Header

Lite av de jag köpte i Göteborg under Partille cup.

Det jag köpte som jag är mest glad över är linnet från Odd Molly. Har alltid velat ha ett linne där ifrån o jag kommer naturligtvis köpa fler.

På bild:

Bikbok: vanliga tofsar för 29kr, den gråa & svarta tofsen för 29kr. Köpte även ett par svarta högmidjade jeans för 199kr.

H&M: grön tröja med tryck "ORIGINAL" 99kr.

Odd Molly: rosa linnet för 175kr på rea.
Linnet kostar egentligen 595kr.

Lindex: rosa o grå/svarta trosor för 149kr.(ska egentligen vara 3 par)

Cubus: blåa trosor på rea (kommer dock ej ihåg priset)



(Allt jag köpt är nt med på bilden då jag använt några av grejerna o de låg i tvätten när kortet togs :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måndag 3 juli åkte jag till Göteborg med mitt lag.
Måndagen hade vi fria aktiviteter så jag & en kompis drog o shoppade.

Sedan på tisdag drog Partille cup igång för oss med massa matcher. Vi hade 2 matcher per dag i vår grupp. I gruppen hade vi norskar, tyskar & svenskar.

Matcherna rullade på o vi förlorade, vann o spelade lika. Eftersom att vi hade vart borta i Montenegro innan och sedan vart hemma en vecka innan med träning så tror jag att det blev ganska mycket. Tror många var trötta i kropparna.
Vi tog oss inte så långt som vi ville och åkte hem på förmiddagen på lördagen.

På fredags kvällen var vi inne i Scandinavium & kollade när Sverige U17 spelade mot Österrike. Sen när de var slut sprang vi för att köpa godis & dricka för kvällen. & när vi kom hem insåg vi att vi inte kom in på vårt rum eftersom att nykelvärdarna hade gått o lagt sig. Så vi sprang o knackade dörr men de funkade ej. Sen pratade vi med en kvinna som visade oss vart dem sov o precis då kom dem ut oså låste dem upp till oss.

Det har vart superkul då jag lärt känna nya vänner & få göra de man älskar med hela sitt
❤️

Likes

Comments

Trodde först att jag nt skulle få det såhär jobbigt..
Men jo, jag bara hänger efter alla andra. Känner ingen här o jag pratar nt direkt med någon. Det är jobbigt att sätta sig vid ett bord med flera andra men inte våga prata. Dessutom pratar dem inte med mig. Just nu känner jag bara att jag vill åka hem.

MEN! Jag känner att det är detta jag längtat efter. Det är detta jag vill göra. Så då ska detta inte få stoppa mig!!

Jag trodde att min socialfobi hade lagt sig lite då jag kunnat prata oså mer nu. Men nej, den är typ värre känns de som.

Likes

Comments

Snart är denna resan slut. Jag har träffat många nya vänner och haft/har det super bra. Många tuffa träningspass & matchpass.

I tisdags var vi in till själva staden i Budva o åt mat tillsammans vilket var super mysigt. Handlade en överraskning till min lillebror som snart blir 5 år.

Imorgon ska vi till badön och ha det mysigt sista timmarna med alla innan flyget lyfter till Sverige <3

Likes

Comments

Ofta kan jag inte formulera mina känslor när jag pratar eftersom att jag får panik och inte kan prata alls. Jag vet inte riktigt varför det är så..
men iaf så väljer jag då att skriva på sms om mina känslor osv.
Det är oxå jobbigt att ta saker på sms för att man vill ju kunna berätta tex ens känslor för någon på "riktigt" om ni förstår hur jag menar.

Väldigt ofta tar jag oxå åt mig av vad folk säger, vilket jag inte borde göra. Många vuxna som jag pratat med säger att en av anledningarna av att jag tar åt mig så mycket kan vara för att jag blivit mobbad ungefär hela skolgången. Vilket jag tror kan vara så men jag vill heller inte gå runt o säga de. Många tycker att man söker uppmärksamhet då (vilket man inte gör).

