Så dålig på att uppdatera! Detta är mitt sista försök till att försöka hålla igång min blogg. Det har hänt väldigt mycket sen sist, lilleman bara växer och växer, jag förstår inte vart tiden tagit vägen, jag har fått nytt jobb, och jag trivs väldigt bra! Imorgon kommer lilleman äntligen hem och det är äntligen mamma vecka😍 även vädret ska ju vara på topp 👌 så jag och lilleman ska njuta av solen och försöka lära oss cykla, ska bli spännande, ska färska lägga upp bilder på hur det går för lilleman och hans cyklande. Nu ska jag jobba vidare kliver av kl 06:30 imorgon bitti, och eftersom klockan ska fram en timme så är ju kl egentligen 05:30 , jag har aldrig vart en morgon människa, men börjar vänja mig, men svårt som sjutton när man kommer hem på morgonen och har bland den finaste människan jag vet hemma, så slutar det oftast med att jag somnar om när jag kommer hem 😂. Ha en trevlig lördags kväll!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Lillfisen är på förskolan, var där ungefär 15 minuter innan jag lämnade honom. Han verkar trivas så bra på förskolan och personalen är helt fantastiska 😊. Jag är så glad att vi fick plats på just den förskolan , var även den ända vi sökte. Vad man ska göra av den här dagen är väldigt oklart! Blir nog iallafall en sväng ner till stan, när min kära böna behagar att vakna 😄. Måste lämna in mobilen på lagning, då jag vart så duktig och tappat den och ska även klaga då jag måste fått nå söndags exemplar, så batteritiden är sämst och att den väldigt ofta hakar upp sig! 


Likes

Comments

klockan ringde 08:00 imorse och jag gick upp i lugn och ro, men ändå så fick jag gå förbi Statoil för att köpa mitt morgon kaffe 😅. 

Milo har vart på dagis idag och jag var med honom dom första 30 minuterna, sen fick jag gå iväg 40 minuter , och när jag kom tillbaka så fick jag gå hem 😄 och milo hade vart super duktig, "det är som att han gått på förskolan tidigare " sa ena förskolelärare, då blir man så stolt, iallafall jag. Så va hem och städade upp lite hemma och gjorde om i lillemans rum, han har ett tält från jollyroom som är super fint, men han leker inte i det, så jag tänkte ställa ner det i källaren, men det är så fint , så har lite beslutsångest hur jag ska göra. Vi har även vart iväg och badat idag , tar vara på det sista av sommaren nu. 

Snart är hösten här och då blir det tända ljus dygnet runt här hemma, det ända som är mysigt med hösten 🙏. 

Nu ska jag slänga mig i sängen förskolan imorgon igen och då blir det lämning och hämtning enbart kanske stannar en liten stund på morgonen, får se vad lilleman är på för humör helt enkelt. 

Likes

Comments

​Efter maten och tvätten, så tog jag barnvagnen och tog en promenad i kvällssolen med både Milo och Frankie (hunden) han och gå en bit tills jag märker att lilleman håller på och somnar, så va bara att gå till lekparken, för att hålla honom vaken. Imorgon är det dagis som gäller för oss, och ska även kolla upp lite utbildningar, eftersom jag är inne på att börja plugga ännu en gång 😄. 


Likes

Comments

​Tisdag och vi har vart på förskolan, och jag fick till och med gå ifrån en stund och lilleman vinkade glatt och gav mig en puss innan han sprang iväg 😄 känns så bra att han trivs och ännu bättre att han är så duktig, min lilla kille är så duktig. Jag är så stolt över honom. När vi kom hem så blev det bullfika och saft, och nu ska vi börja med maten, blir lax och potatis idag 🖒 en favorit hos lilleman. Vi håller även på och tvättar lite. Hade två halvfulla maskiner, så kändes som att det var lika bra att passa på när det ändå var ledigt ✌

Likes

Comments

Måndag och jag och lilleman har städat, lagat mat och haft besök av Moa och casper så barnen fick leka en stund. Sedan not kvällen tog Maja med oss ut i lekparken. Sedan var klockan så pass mycket att det var tid för kvälls dusch och välling, och min lilla kille sov redan när kl var 19:10. Imorgon ringer klockan tidigt, då det är förskolan som gäller 😄 ska bli så spännande. 

Kram på er alla ! 

Likes

Comments

Igår söndag fick jag hem min lilla prins som har vart hos sin pappa! Och nu är det äntligen mamma vecka och vi ska till förskolan på tisdag, lilleman va där förra veckan också fast med sin pappa, och det hade gått super bra. Han trivs redan, så ska bli roligt att se hur det går för mig och Milo den här veckan 😊 Imorgon ska det tydligen bli bra väder så vi ska vara ute så mkt som möjligt, och njuta så länge vi bara orkar, blir bla promenad i Vilsta och titta på hästarna.

Nu ska jag lägga mig bredvid min lilla prins och hoppas på att även jag somnar och vaknar utvilad och pigg imorgon.


Likes

Comments

Hade ju nästan helt glömt bort detta, så ska försöka ta tag i detta igen! Sommaren är ju snart slut, helt obegripligt , jag har haft en toppen sommar, träffat mycket nya människor och levt loppan 😊. Det är mkt som förändrats på både posetiva och negativa sätt, men mest positivt vill jag själv säga!

Låter några bilderna tala för sig själv ✌


Likes

Comments

Torsdag kväll ☀️ Och kvällssolen kom en liten stund iallafall efter vi grillade korv 😊 Så mysigt. Är i Ljusdal och ska hjälpa min kära pappa med att få igång caféet, i parken som han arranderar, tanken är att det ska bli en glassbar 😎 Renoveringen skulle vara klar i måndags men den är inte klar än, men förhoppningsvis är det klart imorgon och då får vi köra på som bara den med allting utom glassen då vi inte fått frysar och sånt . Men vi gör så gott vi kan ändå✌🏻️

Likes

Comments

​städade verkligen hela dagen tvättade även fönstren på insidan bara, ska ta utsidan imorgon om jag orkar 😅. Körde även en av mina absolut bästa vänner iväg till en fest, jag blev inte alls långvarig där, osminkad och mjukis kläder, åkte istället och hämtade upp lilleman och åkte hem och slängde oss i soffan, och nu sover lilleman som en stock, och jag ska försöka göra dessa, så får jag avsluta denna lördag på det absolut bästa sättet 

Likes

Comments