LOVE

Många mysiga middagar jag stått på menyn denna senaste tiden, en härlig kväll på en uteservering i Malmö, utgångar fyllda med massa alkohol skratt och dans. Har haft en super månad som ni tyvärr inte fått ta del av fullt ut men im back in business baby

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Klicka in och kolla den nya produkten som jag släppt. Bara att höra av dig till mig för mer information eller om du är sugen på att ta hem en egen. http://nouw.com/rel

Likes

Comments

Hej på er. Idag har jag varit ledig och spenderat dagen med Sandra och Malin på Emporia. Blev shopping lunch och massa mys. Så gosigt. Hann inte mer än hem om och byta om innan Vendela kom och hämta upp mig för möte i Helsingborg med härligt folk.

Likes

Comments

LOVE

HI Guys. Jag berättade ju för er i mitt förra inlägg om ett nytt spännande projekt som är på gång? SÅÅ gå in och kika in min sideblogg där jag kommer lägga upp ALL info gällande produkter och projektet. Hoppas ni kommer älska det.


http://nouw.com/rel

Likes

Comments

LOVE

Ikväll har jag haft en riktig myskväll med Sandra. Blev taco framför Melodifestivalen. Fyllt med alsång, gamla idolklipp och tjejsnack. En super gos kväll med en favorit.

Likes

Comments

vardag

Sitter just nu och planerar för mitt nya projekt som jag ska starta upp som hade med mitt möte i onsdags att göra. Är super taggad och ska bli så roligt när jag kan få dela det med er när allting är klart!! Säger bara som så att ni kommer LOVE it


ps. Bilden har en ledtråd i sig

Likes

Comments

uteliv

Hej på er!

igår var en otroligt händelserik dag för lilla mig. Blev hämtad av Vendela vid halv 7 för att vi skulle upp till Helsingborg för ett business möte som jag tror kan bli riktigt klockrent för mig! Var hemma igen runt halv 10 och då kom Sandra, Linda och Mackan hit för att vi skulle föra innan vi skulle röra oss in mot Malmö för utgång. Kvällen var awesome, var inte så jätte mycket folk som man kände ute men det var grym musik och vi alla va på toppen humör och dansa vilt haha. Hade sen världen gulligaste taxichaufför på vägen hem älskar när am möter en främling för en dag och som samtalet bara flyter på så otroligt härligt.


Statusen idag är inte lika bra på topp och en fruktansvärd bakfylla...

Likes

Comments

vardag

Kvällen har spenderats hemma hos Johanna som fyllde 20 idag. Vi har bara myst med vars ett glas god frukt och memories. Älsakr myskvällar myt i veckan,

Likes

Comments

LOVE

Ikväll efter en tur på Ikea åkte jag hem till min favorit för massa mys med en kopp te. Godingen lämnar ju snart vår håla så får passa på sålänge avståndet mellan oss bara är 5 min.


Bilden är inte den vackraste på oss men det är från en underbar dag som vi fick uppleva tillsammans.

Likes

Comments

vardag

ÄLSKAR vita tulpaner och pågrund av att jag gick förbi dessa skönheter och har haft en helg med kalas mycket att göra på jobb kände jag att jag var värd lite fina blommor. Även fast jag själv köpt dom så blir jag lite extra glad av att ha en bukett med blommor på rummet. Känns bara bra på helt enkelt.

Likes

Comments