Men jag märker på mig själv att jag förändras åt det positiva, så keep going!

& kom ihåg sprid massa kärlek, inte hat

Likes

Comments

Denna helg blir det att åka till Stockholm (Spånga) med laget då vi ska spela handboll. Vi spelar USM steg 4 och själv tycker jag att vi har väldigt bra motstånd. det kommer att bli tufft. Ser fram emot att få umgås med laget en hel helg.

Vi har tagit oss till steg 4 tidigare och jag hoppas att vi tar oss längre denna gång, alltså till steg 5 som är det sista steget.

Denna vecka tar vi det lite lugnare med träningen eftersom att det blir tre matcher till helgen. Första matchen spelas på lördagen 18.00 så vi behöver inte åka så tidigt.

Måndag (idag) tar vi det lite lugnt, tisdag är vi lediga. onsdag kör vi på lite hårdare med löp och fredag går vi igenom lite starter.

Mina förväntningar för helgen är bara att vi ska ha det så roligt som möjligt & kämpa till slutsignalen.

Likes

Comments

I stort sätt ser mina dagar väldigt lika ut. Jag tycker personligen att dem kan vara väldigt tråkiga.

På mornarna gör jag mig i ordning för skolan.
& jag går i skolan för det mesta från 8 till 15. Ibland har jag träning direkt efter skolan oxå. Men det tycker jag ändå är rätt skönt för att jag älskar att träna.
Många tycker att jag tränar för mycket men det är långt ifrån vad jag tycker.

Om jag inte har träning direkt efter skolan så åker jag oftast hem, äter mellis om jag e sugen på de. Tar hand om tvätten o matar djuren. Sedan åker jag på träning om jag har det senare på kvällen. (Jag är bara ledig från träningarna på torsdagar).

& framöver har jag match varje helg eftersom att vi spelar i två serier.

Jag känner inte att det är för mycket, jag tränar & spelar match för att det är kul.

Man ska få göra det man vill utan att någon ska säga något negativt om saken.








Likes

Comments

Ibland går saker hur bra som helst, man mår toppen eller iaf bra. Men så finns det dem där stunderna då man bara rasar till botten och inte orkar ta sig upp egentligen. Jag har vart där, eller är där. Jag har tagit mig upp varenda gång hittills.

I mellanstadiet (5-6:an) blev jag utfryst av mina vänner, jag fick ta skit som egentligen inte var mitt. Sen kom man till högstadiet och jag började på en skola där jag ännu en gång blev utfryst av tjejerna, och jag var med killarna ungefär 1 halvår (dem har jag fortfarande kontakt med 😋. Efter det halvåret i 7:an blev det så att jag skulle byta skola för att det skulle bli bättre. Jag kände en person lite halvt i början när jag kom och hon tog hand om mig i klassen. Efter ett tag hade jag lärt känna ganska många. Men sedan i 8:an började allt rasa igen. Jag blev kallad för både de ena o de andra och blev utsatt smått på internet.
Nu går jag sista terminen i 9:an och nu har det blivit bättre i skolan, jag har fått mycket hjälp av lärare på skolan och jag fokuserar på att gå ut med BRA betyg till gymnasiet. Skolgången har varit svajigt pga allt som hänt och det blir så ibland men man får kämpa på och göra det bästa av situationen. 

Jag tror att gymnasiet kommer bli det bästa under min skolgång, får iaf hoppas.

Jag vet oxå att det kan vara svårt att strunta i vad andra säger och så. Men det är nog det bästa man kan göra + att prata med någon vuxen som man litar på. Det kan hjälpa så otroligt mycket genom att bara prata.


STAY STRONG! Du är helt fantastisk som du är
❤️

Likes

Comments

Bästa köpet är ändå Calvin Klein trosorna. Sitter så bra o sköna att använda, bästa jag nånsin använt!!!
Kan ju då säga att jag självklart ska köpa fler :))

Likes

Comments

Inte kul att bara sitta o titta på träning när man själv vill vara med men inte kan.. kiropraktor next

Likes

Comments