vardag

Sitter just nu och planerar för mitt nya projekt som jag ska starta upp som hade med mitt möte i onsdags att göra. Är super taggad och ska bli så roligt när jag kan få dela det med er när allting är klart!! Säger bara som så att ni kommer LOVE it


ps. Bilden har en ledtråd i sig

Likes

Comments

uteliv

Hej på er!

igår var en otroligt händelserik dag för lilla mig. Blev hämtad av Vendela vid halv 7 för att vi skulle upp till Helsingborg för ett business möte som jag tror kan bli riktigt klockrent för mig! Var hemma igen runt halv 10 och då kom Sandra, Linda och Mackan hit för att vi skulle föra innan vi skulle röra oss in mot Malmö för utgång. Kvällen var awesome, var inte så jätte mycket folk som man kände ute men det var grym musik och vi alla va på toppen humör och dansa vilt haha. Hade sen världen gulligaste taxichaufför på vägen hem älskar när am möter en främling för en dag och som samtalet bara flyter på så otroligt härligt.


Statusen idag är inte lika bra på topp och en fruktansvärd bakfylla...

Likes

Comments

vardag

Kvällen har spenderats hemma hos Johanna som fyllde 20 idag. Vi har bara myst med vars ett glas god frukt och memories. Älsakr myskvällar myt i veckan,

Likes

Comments

LOVE

Ikväll efter en tur på Ikea åkte jag hem till min favorit för massa mys med en kopp te. Godingen lämnar ju snart vår håla så får passa på sålänge avståndet mellan oss bara är 5 min.


Bilden är inte den vackraste på oss men det är från en underbar dag som vi fick uppleva tillsammans.

Likes

Comments

vardag

ÄLSKAR vita tulpaner och pågrund av att jag gick förbi dessa skönheter och har haft en helg med kalas mycket att göra på jobb kände jag att jag var värd lite fina blommor. Även fast jag själv köpt dom så blir jag lite extra glad av att ha en bukett med blommor på rummet. Känns bara bra på helt enkelt.

Likes

Comments

uteliv

En fredag utan mycket förhoppningar omvändes snabbt till en grym kväll med girlsen. Vi möttes upp hemma hos Jabbsi för lite snack och så innan vi tog oss in till Malmö. Väll i Malmö gick vi till Pinchos. Jag tycker Pinchos är ett perfekt val då det erbjuder grym variation på mat så det passar alla och för mig med beslutsångest kan jag ta lite av allt hahah. Blev också några goda drinkar till det och kanon härligt sällskap bättre kan det väll ändå inte bli?

Likes

Comments

vardag

Ikväll åkte jag och älskling in till Lund för att kolla bio. Han hade spanat in en ny actionrulle med bland annat Vin Diesel och Ruby rose som vi kolla på. Filmen var riktigt bra mycket action och humör vilket enligt mig är en perfekt combo. Älskar att göra lite extra mys mitt i veckan för att få vekodoagarna att rulla på lite fortare och enklare.

Likes

Comments

LOVE

Alla hjärtans dag har jag precis som många andra spenderat med en klar favorit i mitt liv. Tycker egentligen att alla hjärtans dag är väldigt överflödigt och bidrar till press på en gällande presenter, påhitt osv men tycker ändå det är kul att göra något av dagen då alla av någon mystisk anledning blir lite varmare mot varandra.

Så vi bestämde oss för att laga tre rätters hemma hos mig med vars ett glas vin och sen blev de soffmys framför en bra film. En fullt perfekt vardag med kärlek precis som det ska vara.

Likes

Comments