View tracker

Family

Måndag och veckan sparkades igång med dag pass på jobb, var skönt att vara hemma redan vid halv 5 idag och då körde vi och handla för hela veckan. Älskar när man fyller upp i skåpen med massa gott, blev lyx middag och ett glas vin vilket satt som en prick över i en måndag kväll som denna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

uteliv

I går var det 20 års fest för Andy. Han hade ordnat med ståhej i lokal och bjöd på mat och hela köret, grymma högtalare vilket ledde till mycket dans och mycket skratt.

Kvällen avslutades inte på bästa sätt och de som vet de vet inget vi behöver lägga mer tid på haha overall va det en riktig kanon kväll.

Likes

Comments

View tracker

Family

Ikväll träffade jag Emily, min mega saknade bästavän. Fick och kollade efter julklappar, åt mat och myste. Hon får mig att må så otroligt bra och fylld med energi. Bästa bästa vän

Likes

Comments

vardag

Min lediga dag har varit full av fläng. Vid 1 åkte jag och hämtade upp Amanda så körde vi in till Lund för att fika och prata om resor, tankar och allt annat som försiggår i våra liv.

Likes

Comments

vardag

tjejerna kom hem till mig vid 11 för brunch och massa mys. Åkte med Sandra till center syd en snabb sväng innan personalmötet.

Efter mötet kom mamma och ralle och hämta mig så åkte vi och handla sen hem och laga middag. Älskling kom sen och åt med oss och så julbakade vi lite.

Likes

Comments

uteliv

Planen igår var mest att bara ta det lugnt men det blev såklart inte så haha. Först lagade jag och älskling middag sen hämta vi upp några av boysen och så åkte vi till Linus för krök och säga hejdå till andersson som åker iväg och säsongar imorgon och är borta till april. Kvällen blev super härlig mycket snack om gamla minnen och allt vi faktiskt har gjort tillsammans. Är helt galet när man tänker tillbaka på allt.

Likes

Comments

uteliv

Igår efter jobb åkte vi hem ett gäng till Klara för att käka och föra där sen blev det utgång i Helsingborg. Har inte festat i Helsingborg innan så var kul med något nytt och har ju grymma kollegor som vet hur man festar so to speak hahah. Vakna upp lagom trött för en liten stund sen och idag ska jag nog bara ta det lugnt med älskling.

Likes

Comments

vardag

Igår kväll åkte jag Malin och johanna hem till Sandra för att kolla Harry Potter. Myste till de med dipp, grönsaker och god dricka och han med 2 filmer och massa snack. Super mysig kväll med goa töser.

Likes

Comments

vardag

Imorse så gick jag upp vid 10 och gick ut med Nemo för att sen åka hem till Klara för frukost med henne och Johanna. Mysigt när man gör något roligt av ens lediga dagar. Blev en runda upp till centersyd för att fixa lite små saker.

Likes

Comments