Fredagen spenderades på salongen med mamma då hon ville bli lite extra fin i håret, glömde så klart att ta en efter bild så kan tyvärr inte visa er. Kvällen spenderades med Lucas och Filip vi kikade lite film och tog det mest bara lugnt eftersom vi skulle upp så tidigt på Lördagen. Dagen efter for vi nämligen till Sverige för att titta på en ny bil till Lucas. Medan dom provkörde bilen så gick jag och Fanny på Ikea, hade bestämt mig innan att jag endast skulle köpa en klädstång men slutade med att jag stod i kassan med allt annat förutom en klädstång.. Sedan for vi till Täby centrum, hittade väl egentligen ingenting förutom en fin fåtölj till salongen. Det blev lite käk på Vapiano innan vi började åka ner mot Norrtälje och sen till båten. På båten hittade jag en parfym som jag bara älskar, hittar sällan dofter som jag verkligen gillar men denna får verkligen 10/10! Idag har jag passat på att umgås med min syster så vi drog en runda till Eckerö så Theo kunde få springa lite lös på farmors och farfars camping. Efteråt så städade jag ur bilen lite snabbt för att sen åka till mamma och pappa på söndagsmiddag. Nu blir det sovdags efter en lång helg, blir att stiga upp tidigt i morgon då jag har lite att fixa innan min kund kommer.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Denna vecka har jag haft det väldigt lugnt på jobbet så har hunnit fixa en hel del hemma som jag inte haft tid till tidigare. Har även passat på att ha lite sovmorgon och gått lite längre promenader med Theo!

Idag var jag till maxinge och köpte lite nya saker till skyltfönstret i salongen, har redan hunnit tröttna på alla juldekorationer och börjat titta på lite ny inredning både till hemmet och jobbet.
Det blev två nya glödlampor och en hängande krukväxt, hyllorna har jag gjort själv med lite målarfärg och kedjor.

I samma veva som jag kom till salongen så stötte jag på Nathalie som hjälpte mig att få upp allt, tusen tack för det. Lite senare hade jag en bokning på ett nytt set volymfransar och efter det slutade jag!
Nu blir det kvällsmål och lite serietittande innan läggdags!


Såhär fint blev det!

Likes

Comments

Hej hörni! Tänkte testa på blogglivet lite grann, vi får se hur bra det går för mig att uppdatera i min stressiga vardag! Som rubriken säger så håller jag för tillfället på att lägga upp lite mål inför 2018, ett av dom är att verkligen ta tag i träningen, nu är det slut på bortförklaringar. Vad har ni för mål och löften 2018?

Likes

Comments