View tracker

uteliv

Va ute med Sandra, Johanna, Emily och Linda igår och åt middag på pinchos i Helsingborg. Super mysigt tisdags nöje älskar att göra spontana saker mitt i veckan som sätter lite extra guldkant på vardagen så att säga. Och att få spendera en kväll med mina fina tjejer slår inget.

Likes

Comments

Fina bea kom ner från Luleå ett par dagar vilket resultera i att hela tjejligan från katte samlades för god mat och massa snack om allt som hänt de senaste månaderna i våra liv. Super kul att träffa alla och speciellt bea som lever i andra delen av landet nu förtiden.

Likes

Comments

Patric fyllde 20 och ställde till med fest. Kvällen började hemma hos Linda med tapas och förkrök med töserna sedan tog vi taxi till lokalen för att bjudas på grym musik, beerpong och massa vänner. Kvällen innehöll väll det mesta skulle jag påstå ? Från alla håll och kanter kom det skratt,tårar, djupa konversationer och all in between.

Likes

Comments

vardag

Har precis kommit hem från Lund nu. Mötte upp Sandra vid 7 så gick vi en sväng bland all julbelysning som har satts upp i stan innan vi gick in på bion. Vi såg hacksaw ridge som är en sann historia om en soldat som vill ge sig ut i strid utan att bära vapen. Filmen var fantastisk och verkligen berörde en, så ni som inte har sett den, se den!!

Likes

Comments

Family

Måndag och veckan sparkades igång med dag pass på jobb, var skönt att vara hemma redan vid halv 5 idag och då körde vi och handla för hela veckan. Älskar när man fyller upp i skåpen med massa gott, blev lyx middag och ett glas vin vilket satt som en prick över i en måndag kväll som denna

Likes

Comments

uteliv

I går var det 20 års fest för Andy. Han hade ordnat med ståhej i lokal och bjöd på mat och hela köret, grymma högtalare vilket ledde till mycket dans och mycket skratt.

Kvällen avslutades inte på bästa sätt och de som vet de vet inget vi behöver lägga mer tid på haha overall va det en riktig kanon kväll.

Likes

Comments

Family

Ikväll träffade jag Emily, min mega saknade bästavän. Fick och kollade efter julklappar, åt mat och myste. Hon får mig att må så otroligt bra och fylld med energi. Bästa bästa vän

Likes

Comments

vardag

Min lediga dag har varit full av fläng. Vid 1 åkte jag och hämtade upp Amanda så körde vi in till Lund för att fika och prata om resor, tankar och allt annat som försiggår i våra liv.

Likes

Comments

vardag

tjejerna kom hem till mig vid 11 för brunch och massa mys. Åkte med Sandra till center syd en snabb sväng innan personalmötet.

Efter mötet kom mamma och ralle och hämta mig så åkte vi och handla sen hem och laga middag. Älskling kom sen och åt med oss och så julbakade vi lite.

Likes

Comments

uteliv

Planen igår var mest att bara ta det lugnt men det blev såklart inte så haha. Först lagade jag och älskling middag sen hämta vi upp några av boysen och så åkte vi till Linus för krök och säga hejdå till andersson som åker iväg och säsongar imorgon och är borta till april. Kvällen blev super härlig mycket snack om gamla minnen och allt vi faktiskt har gjort tillsammans. Är helt galet när man tänker tillbaka på allt.

Likes

Comments