Vardag

Vänner och falafel=❤️

Någon som mår illa? Bästa möjliga medicinen mörkt bröd med röktlax, kokat ägg och tomat❤️

Santafe': super god mexikansk mat! (Innergården är såå mysig)

Likes

Comments

Skol diplom, Vardag, Mode

Hon var fin klädd i vintage och färdig för att gå ut och ta stan med storm.

hon var klädd i minimalistiska kläder med stora och enfärgade ytor.

​hennes kläder påminner mig om en film som är filmad i de fashionabla Paris. Temat för denna dag var färgen röd 👠👣💋🎒🦀🌹🍒🍓🏓☎️🎈

Likes

Comments

Vardag

​Nu blindhet lite späm medtag ville bara sätta upp bilderna på mitt rum från igår då sol skenet kom vackert genom glas rutorna❤️

Likes

Comments

Mode, Vardag

Det blev att måste att ta fotografera min vän då jag så hennes ny bestälda Adidas träningskläder. De är så fina! 

Men vad annat? Jo jag har tillbringat kvällen med att leka med min söt nos och friterat curroz❤️

Likes

Comments

Resor, Resor, Resor

Nu kommer ni att få se hur jag hade det i New York i en veck i september. Resan börjad den 11 september, vi tog taxin till flygfältet och hoppade på flyget som mellan landade på Island. Vi landade på flyg fältet John F.Kennedy bra och säkert och där började äventyret. Efter som vi var där i en hel vecka så har jag bara valt ut vissa höjdpunkter🔥

På flyget till island❄️

Det första morgon målet i möjligheternas stad. Som bestod av bagels, Carmel canoli, hederliga amerikanska plättar med sirap, en söt oreo bakelse, ny pressad apelsin juice och jogurt med bär.

Jag som står och njuter av den varma vinden och utsikten från empire sate building🌞

Klänningen är från Bershka i Essan, Tskland

Här så har vi hoppat på en färja som förde oss till ön där frihets gudinnan stor och ön Ellis. På detta foto ser man inte hela vyn men jag kan säga att man såg såååå långt.

Den andra bilden är från ön där frihets gudinnan låg. (Det är min bror som är på bilden)

Utflykten tog hela dagen men man skulle inte ha behövt fara till Boda öarna så som vi gjorde men jag rekommenderar det varmt.

Denna dag var sjukt varm så ni får ursäkta mitt hår💁🏼 men här har vi just varit och går på Green Line som ligger i Meet packning district.

Där kan ni se lite av utsikten

Outfit:

Skjortan är från den butik i Danmark(vet inte vad den heter)

Kjolen är från Forever 21

Skorna är Converse

Här är utsikten från ett fönster i museet Natural History Museum. Jag rekommenderar det verkligen om man är intresserad av geografi eller biologi så som jag är.

Här vi på väg till en strand som ligger i Coney iceland. Vi tog subwayn över till Brooklyn och blev av på sista hållplatsen. Vi stranden så låg det ett nöjes fält där vi åkte i skrangliga beriodalbanor, det var så fint. Eter allt simmand och åkande blev vi hungriga och bestämde oss för att gå och äta til ett mat ställe som vi blivit rekommenderade.

Nu har ni fått veta vad jag gjorde i möjligheternas stad New York, såklart gjorde jag mycket mera men det är en anan historia. Jag tror att jag också kommer att göra samma sak med mina andra resor såna som jag redan varit på och såna som jag kommer att fara på❤️

Likes

Comments