Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tisdag! Tre veckor till påsklov och inte så himla länge tills sommarlov heller. Hoppas dessa veckorna går snabbt.

Idag har jag bara en lektion så gick på den och var hemma redan 1. Har tränat idag men annars kollat tv och kollat kläder på internet. Ska på shopping på påsklovet så kollat in lite vad jag behöver o så.

Imorgon ska jag upp klockan 5 så ska lägga mig tidigt även fast jag borde plugga idag. Klockan är redan mycket så ska hoppa in i duschen nu och lägga mig direkt efter det.

Likes

Comments

Ikväll efter duschen smörjde jag in mig som vanligt med min älskade Dove Summer Glow! Ger en naturlig färg och perfekt för de kalla jobbiga månaderna. Ett tag tills det blir sol på riktigt så denna räddar verkligen mig nu när jag vill ha lite "summerglow".


Ska upp imorgon klockan 7 så ska se till att få några timmars sömn. En timme längre att sova imorgon än vanligt och bara en lektion, riktigt lyxigt.

Likes

Comments

Ny vecka och måndag efter en helg med lite 18årsparty! Idag gick jag i skolan till klockan 3, direkt hem och sedan rensat gammalt smink som jag inte använder längre. Ikväll blir det fotboll med familjen, fick inte hit Måns idag tyvärr men får mysa med vovven. I veckan kommer det förmodligen bli en del pluggande om allt går som det ska och kan därför betyda mycket lite uppdatering.

Ska gå och ta en varm dusch nu iallafall innan jag kryper ner i morgonrocken och myser framför tv:n.Likes

Comments

Idag har jag inte gjort något speciellt alls, bara tagit det lugnt och sovit länge, vilket även det kan vara viktigt ibland. Imorgon kommer inte vara mer händelserikt heller, inget planerat iallafall men hoppas på att jag inte är lika trött.

Nu ska jag kolla på Melodifestivalen, idag hejar jag på The FO&O, Lisa, Dismissed och såklart Loreen.

Likes

Comments

Äntligen fredag och äntligen mitt första inlägg. Har varit en helt vanlig fredag med skola till klocka 1 sedan direkt till pojkvännen för att lägga mig och sova någon timme, verkligen roligt sällskap. Nu ikväll blir det mys framför TV:n och pizza tills Måns kommer hem från fotbollsmatch då det förmodligen blir en film.


Inte en helt vanlig fredag trots allt. Måns fyller 21 men firar utan honom med hans mamma och syster tills han kommer hem. GRATTIS MY LOVE! med en bild från somras, längtar!

Likes

Comments