Header

Idag har jag städat mitt rum och även gått igen mina jackor och ytterkläder osv. De va såsåsåså tråkigt!
Fick även en ny vårjacka idag, jättefin, verkligen, men, tyvärr va den förliten, jag fick i storlek 36 som är min storlek på det mesta, men behöver tydligen 38 på den jackan :-)
Sen har de inte hänt så mycket mer, åt jättegod lax med sånna där potatisbollar, inte potatisbullar utan små bollar, sen var det räkor på och vitlöksbröd till <333

Just nu försöker jag ansluta videofy till bloggen men det funkar inte, ska fixa det imorgon för då kan jag göra vloggs om jag inte hinner blogga nån dag :)

Nä, nu ska jag vänta på pappa och Charlotte så dom kommer upp så jag kan gå och lägga mig, de tapetserar i källaren så jag måste vara uppe för att höra om Bianca ( lillasyster ) vaknar, nog kul :-)

Skolan var inte alls rolig, va såklart jättekul att träffa kompisarna igen men lektionerna var sjukt tråkiga, förutom svenskan för där kollar vi film :) eller vi kolla film på so:n också men den var tråkig, den handla om Rom tror jag ;)))

Sov gott allihopa, See ya! ❤️

Haha kolla va jag hitta :))

Lite atm sådär på kvällskvisten :-))

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

 • 118 Readers

Likes

Comments

Jahapp då va de skola idag igen då, sådär taggad faktiskt, Aja bara att bita ihop, blev ingen bloggning igår pågrund av bristande intresse, Hahahhahahahahaha nej men orkade helt enkelt inte.
Idag ska jag städa mitt rum, som alla måndagar, och gå igenom mina jackor och se vad som ska sparas och vad som ska slängas/ge bort.
För i veckan ska jag åka och köpa en ny vårjacka :-)
Vad hände igår då? Typ absolut ingenting, var hos mammas killes pappa och fira han för han fyllde år, sen åt vi pizza och sen gjorde jag inte så mycket. Men vi hörs senare under dagen, puss hey

See ya ❤️

 • 118 Readers

Likes

Comments

Kom precis hem från kusinerna och det var jättemysigt hos dem! Vi fikade, åt mat, va ute och jag och Olivia körde fuck marry kill
Det gick la sådär eftersom första gången var vi skittråkiga och andra gången kom pappa och sa att vi skulle hem! Lyckat!
Idag händer väl inte så mycket mer än att
chilla, somnade inte förens typ 3 igår.. Juste ja, min syrras lilla hund Yoda har blivit attackerad av en större hund så han är jätterädd här stackarn <33 Han bara ligger i soffan och vilar.
Men ni, nu rullar inlägget iväg till en enda röra så vi hörs sen

SEE YAAA ❤️

Likes

Comments

Det är sjukt hur illa behandlad en ung kan bli av en VUXEN, vet ni vad vuxen betyder? Det betyder fan inte att lägga blickar på unga , ge taskiga kommentarer på bloggar etc eller facetoface! En vuxen ska visa unga att de inte ska vara dumma mot varandra men istället är det de vuxna som är elaka mot de unga, vafan händer?

Vuxna är till för att visa unga hur de ska bete sig osv, men var gör ni vuxna? Ni klankar ner på en 12-13-14-15 åring att hon/han inte ska tro sig så mycket osv.
Bara för att ditt barn inte lyckats så bra? Avundsjuka...Förresten, jag förstår att ditt barn inte lyckats när den har en mamma som klankar ner på andra som lyckats, varför skulle barnet vilja kämpa för något då?
Ni ser ju bara nellie Berntsson, hur illa behandlad hon har blivit av VUXNA, fyfan skäms på dem!

Detta inlägget är såklart bara menat till dem vuxna som någon gång varit elak mot ett barn som lyckats, ni andra behöver inte ta illa upp!

Nu till er vuxna som beter er som små 3 åringar, bli snäll och var glad för andras skull, du/ni kan också om du verkligen vill kämpa för det, som alla kändisar och stjärnor fått göra för att komma dit dem är idag!

Likes

Comments

Jag skulle ju skriva ett inlägg om saker som jag vill bättra mig på eller helt enkelt saker jag vill ändra i livet, hahah va vuxet och dramatiskt det låter men nu kör vi igång inlägget!

 • Jag vill själv förändra min attityd, jag har ibland väldigt dålig attityd mot både mina kompisar och vuxna, hands up, jag står för det, och det vill jag ändra, verkligen!
 • Jag VILL börja hjälpa till hemma men de är fanimej inte en lätt uppgift, de är så ärligt nu, tråkigt, det är liksom inte världens roligaste att gå ut och gå med hundarna efter skolan när man bara vill äta och sedan sova bort eftermiddagen. Men jag har väldigt svårt, då menar jag VÄLDIGT svårt att tänka mig in i andras situationer hur de tänker om mig när jag inte vill hjälpa till, alltså familjemedlemmarna.För om jag inte går måste ju nån annan gå och han eller hon kanske och haft de jobbigt i skolan eller på jobbet, och jag, som bara går i 7:an medans min syrra som alltid få gå med hundarna när jag inte vill går i 2:an på gymnasiet, fatta hennes situation egentligen. Men nog om det, jag vill börja hjälpa till mer hemma helt enkelt
 • Hahha detta är lite pinsamt att behöva säga men jag vill börja vara mig själv i alla lägen, även när man träffar snygga killar i skolan osv, haha ni ska bara fråga mina vänner, haha, men jag är nog inte den enda tjejen som blir annorlunda och leker en roll när en snygg kille går förbi. Men de ska jag försöka ändra på ;)
 • Jag VILL börja äta grönsaker men jag HATAR typ alla grönsaker, tycker det förstör maten om man har de i
 • Nya sängar hos både mamma och pappa, och göra om lite i mina rum.
 • TÄNKA EFTER INNAN JAG SÄGER NÅGOT...GÖR ALDRIG DE SÅ NI FATTAR INTE HUR MYCKET FOLK HAR SKRATTAT ÅT MIG PÅ LEKTIONERNA NÄR JAG FRÅGAR NÅGOT. NOG OM DET HAHAH
 • Vara ute mer, nu dem finaste vårdagarna har jag mestadels degat i sängen istället för att vara ute. de är vad jag gör just nu också haha :)
 • Börja umgås mer med mina småsyskon, om nån vill göra något, säger jag alltid med hård ton : SEEEEEN, blir det av? Nej
 • Sluta lägga in tykna kommentarer såfort det går att lägga in en
 • SLUTA TÄNKA PÅ ALLT JAG INTE HAR UTAN TÄNKA PÅ DET JAG HAR ISTÄLLET

Tror det räcker så för detta inlägget, kommentera gärna vad ni vill ha för inlägg så fixar jag det, see ya ❤

Likes

Comments