sallad vid sidan av. Och till efterrätt blev det nybakad äppelpaj med vaniljglass. Papporna runt bordet var mycket nöjda vill jag lova :)


Likes

Comments

En lunchdejt med babe på Paraden, mer sånt tack!


Likes

Comments

Underbara höst. Det blev en riktigt mysig dag med syster, vi njöt av vädret runt Djurgården.


Likes

Comments

Morgonpromenaden blev till skogen och leta svamp. De svampar som T inte åt upp själv hamnade i korgen.


Likes

Comments

Bilder från lördagens festligheter på Ling Long med ett gäng härliga brudar. Dagen började med en prommis med T för att sedan åka vidare in mot stan för att möta upp Sandra för shopping och ett glas på Tak. Efter det blev det direkt hem till Sandra och Marielle för att fixa oss inför kvällen och dess trevligheter!

Glömde ju fredagen, då åkte jag iallafall hem till mormor direkt efter jobbet för kräftskiva med hela släkten, både mysigt och gott. Årets första kräftor för min del.

Söndagen bjöd på gofrulle helt i min smak, massa ljusa frallor, goda pålägg och som grädde på moset - croissanter med marmelad!!! Sedan in mot Kungsholmen för lägenhetsvisning, dock inget som vi ville lägga ett bud på. Därefter vidare mot golfbanan för några snabba hål, vädret var ju med oss och D vill så gärna lyckas få 18 pinnar. Kvällens middag låg i mina och Ds händer så det blev en krämig pasta med oxfilé, dröööm!!!


Likes

Comments