En lunchdejt med babe på Paraden, mer sånt tack!


Likes

Comments

Underbara höst. Det blev en riktigt mysig dag med syster, vi njöt av vädret runt Djurgården.


Likes

Comments

Morgonpromenaden blev till skogen och leta svamp. De svampar som T inte åt upp själv hamnade i korgen.


Likes

Comments

Bilder från lördagens festligheter på Ling Long med ett gäng härliga brudar. Dagen började med en prommis med T för att sedan åka vidare in mot stan för att möta upp Sandra för shopping och ett glas på Tak. Efter det blev det direkt hem till Sandra och Marielle för att fixa oss inför kvällen och dess trevligheter!

Glömde ju fredagen, då åkte jag iallafall hem till mormor direkt efter jobbet för kräftskiva med hela släkten, både mysigt och gott. Årets första kräftor för min del.

Söndagen bjöd på gofrulle helt i min smak, massa ljusa frallor, goda pålägg och som grädde på moset - croissanter med marmelad!!! Sedan in mot Kungsholmen för lägenhetsvisning, dock inget som vi ville lägga ett bud på. Därefter vidare mot golfbanan för några snabba hål, vädret var ju med oss och D vill så gärna lyckas få 18 pinnar. Kvällens middag låg i mina och Ds händer så det blev en krämig pasta med oxfilé, dröööm!!!


Likes

Comments

Likes

Comments

Jag och D är ju på lägenhetsjakt så det blir en hel del Hemnet för min del. Här är de senaste gobitarna från Hemnet som jag drömmer mig bort bland.


Likes

Comments

Gårdagen bjöd på kalas för Adam som fyllde år i veckan. Först blev det tapas på Kungsholmen och därefter vidare till Mister French och slutligen The Wall, mycket trevligt!


Likes

Comments

Likes

Comments

Mys i soffan med min lilla buse. Idol på agendan.


Likes

Comments