View tracker

Efter många motgångar skriker vi rätt ut! Vi ska ha en bebis!!
Helt underbart alla sätt, även om denna lilla bebisen har gjort mig väldigt väldigt sjuk under många veckors tid. Två besök på akuten för att fylla på med dropp så börja jag med små steg komma tillbaka. Det ska bli helt underbart att Stella ska få ett syskon! Idag va vi på extra ultraljud för att se om de va två, men de va en bebis som mår hur bra som helst! Allting va som det ska med den! ❤️❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 2 readers

Likes

Comments

View tracker

Önskar så att jag kunde skrika den rätt ut nu! Men får vänta några dagar till! Igår va vi och firade världens bästa Kenny! Slutade med att lillasyster tog Stella på övernattning! Vardagslyx för Stella mitt i veckan! Älskar de! Inväntar nu hela truppen för morgon mys och frukost! ❤️

  • 1 readers

Likes

Comments

View tracker

Igår va man ledig och jobbade på i hallen! Stella följde med Kevin till stranden så vi hann jätte mycket! Snabb lunch i kiosken och sedan köpa färg o golv! Idag målar vi vidare och förhoppningsvis hinner golvet komma på plats! Längtar tills vi kan får upp våra nya möbler!

  • 2 readers

Likes

Comments

Ibland blir man påmind om hur mkt kroppen orka! Igår gick jag på nattpasset 11h och när jag gick av imorse så åkte vi till Ikea! Stor handlat och hela dagen försvann! Väl hemma så började raul med taket och jag jobbade i hallen! Köpte inredning till hallen idag så nu håller vi på att måla och sedan ska golvet på! Nu är jag helt slut! Mitt kök finns under all skyddpapper så vi får frukost hos våran underbara grannar! Vad skulle vi ha gjort utan dom!

Likes

Comments

Imorse så körde vi till min mamma och sedan vidare till Kstad för att bara mysa o shoppa o äta gott! Stella o jag har verkligen saknat henne så otroligt mycket! Så skönt att kunna umgås igen!

  • 1 readers

Likes

Comments

Så va man tillbaka på jobbet igen efter två helt underbara veckor tillsammans med familj o vänner. Kunde inte haft de bättre på dom här veckorna! I måndags o tisdags va de jobb och när jag gick av igår så va jag mer trött än vad jag någonsin har varit när jag jobbar natt! Vi hade redan planer för eftermiddagen och den bjöd på sol och volleyboll spel uppe i boket! Stella sprang runt och lekte och vi hejade på pappa o alla kompisar som spelade turnering. Tyvärr vann dom inte, men en super bra andra plats fick dom! Vi åt även en mysig middag där uppe med svärföräldrarna.

  • 1 readers

Likes

Comments

Poolen är uppe och alla njuter av solen och badet! Idag har hela ligan varit här hemma och badat och myst! Senare på eftermiddag cyklade vi upp och mötte upp pappas gäng för att spela volleyboll. Jag och Stella badade i havet och åt glass ist för att spela. Grillat nu ikväll med svärföräldrarna! Älskar dessa dagar med familj och sina vänner!

  • 3 readers

Likes

Comments

Idag har man städat o tvättat o städat o tvättat! Sedan fick vi ta en paus och besöka Pippi i boket! Super roligt när det händer något för barnen här hemma om kring! Efter detta va de bara att åka hem och förbereda för kvällens grillning med goda vänner! Älskar att solen är med oss sista veckan på semestern!

  • 3 readers

Likes

Comments

Lördagen blev så där perfekt som man ville! Inte många knopp på söndagen! Idag har man tagit tag i tvätt o städning. Nu ikväll ska jag åka in och äta gotte o dricka vin med Madde! Dom här flickorna är helt underbara! ❤️

  • 3 readers

Likes

Comments

Vi började dagen med att få frukostfrallorna hemkörda till dörren! Lyx känsla på det när vi bor så långt i från en affär! Sedan så va de dags att städa upp efter taktvättningen. Jag passade på att plantera om lite blommor och fixa till. Började klippa gräset men de fick jag avbryta eftersom det började regna. Då passade jag och lillan på att mysa ner oss i sängen. Vaknade upp att svärmor väcker en. Vi hade dom på middag här igår och avslutade det hela med att grannarna kom in så dom fick leka lite och äta fredags gott ihop. Idag är det den årlig volleybolls dagen, och jag hoppas verkligen vi slipper regnet idag! Det hade varit helt underbart om det bara kunde komma sol hela dagen! Men så ser det verkligen inte ut när man titta ut genom fönstret! Men vi håller tummarna för att de ska vara uppehåll!

Likes

Comments